Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De fans hier genieten niet zo van hem als de Barcelona-supporters doen’

Laatste update:

Lionel Messi veroverde in het shirt van Barcelona vier keer de Champions League en vulde zijn prijzenkast met vele andere prijzen. In de nationale ploeg van Argentinië blijft de aanvaller echter nooit gevrijwaard van kritiek. Jorge Sampaoli, voormalig bondscoach van la Albiceleste denkt te weten waarom Messi in eigen land zo vaak bekritiseerd wordt.

“De fans van Argentinië genieten niet van hem zoals de supporters van Barcelona dat doen. Hij krijgt daardoor een hoop te verduren”, vertelde de huidige trainer van Santos op een congres van de Braziliaanse voetbalbond. Volgens de gewezen bondscoach ligt dat vooral aan de mentaliteit van de Argentijnen. “Ze houden er meer van om dingen af te breken dan dat ze succes omarmen.”

“Ik heb de beste speler ter wereld onder mijn hoede gehad, al weet ik niet of hij de beste speler ooit is”, doelt Sampaoli op Messi, die namens Barcelona al meer dan zeshonderd doelpunten maakte en vele records uit de boeken speelde. “Maar zodra hij terugkeert in Argentinië zwelt de kritiek aan”, aldus de Argentijnse coach, die na de uitschakeling tegen Frankrijk op het WK het veld moest ruimen.

Messi debuteerde in augustus 2005 voor Argentinië en kwam in 129 interlands tot 65 doelpunten. Hij bereikte met zijn land drie keer de finale van de Copa América en de eindstrijd van het WK in 2014, maar de vier finales gingen allemaal verloren.

Vind jij dat Lionel Messi te veel kritiek te verwerken krijgt in zijn thuisland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi ging op jonge leeftijd naar Spanje toe.

Ik vraag mijzelf af en wellicht durft hij dit na zijn carrière te vertellen. Voelt hij zichzelf niet meer een Spanjaard dan een Argentijn?

De Argentijnse fans moeten misschien inzien dat hun team helemaal niet zo goed is en meer respect tonen aan de man die ze eigenhandig naar het WK finale en twee copa amerika finales heeft gebracht.

24 april 2019 om 14:18

Hoe kan hij Argentiniã« eigenhandig naar WK finale gebracht heeft als hij niet een keer heeft gescoord in de knock-out wedstrijden en maar een assist heeft gegeven? Ik denk niet jij de wedstrijden van Argenitinie op het WK 2014 hebt gevolgd anders zou je wel weten dat vooral door de verdedigende tactiek de Argentijnen de finale hebben gehaald.

24 april 2019 om 14:21

Had hij toen niet gescoord tegen Iran?

24 april 2019 om 14:25

De wedstrijd tegen Iran was in de groepfase. Ik heb het over de knock-out wedstrijden.

24 april 2019 om 14:36

Aha, verkeerd gelezen.

24 april 2019 om 14:26

Geen goed team? hiquai, di Maria, dybala, aquero, Messi, en eerst nog Samuel, cambiasso, mascherano, tevens, millito, zabaleta en riquelme heeft Messi ook nog 3 jaar mee in het Argentijnse team gezeten dat is volgens mij toch echt een top team.

24 april 2019 om 14:27

tevez*

24 april 2019 om 14:58

Als ik me niet vergis stonden ze toen toch ook 2x in de finale? (Miste Messi die penalty)

24 april 2019 om 15:07

Dat bedoelt hij helemaal niet. Deze fantastische spelers maken al jarenlang een bedroevend slecht team. Beide WK’s was het niet om aan te gluren. Messi moest het alleen doen. Niemand die ruimte voor hem maakte. Deed pijn aan de ogen.

Het is toch echt ziek dat iemand een speler als Messi kan bekritiseren. Topscorer alle tijden van Barcelona, topscorer alle tijden van de PD. 113 doelpunten in de Champions League, ik weet niet hoeveel prijzen en 662 goals tot nu toe.

Heeft Argentinie geleid naar een WK finale en drie keer naar de finale van de Copa America. Niet te vergeten de spelen in 2008. Die Argentijnen zijn gewoon ondankbaar.

24 april 2019 om 14:14

Mooi al die stats die je opnoemt, waar zijn de titels van Argentinië? Waar is de vechtlust in het veld? Dat mist het Argentijnse volk en de reden waarom Maradona een cult status heeft en Messi daar nooit aan zal tippen. Op t moment dat topspelers als aguero en icardi niet in de basis staan omdat jij dat niet wil hebben als topspeler, prima, maar 1 ding: dan moet je wel de wereldtitel pakkken

24 april 2019 om 14:20

Allemaal geruchten. Laat mij nu de artikelen zien waar Messi heeft gezegd dat Aguero, Icardi etc niet in de basis moeten staan. Aguero is overigens een van zijn beste maatjes, dus dat lijkt me sterk. Je neemt gewoon klakkeloos dingen over die anderen waarschijnlijk op voetbalzone ooit hebben geroepen.

24 april 2019 om 14:22

We leven in 2019 vriend niet in her stenen tijdperk toen Maradonna actief was en je een broodje in de keuken kon smeren en terugkomen en ze waren nog steeds aan het opbouwen. Kortom super sloom. Geen speler kan anno 2019 in zijn eentje wereldkampioen maken. Aan de andere kant kun je aan Higuain vragen waar de wereldtitel is inderdaad toen hij vrij een op een werd gezet voor de keeper werd maar niet eens on target schoot. Nogmaals Messi verdient meer respect daar.

24 april 2019 om 14:23

Google maar de vrouw v icardi, en vervolgens de link tussen haar en haar ex, en vervolgens de link tussen die ex en messi. Allemaal gedegen onderzoek jonge

24 april 2019 om 14:25

Discussie gaat niet over higuain. Maradona zette valdano 3x voor een leeg doel in 86 en nog miste valdano. Aan t eind zitten ze wel met de beker in hun handen. Kwaliteit, succes en strijd, dat willen de Argentijnen zien

24 april 2019 om 14:41

Wat Maradonna liet zien in 1986, zou hij nooit kunnen laten zien anno 2019. Nooit. Dat weetje zelf ook wel als je beetje objectief naar het spelletje kunt kijken.

24 april 2019 om 16:13

Wat Maradona liet zien dat toernooi zal niemand nooit meer evenaren. Maar ook in anno 2019 kan je als voetballer wel op een WK excelleren en dat is iets wat Messi niet echt heeft gedaan. 6 doelpunten in zijn gehele WK carrière tegen Servië ,Iran, Bosnië en Nigeria en geen enkel doelpunt in een knockout fase zijn nu niet echt prestaties van jewelste.

24 april 2019 om 19:55

Moest messi spelen in 86 had hij gewoon een keeper nodig pique of ramos kante en hij won het wk letterlijk 3 spelers heeft hij nodig , het zijn ander tijden niveau was veel te laag toen .

24 april 2019 om 21:12

El_guaje7
Ik vraag me af of jij dat WK ooit wel hebt gezien, verdedigers konden zich in die tijd overtredingen veroorloven waardoor Messi nog niet eens de kwartfinale blessurevrij zou kunnen bereiken, Maradona was ongrijpbaar en onnavolgbaar en anno 2019 zou hij op de top van zijn kunnen zeker een wereldspeler zijn.

24 april 2019 om 14:22

van Persie werd ook jarenlang bekritiseerd in Nederland ondanks dat hij de beste voetballer was van de Premier League. Het gaat erom wat Messi laat zien in het shirt van Argentinie en in dat shirt presteert hij een stuk minder dan bij Barcelona.

24 april 2019 om 15:04

3x Copa finale en een WK finale en presteert minder in het shirt van Argentinië....
Tel daarbij op dat als hij er de laatste wedstrijden eigenhandig niet voor had gezord dat ze de laatste 3 wedstrijden wonnen dat ze niet eens in Rusland hadden gestaan. (Ook nog 6 goals)

24 april 2019 om 14:22

Ja echt ziek dat je iemand kan bekritiseren!!! Het is geen god.

24 april 2019 om 14:24

Klopt een speler als Messi mag je niet eens bekritiseren hoe hij ook presteert gezien zijn prijzenkast. Maar dat is mijn mening. The greatest of all times.

Nee, de reden dat Messi niet presteert bij Argentiniã« zoals bij Barcelona is puur de rol die hij bij Argentiniã« heeft. Messi is de speler die direct wordt gezocht vanuit de verdediging en van daaruit de opbouw moet gaan verzorgen en vervolgens verwacht men ook nog dat hij de aanval voortzetting geeft, de assist geeft en hem ook nog afmaakt. Messi is goed, maar Messi is vooral goed in zijn eigen kracht op de helft van de tegenstander vanuit een vrije rol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren