Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Guzman heeft snel na broertje ook zomerse transfer te pakken

Laatste update:

Jonathan de Guzman verruilde deze week Villarreal op huurbasis voor Swansea City, maar ook zijn broer Julian blijft niet meer bij zijn club. De 31-jarige Canadees, net als Jonathan een middenvelder, verlaat de gelederen van Toronto FC voor die van competitiegenoot FC Dallas.

/

De oudste van de twee voetbalbroers begon zijn profcarrière reeds in het seizoen 1999/00. Terwijl Jonathan toen nog een pupil bij Feyenoord was, maakte Julian deel uit van de A-selectie van Olympique Marseille. Hij slaagde echter niet in Frankrijk en verkaste naar 1.FC Saarbrücken. Via Hannover 96 kwam hij vervolgens terecht bij Deportivo la Coruña.

In 2009 keerde hij huiswaarts, naar Toronto in zijn vaderland Canada. Het laatste anderhalf jaar werkte hij daar samen met Aron Winter als trainer, maar de successen kwamen niet en Winter werd vervangen door Paul Mariner. Nu vertrekt De Guzman naar het Amerikaanse FC Dallas, dat op zijn beurt Andrew Wiedeman de andere kant opstuurt.

Soolsma
De Nederlander Nick Soolsma verlaat FC Toronto ook en wel per direct. Het contract van de 24-jarige Nederlander is per direct 'met wederzijds goedvinden' ontbonden. Soolsma tekende in februari 2011 bij Toronto. Hij begon sterk en veroverde snel een basisplaats, maar de laatste maanden ging het minder. Soolsma kan nu in alle vrijheid op zoek gaan naar nieuw emplooi: in Nederland speelde hij voor Haarlem, FC Chabab en vv Young Boys.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

leuk voor hem.
jammer dat ik hem nooit in europa heb zien spelen

Vond De Guzman ook zeer goed spelen; Toronto - Whitecaps, eergisteren.
Uiteindelijk 3-2 geworden.. 2 doelpunten in de laatste 2 minuten van de wedstrijd, echt ziek.
Toronto FC vind ik prima bij hem passen, maar Seattle Sounders zou ook een schitterende club voor hem zijn en heeft veel meer scorend vermogen dan Toronto Fc.
Mooie landschappen daarzo.

Koevermans scoort daarintegen niet veel meer, hij blijft op 9 goals staan. (dat natuurlijk veel is, maar hij heeft de laatste 4/5 wedstrijden niet meer gescoord?)

13 juli 2012 om 16:45

Hoe kijkt je dat? Lijkt me intussen toch een interessante competitie te worden.

13 juli 2012 om 16:53

Ja, omdat ik in Houston ben geboren is het voor mij de Amerikaanse MLS competitie, zo wie zo erg leuk om naar te kijken. Zeker een aanrader!
Er beginnen steeds meer betere voetballers te komen in Amerika, waardoor de competitie steeds interessanter begint te worden om naar te kijken.
Het begint echt een volkssport te worden! Elke wedstrijd zijn de stadions zowat bom vol bij zowat elke club, terwijl het 10 jaar geleden nog heel erg anders allemaal was.
En de clubs beginnen echt aan elkaar gewaagd te worden, er is nog niet echt 1 uitblinker, zoals je ziet in Europa; (real Madrid en Barcelona)
Hierdoor krijg je wel af en toe 0-0 wedstrijden, maar wel een aanrader om naar te kijken!
Strijd, passie en goed positiespel voetbal!

Je kan Houston Dynamo beetje vergelijken met FC Twente, scoren altijd in het laatste kwartier. Missen bar veel kansen.


Oja, en de commentatoren in de MLS Competitie zijn veel boeiender, leven zich veel meer in de wedstrijd. (lekker luidruchtig)

Hier in Nederland vind ik ze allemaal zo saai.. geen emotie.

13 juli 2012 om 21:13

En hoe bekijk je dan die wedstrijden?

13 juli 2012 om 16:49

Ik kijk ook wel regelmatig amerikaanse wedstrijden. Ik snap niet de Europese clubs nog geen interesse hebben in Fredy Montero. Vind ik echt een geweldige speler!

13 juli 2012 om 17:05

Ja, het is zeker een goede voetballer en ook erg behendig.
De interesse in hem is er wel, maar hij wordt ook dik goed betaalt bij Seattle he!
Zelfde geldt voor;
Clyde Simms van New England Revolutions, hij is ook een geweldenaar! Doet me een beetje denken aan Ammoah Gyan van Ghana.
En Darren Mattocks vind ik ook een echte uitblinker van Vancouver Whitecaps, ben echt fan van hem. (pas 21 jaar)
Let maar op, dat wordt de nieuwe Drogba!

13 juli 2012 om 17:36

Ook een baas in FM

13 juli 2012 om 17:44

Hij moet alleen af en toe z'n aggressie proberen te bedwingen. Wil nogal eens gauw een geniepig tikkie uitdelen hier en daar wanneer het niet lukt....

Ik ben erg gecharmeerd van Osvaldo Alonso bij de Sounders. Zou graag willen dat AZ hem oppikt wanneer Elm of Maher vertrekt. Prima stofzuiger met nog een geweldig kanon in z'n rechterbeen.

13 juli 2012 om 16:51

Houston je hebt het artikel volgens mij niet gelezen want hij gaat namelijk naar Dallas en Koevermans doet het juist wel heel goed sinds hij terug is van injury. Hij heeft alleen de laatste 2 wedstrijden niet gescoord, maar daarvoor 5/6 wedstrijden lang wel steeds consecutive een goal gescoord.

13 juli 2012 om 16:57

@ Scrumpti0uz,

Ja, weet ik maar van te voren dus ook dit vb seizoen @mls speelde/speelt hij bij Toronto FC.

13 juli 2012 om 16:51

Hoe was lee young-pyo?

Toronto doet goede zaken hiermee. Julian was 1 van de zwakkere spelers in het team en het lijkt erop dat ze de stijgende lijn gaan doorzetten. Ze hebben nog maar 1x verloren in de laatste 7 wedstrijden en lijken al lang niet meer op het slechtste team in de MLS dit seizoen. Dat is nu Dallas.

13 juli 2012 om 17:51

Het is sowieso een vreemd seizoen als je kijkt naar de huidige stand en de standen van de afgelopen seizoenen. Dallas hoort gewoon bovenin mee te draaien. En dat Kansas en San Jose beide conferences aanvoeren houd je ook niet voor mogelijk...

Wil ook de MLS gaan volgen, is er een live-stream op internet? Wynne van volgens mij de Calorado Rapids vind ik goed, op Fifa is hij bij snelheid 96!

Is dit een verbetering qua club? Ik probeer de broertjes De Guzman zoveel mogelijk tevolgen, aangezien ze Filipijnse roots hebben.

13 juli 2012 om 17:48

Als je kijkt naar de afgelopen seizoenen wel. Maar er is iets aan de hand met Dallas. Wat weet ik niet, want ben een jaar geleden van Dallas naar Seattle verhuist. Als ze er weer bovenop komen horen ze gewoon bovenin mee te draaien ipv onderaan te staan.

Waar kan je dat eigenlijk kijken die wedstrijden?

Ik hoor steeds vaker over spelers die naar amerika vertrekken het is een enorm grote competitie, zullen vast wel veel talenten zijn, mooi voor De Guzman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren