Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De fans komen naar Old Trafford voor goed voetbal, dit is hun goed recht'

Laatste update:
/

Mark Hughes heeft er het volste vertrouwen in dat het weer goed komt met Manchester United. De manager van Stoke City stond in het verleden jarenlang onder contract op Old Trafford en weet precies wat er nu gaande is. Zelf maakte hij ook mee dat fans van the Red Devils hun eigen spelers en coach onder vuur namen.

“Het team waar ik in speelde, was het laatste team dat werd uitgejoeld door de eigen supporters”, vertelt Hughes drie dagen voor het thuisduel van the Potters met United. “De mensen komen massaal naar Old Trafford om goed voetbal te zien. Als het tegenvalt, laten ze hun gevoel spreken. Dat gebeurt hier ook en het hoort er allemaal bij. Als manager heb je daar mee te leven.”

Hughes hoopt op Boxing Day de druk op Van Gaal verder te verhogen, al verwacht hij niet dat United tot aan het eind van het seizoen blijft haperen. “Ze beschikken altijd over een paar sterke karakters, een paar leiders die de boel bijeen zullen rapen, de handschoen opnemen en er iets aan willen doen. Dat hebben alle elftallen van Manchester United in het verleden gedaan. Dat zullen ze ook nu weer doen”, denkt de Welshman. Stoke treedt zaterdag om 13.45 aan tegen United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word een beetje moe van die verhalen over mooi/goed voetbal. Manu speelt al tijden saai voetbal.
V.persie heeft ze nog een kampioenschap gegeven, maar ook onder Ferguson was het vaak saai.

23 december 2015 om 17:33

Echt he, het verleden wordt in de hoofden met de dag mooier. Regelmatig vroeg je je af waar je in godsnaam naar te kijken zat, meesters in een wedstrijd dood spelen en er met minimale inspanning met de volle buit vandoor te gaan. Voor mooi voetbal naar Old Trafford gaan is de grootste kul die ik ooit gehoord heb. Niets mis mee hoor, maar het is gewoon een zakelijke winnaarsclub die het nooit voor de schoonheidsprijs gedaan heeft. Niet voor niets kreeg Arsenal jarenlang de stempel het mooiste voetbal en was het Manu wat er met de prijzen vandoor ging.

23 december 2015 om 18:25

Hou toch op man, United scoort en creëert zowat de minste in de gehele Premier League. Dat is voor 0% vergelijkbaar met het soort voetbal wat onder SAF werd gespeeld. Echt totaal niets, United is in elke beker simper uitgekeeperd en in deze zwakke Premier League (althans de top) weet United nog niets klaar te spelen. De vergelijkingen met het team van SAF gaat echt totaal totaal niet op, statistisch is van Gaal's United zelfs slechter of net gelijkwaardig aan die van Moyes.

23 december 2015 om 18:54

@AjaxCunian: Nice, iedereen stil. Mooi gezegd.

23 december 2015 om 19:21

Natuurlijk gaat het slecht, maar dat zijn de resultaten, zoals je zegt: statistieken. Dat is iets totaal anders dan het voetbal onder SAF op te gaan hemelen alsof dat zo spectaculair was. Het was verdomde effectief, wat zeker een kwaliteit is, maar het is nooit voetbal geweest om op het puntje van je stoel bij te gaan zitten.

23 december 2015 om 19:37

Dat is sowieso subjectief, ik heb veel liever snel voetbal zonder al teveel balbezit maar wel met veel goals en schoten op doel dan dat eeuwige rondtikken. Maar ook statistisch is dit United gewoon veel saaier dan die van Fergie, United creërt statistisch weinig kansen, schiet weinig, schiet weinig op goal en scoort weinig, dan hoef ik helemaal niet te doen alsof het spectaculair was onder Fergie, maar dat laat zien dat het voetbal onder van Gaal gewoon ongelooflijk saai is.

23 december 2015 om 21:45

Zoiets zoals Dortmund Real en Bayern van een paar jaar terug?

Dat was snel voetbal met af en toe op balbezit en goed positie spel maar direct naar voor. Dat hele tijd balbezit gedoe vind ik ook maar irritant.

23 december 2015 om 21:59

@mimosa

Volgens mij heb je te veel de laatste jaren van SAF onthouden. Toen was het slecht, zeker het laatste jaar. Dat was heel slecht. Maar voor 2010 speelde United wel degelijk goed voetbal. Snel naar voor. Snelle spelers op de flanken. Vooraan spelers met een extra touch zoals Ronaldo, Rooney (toen), Tevez, Berbatov, Giggsy,... In de laatste minuten het laten stormen op Old Trafford. 100 procent inzet. Scholes die met één pass van 50m een aanval kon opzetten. Zag ik veel liever dan balletje rondtikken. Dat is enkel interessant als het op de helft van de tegenstander gebeurt en er een versnelling in zit.

United hoort altijd en overal voor goed voetbal te zorgen
dat is een instituut zoals barca en real er eentje zijn

23 december 2015 om 17:35

United hoort altijd en overal voor overwinningen te zorgen, mooi voetbal is altijd een bijzaak geweest. Ze speelden geen betonvoetbal hoor, maar het was altijd al zakelijk en met minimale inspanning een maximaal resultaat behalen.

23 december 2015 om 18:55

Ja ze winnen nu ook zo verdomd veel he... Zucht.

23 december 2015 om 19:24

Het is nu helemaal niets, geen resultaat en geen goed spel. Maar dat betekend niet dat het vroegere spel zo fantastisch was om naar te kijken.

Wat man united nodig heeft is een speler met goede inzicht, eentje die passes geeft waar Messi, modric, iniesta U tegen zeggen. Iemand die het spel bepaalt en ook nog is 3/4/5 spelers voorbij dribbelt en fantastische goals maakt. Een speler zoals ik.

23 december 2015 om 16:54

Özil?

23 december 2015 om 17:15

Ozil is beter

23 december 2015 om 17:46

Ozil is goed, maar komt bij lange na niet in de buurt van mijn, o zo geweldige niveau.

23 december 2015 om 21:49

Ja iemand die 5 man voorbij speelt??? Die vind je niet. Iemand die 3 man voorbij speelt zie bijna ook niet misschien Neymar. Messi gaat er 2 voorbij en dan houd het op.

Ik denk eerder dat ze een type Modric of Iniesta kunnen halen zoals je zegt dat lijkt me reëler. Maar dan denk ik aan Guardado ja Guardado is creatief en is de motor bij Psv, wat ik nu bij und ziet is een drama. Guardado van PSV zou ik echt niet misstaan.

24 december 2015 om 08:22

Moet je toch beter opletten gast, Messi speelt wel degelijk 5 man voorbij. Niet elke wedstrijd, maar het is em vaak genoeg gelukt.

Ach ten tijde van Ferguson was het ook geregeld huilen met de pet op. Enige verschil is dat er toen met minimaal verschil - veelal in fergie time - wel werd gewonnen.

23 december 2015 om 18:26

Dat is niet waar, vraag me ook af waar je dat vandaan haalt. Behalve als je kan laten zien dat de goals voor en goals tegen zich ongeveer tot 2:1 verhielden.

23 december 2015 om 23:48

Dude manchester heeft er jaren om bekent te staan om wedstrijden in de laatste minuten te beslissen ....ze speelden gewoon duits....verder niks mis mee maar zo hebben ze vele kampioenschappen gepakt

Wie zouden die sterke karakters nou moeten zijn. Rooney heeft geen recht van spreken, speelt al maanden belabberd. Mata is een watje. Carrick staat er ook meer naast. De rest is nog te jong, te onervaren of pas net bij de club.

Beetje zelfde als bij ajax. Leuk als je kampioen wordt maar we willen wel vermaakt worden. Bij andere teams is n hoop strijd en af en toe n prijs genoeg. De waarheid ligt in t midden. Je moet je club ook steunen als t ff minder gaat maar k snap dat de supporters dan in ieder geval de intentie willen zien

Die engelsen zijn arrogant de enige ploegen die mooi voetbal spelen zijn arsenal en tottenham verder is het allemaal vechtvoetbal in een hoog tempo. Ze willen zich meten met bijvoorbeeld spanje maar ze moeten nou eens toegeven dat het alleen maar knokkers zijn .. Er voetballen maar weinig top 10 voetballers in england.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren