Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap neemt cultheld mee naar Eredivisie: 'Belangrijke rol gespeeld'

Laatste update:
/

Ted van de Pavert gaat met De Graafschap de Eredivisie in. De verdediger beschikte een aflopend contract, maar zette woensdag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Hoe lang de cultheld heeft bijgetekend meldt de club niet, maar naar verluidt gaat het om een contract voor één jaar.

De 23-jarige stopper is afkomstig uit de eigen jeugd en maakt al sinds 2010 deel uit van de A-selectie. Hij speelde in die periode 127 wedstrijden voor de club. "We zijn blij dat we Ted voor de club hebben kunnen behouden", zegt algemeen bestuurder Hans Veldhorst op de website van de Superboeren.

"Ted heeft een belangrijke rol gespeeld in de promotie naar de Eredivisie en kan met zijn ervaring van grote waarde zijn voor De Graafschap", vervolgt Veldhorst, die dinsdag ook al goed nieuws had voor de Doetinchemse fans. De club maakte toen bekend dat het Tim Linthorst transfervrij overneemt van Vitesse.

Zie jij De Graafschap komend jaar degradatie ontlopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scoorde toen nog tegen ajax volgens mij. Kan hij mis een stap hoger al of val dat nog mee?

10 juni 2015 om 16:45

Nog even wachten denk ik

10 juni 2015 om 17:12

ja klopt uit een corner..om vervolgens kansloos 4 goals tegen te krijgen..1-4..

10 juni 2015 om 17:22

Maar wel gescoord tegen ajax is toch wat hahah

10 juni 2015 om 17:41

vond persoonlijk de hak knal van ali (staat onder deze benaming op youtube) stukken mooier..kwam waarschijnlijk ook wel door de eindstand..hah..

De Graafschap heeft nog wel wat versterking nodig willen ze een kans maken op handhaving. Ik vind van de Pavert voor de Graafschap een goede verdediger maar als je ziet met hoeveel moeite de Graafschap met deze selectie de nacompetitie won kan je niet anders stellen dat de Graafschap een moeilijk Eredivisie seizoen krijgt. Ik denk dat Roda met de Graafschap gaat strijden om directe degradatie. Ploegen als Excelsior, Heracles en Willem II zullen strijden om de nacompetitie te ontlopen.

23 jaar en dat moet dan de "ervaring" zijn

10 juni 2015 om 16:37

Speelt al /- 4-5 seizoenen profvoetbal... Aardig wat voor zijn leeftijd

10 juni 2015 om 16:39

Het failliet van het Nederlandse voetbal.

10 juni 2015 om 16:45

Heeft meer wedstrijden gespeeld voor De Graafschap dan Boilesen voor Ajax en die ziet zichzelf ook als een ervaren kracht

Een speler met zo'n naam kan eigenlijk alleen maar bij De Graafschap spelen.
Zonder gekheid, het lijkt mij met zijn lengte en kracht een prima verdediger voor de toekomst.

Weet niet war dat failliet van het Nederlandse voetbal op slaat Afsten2 ? , misschien wil je dat even uitleggen !

Wij Achterhoekers zijn trots op onze club , maar weten dat we geen Ajax , Fijenoord of Psv zijn.

Maar Failliet ? , echt niet !

10 juni 2015 om 17:10

hij bedoelt waarschijnlijk het nederlands voetbal over het algemeen, dat in de eredivisie steeds meer spelers jonger debuteren..

Hoezo is hij een cultheld?? Vanwege zijn naam? Vond m iig niet slecht dit seizoen.

11 juni 2015 om 18:17

Hij is een rasechte achterhoeker

zondag 9 augustus maar gelijk scoren dan in de kuip bij de eerste eredivisie wedstrijd van het seizoen, mooi dat ie blijft..

Tedje van de Pavert, whoh ow whoh ow whoh, Tedje van de Pavert, whoh ow whoh ow whoh.

Mooie contractverlening voor hem.

@Feyabarca: volgens mij is Turkije Nederland niet voorbij op de UEFA-ranglijst. Dat is een redelijk objectieve graadmeter om te kijken welk land er nu beter is. En buiten de top 5 stelt die competitie niet veel voor. Onderling zal het ook niet veel schelen in de top. Galatasaray en Fenerbahce zullen PSV en Ajax niet omver blazen en Trabzon is niet veel beter dan AZ of Vitesse.

Maar voor het geld moet je inderdaad daar heen gaan. Verder is Turkije een prachtig land. Aan de andere kant speel je onderin lang niet altijd voor volle stadions, is er weinig structuur bij de meeste clubs en ligt de schaduw van omkoping nog altijd over de competitie.

Ted van de Pavert en de Graafschap horen gewoon bij elkaar. Was het niet zo dat hij in 1e instantie zijn contract niet wilde verlengen in de JPL?
In de play-offs vond ik hem wel ijzersterk spelen naast Pröpper.
De graafschap hield zelfs 4 wedstrijden achter elkaar de 0.
Opbouwend vind ik van de Pavert wel matig.
Op eredivisieniveau is het dadelijk natuurlijk wel andere koek. Ik zou als ik de Graafschap was kiezen voor een centrale verdediger met eredivisieervaring en leidinggevende kwaliteiten. De achterhoede is talentvol maar wel erg jong. Will is een prima rechtsback maar geen leider. Wel knap dat de Graafschap is gepromoveerd met bijna allemaal eigen jeugd. Die trainer Vreman is gewoon een meester in het kneden van talent. S6 de Graafschap komend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren