Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap versterkt zich per direct met achtvoudig Zweeds international

Laatste update:

Nabil Bahoui maakt het seizoen af bij De Graafschap. De aanvallend ingestelde Zweed komt over van het Zwitserse Grasshoppers, waar hij begin deze maand uit zijn contract liep. In het verleden kwam de 28-jarige linksbuiten acht keer uit voor het nationale elftal van Zweden.

De Doetinchemmers zijn in hun nopjes met de komst van Bahoui, die heeft getekend tot het einde van het seizoen. “Met Nabil halen wij een buitenkansje in huis. Wij wisten dat zijn contract in Zwitserland op 1 februari is ontbonden en hebben direct gereageerd”, reageert manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubwebsite van De Graafschap. “Hij heeft ruime internationale ervaring, is fysiek sterk en ziet het spel goed. Een speler die niet alleen kan scoren, maar ook de nodige assists geeft”, voegt manager voetbalzaken Peter Hofstede toe.

Bahoui maakte in het verleden vooral indruk als speler van AIK. Als speler van de Zweedse club kwam hij tussen 2014 en 2015 tot acht interlands voor zijn land. Na anderhalf seizoen onder contract te hebben gestaan bij Hamburger SV, destijds nog actief in de Bundesliga, trok Bahoui in 2017 naar Grasshoppers. Mocht Bahoui bevallen, dan heeft De Graafschap een optie om hem na dit seizoen voor nog een jaar vast te leggen.

Een goede aanwinst voor De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemaal leuk en aardig. Maar als zijn contract wordt ontbonden bij notabene Grasshoppers, waarom zou hij dan een toegevoegde waarde zijn voor De Graafschap? De Graafschap had net als FC Groningen en PEC Zwolle in de winterstop al hun best moeten doen om speler te halen. (Of te lenen, als er geen geld is)

18 februari 2019 om 17:42

TD heeft zeker zijn best gedaan, en zijn ook genoeg leuke spelers gehaald. Moest alleen nog een middenvelder/buitenspeler bij klaarblijkelijk.

18 februari 2019 om 17:45

Heeft hij zelf laten ontbinden. Was dit seizoen bij Grasshoppers gewoon basisspeler.

18 februari 2019 om 20:32

Ken je klassiekers Jan, waar kwamen onze beste spitsen Ali Ibrahim en Eric Viscaal ook al weer vandaan?
O ja, Grashoppers.

18 februari 2019 om 22:02

Ik schat Grasshoppers sowieso een stuk hoger in dan De Graafschap. Daarbij wilde hij zelf weg....

Ben benieuwd! Ken de speler niet, maar het huidige middenveld wel. En daar draait het middenveld met: Vet - Matusiwa - El Jebli heel aardig, maar de vervangers van deze drie (en die zijn vaak nodig geweest) kunnen echt niet (nijland nog redelijk op 10). En dan heb ik het over Klaasen, Olijve, en in mindere mate ook Bakker (prima speler, maar geen creativiteit).

Ook op linksbuiten is het leuk om wat achter de hand te hebben nu Hamdaoui verhuurd is. Burgzorg is al een eigenlijke spits, dus wie weet kan hij daar ook leuke dingen laten zien.

Een ideale 12e man op het eerste oog, maar laten we hopen dat hij een basisplek waar kan maken!

18 februari 2019 om 20:07

Ik hoop als rechtsbuiten. Narsingh is hopeloos uit vorm de laatste tijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren