Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graaf hoopt op contract bij NAC, Heracles test duo uit 'Duits netwerk'

Laatste update:

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen en dat betekent dat veel clubs langzaam maar zeker hun selecties op peil brengen. Zo ook NAC Breda en Heracles Almelo. Eerstgenoemde club laat momenteel Edwin de Graaf meetrainen, terwijl de Tukkers een Oostenrijker en een Poolse Duitser onder de loep nemen.

De Graaf, in het verleden onder meer actief voor Feyenoord én NAC, lijkt in eerste instantie niet in aanmerking te komen voor een contract bij zijn ex-club. “Ik heb zelf gevraagd of ik mee mag trainen. In principe heeft NAC laten weten dat ze me niet nodig hebben. Maar je weet maar nooit. Ik kan in ieder geval mijn conditie op peil houden. Ook voor als er een andere club komt. Ik wil nog 2 jaar voetballen en het liefst bij NAC want daar heb ik toch mijn mooiste tijd gehad”, zegt hij tegen Omroep Brabant.

Heracles test vanaf maandag twee verdedigers. Het gaat om de Oostenrijker Andreas Dober, een 26-jarige rechtsback die tussen 2003 en 2011 onder contract stond bij Rapid Wien, en Christian Dorda. De 23-jarige linksback beschikt over zowel de Duitse als de Poolse nationaliteit. Hij speelde tussen 2005 en 2011 in de jeugd- en beloftenteams van Borussia Mönchengladbach. “Deze twee spelers zullen sowieso de eerste week van de voorbereiding op proef bij ons meedraaien”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Ze zijn via ons Duitse netwerk bij ons aangegeven en we geven ze de kans om zich te bewijzen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

die linksback kan nog wel voor Heracles, want slechter dan Mark Loos kan niet

en over De Graaf niet aan beginnen !! wat is dat een drama speler zeg

Ben zeer benieuwd naar die spelers van Heracles.

Hopelijk zijn het van die versterkingen die je op proef neemt, en later voor miljoenen verkoopt.oefenwedstrijden mee laten doen en kijken wat hun in hun mars hebben.

Duits netwerk, waarschijnlijk verloopt dat via Kai Michalke. Dankzij hem zijn er wel meer (test)spelers bij Heracles gekomen. Het zou mij benieuwen of het wat is, Heracles heeft vaak testspelers, maar er zijn er maar weinig wie van hun een contract krijgt. Een nieuwe linksback is niet verkeerd, Looms vind ik steeds matiger spelen en komt eigenlijk ook te kort voor dit niveau.

Nu zak je als NAC Breda zijnde helemaal door het ijs. Nu al twee berichten gezien waar ik op heb gereageerd dat ik NAC echt een heel slecht seizoen voorspel, maar als je dan ook nog wat met Edwin de Graaf wilt, sorry hoor maar dan is het rijtje toch wel compleet. De Graaf, Looms, Sarpong, Leugers zijn allen spelers die totaal niks toevoegen, Hadouir is iemand die rond plek 10 mee voetbalt.

Heracles is opzoek naar een rechts en een linksback en heeft deze twee jongens op proef. Linksback Dorda is eigenlijk een speler die overal buiten de boot is gevallen. Bij Mönchengladbach brak hij niet door, vertrok naar Greuther, maar speelt daar momenteel ook voor het tweede elftal.

Dober heeft 135 wedstrijden verdeelt over 7 seizoenen bij Rapid Wien achter zijn naam staan, kwam dit seizoen voor een 2de klasser uit Oostenrijk uit, maar heeft de nodige ervaring bij een goede ploeg.

Denk dat Dober wel goed genoeg is voor de rechtsachter, Dorda zal denk ik niet doorkomen.

29 juni 2012 om 15:41

Beste Rubenski. Ik weet niet of je het voetbal een beetje volgt, maar NAC is al een heel poosje door het ijs gezakt, hoor. Met hangen en wurgen en een aantal kunstgrepen hebben ze zich nog net aan het ijs vast kunnen klampen, waardoor ze konden blijven ademen, maar daar is ook alles mee gezegd. Meer gaat er voor NAC niet in zitten. Komende competitie is NAC gewoon een van de 4 of 5 degradatiekandidaten. Laten ze dus maar gewoon blij zijn met elke speler die ze voor niks op kunnen pakken.

29 juni 2012 om 15:48

Of ik het voetbal een beetje volg? Geloof me, dagelijks. Maar ik vind niet dat de selectie van NAC de afgelopen jaren door het ijs is gezakt. Op bestuurlijk gebied is het een ander verhaal, maar in mijn vorige reactie doel ik op de spelers waar NAC interesse in heeft.

Ik vind dat jongens als Buijs, Lasnik, Botteghin, Kolk, Luyckx vorig jaar veel en veel te weinig mee is gedaan. De eerste drie namen hebben bij hun vorige club bewezen een meerwaarde te zijn en ook bij NAC wat kunnen toevoegen.

Luyckx heeft een matig seizoen gedraaid, maar is normaal gesproken een speler die een absolute meerwaarde is voor Nac. Kolk is iemand waar je minimaal 10 doelpunten per seizoen van kunt krijgen, maar is totaal niet goed mee gewerkt.

Ik denk eerder dat er een andere trainer moet komen, dan dat het aan het spelersmateriaal ligt dat er nu is. Naast Buijs, Lasnik, Botteghin, Luyckx heb je ook Lurling, Ten Rouwelaar, Gillisen en Schalk waar je veel meer mee kunt doen.

De aankopen die dan nu moeten worden gedaan vind ik echt niet in een plaatje van vooruitgang.

29 juni 2012 om 15:58

Ik zeg ook niet dat de selectie door het ijs is gezakt, maar wel NAC als club. Torenhoge schulden, die eerst betaald zullen meoten worden. Waar eerst enkele individuele financiers en ook de gemeente Breda nog wel eens bereid waren om "iets" te doen, gebeurt dat nu gewoon niet meer. Kan ook niet. Die financiers beseffen dat het in een bodemloze put gaat en de gemeente heeft ook geen geld meer en kan het zich bovendien ook ethisch niet meer verantwoorden. Geen geld betekent geen spelers van enig niveau, dus achteruitgang. Met uiteindelijk degradatie als mogelijk gevolg. Spelers die je noemt zijn misschien wel aardige spelers, maar vooral in goed draaiende elftallen, maar het zijn geen dragende spelers als je het hebt over Buijs, Luyckx enz. Lurling gaat echt te oud worden en Ten Rouwelaar is de enige van nog een beetje nivo. Maar die zal het ook niet in zijn eentje kunnen doen vrees ik. Met andere woorden, dit seizoen wordt tobben voor Nac.

29 juni 2012 om 16:02

Met die laatste zin ben ik het compleet met je eens.

29 juni 2012 om 20:20

@ rubenski

Kolk: meerdere malen héél matige wedstrijden gespeeld + een maige mentaliteit.
Luijckx: Heeft zijn beste seizoen gedraaid bij NAC vorig jaar! Stond eindelijk centraal achterin en met Botteghin een van de sterkhouders vorig jaar...
Botteghin: te weinig mee gedaan? Heeft iedere wedstrijd gespeeld en zal na dit jaar wel vertrekken, dat wordt gewoon een top verdediger.
Lasnik: NAC shirt niet waardig, wat een waardeloze mentaliteit.

29 juni 2012 om 15:53

Denk dat Leugers wel past bij Nac.
Bij Twente kwam ie te kort maar bij Nac zal ie wel 1 van de betere spelers zijn.

29 juni 2012 om 16:30

“Ik heb zelf gevraagd of ik mee mag trainen. In principe heeft NAC laten weten dat ze me niet nodig hebben.

Wel goed lezen he,hij traint mee op eigen initiatief,om zijn conditie op peil te houden.
En de andere spelers zijn juist het soort spelers die we nog kunnen halen,we hebben niks anders te bieden dan een karig salaris van hooguit 1 seizoen,zie dan maar eens betere spelers te vinden,maar we zullen toch aan het verplichte minimale aantal contract spelers uit moeten komen...
We moeten hopen op spelers die bij de top afvallen en op leen naar Nac willen komen,aangevuld met die 1 jarige contract spelers en die andere paar spelers die we nog over hebben...

Ik dacht dat hij al was gestopt met voetballen. Lijkt mij in ieder geval een beter idee

Heracles de Tukkers? ik dacht dat FC Twente zo genoemd werd...
ma bon, mooi dat ze die gozers een kans geven om speelgelegenheid
te krijgen in NL

29 juni 2012 om 15:37

Tukkers is een meer de naam voor het gebied, Twente gebruikt dat inderdaad wat meer dan Heracles, maar in feite zijn wij ook Tukkers.

29 juni 2012 om 15:38

ah ok bedankt rubenski

Ongelooflijk de beperkte geografische kennis van sommigen. De Gelderse club Vitesse, huh NEC is toch Gelders? Twente is gewoon een regio met de plaatsen Borne,, Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Enschede en nog een hele hoop.

Nac gaat het moeilijk krijgen, erg moeilijk zelfs.

hahah De Graaf? met alle repect maar daar kom je niet ver mee die jongen zat vorig jaar nog regelmatig op de bank bij Excelsior.

29 juni 2012 om 20:21

Kent de club en is iemand die hard wilt werken.
Alles wat gratis is op te halen, twee benen heeft en een klein beetje kan voetballen is voor NAC interessant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren