Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De emoties kwamen recht uit mijn hart, ik wil voor NAC blijven vechten’

Laatste update:

NAC Breda verloor afgelopen weekeinde met 1-5 van FC Utrecht en na het fluitsignaal barstte onder anderen Uros Matic in tranen uit. De middenvelder was vervolgens samen met Erik Falkenburg de enige die een ereronde liep en werd al gauw weer in de harten gesloten door de supporters van NAC.

/

“De emoties kwamen rechtstreeks uit mijn hart”, zegt de 24-jarige Serviër op de officiële website van zijn werkgever. “We moeten blijven vechten voor de punten. Iedereen werkt hard voor de club en we doen ons stinkende best.” NAC, dat voorlaatste staat in de Eredivisie, gaat zaterdag op bezoek bij SC Cambuur. De laatste vier competitiewedstrijden gingen verloren, maar Matic geeft de moed in ieder geval niet op.

“Ik wil blijven vechten voor de club en voor de mensen van deze club. Als ik naar de ranglijst kijk, doet het pijn om te zien dat we zo laag staan. We moeten ervoor zorgen dat we naar het midden van de ranglijst klimmen, zodat iedereen weer positief en vrolijk over ons kan zijn”, besluit de ex-speler van Benfica en Kosice.

Wat verwacht jij van SC Cambuur - NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clubliefde van Matic!

Nac zit in hetzelfde schuitje als Willem ll twee jaar geleden.
Het is een zinkend schip. Ik hoor sommige zeggen dat het soms goed is om te degraderen maar iedereen doet maar net of je zo uit de jupilerleage bent.
Ik zie Nac en Dordrecht er alle twee uitvliegen met deze selectie.

2 december 2014 om 19:49

natuurlijk niet, je verliest veel van je inkomsten, raakt spelers kwijt, seizoenskaarten en fans. Willem 2 heeft met talentbolle spelers, een goede coach en een goed beleid zich zo brutaal weten terug te spelen, maar dat is allesbehalve zelfsprekend.

Aan dit soort mensen heb je tenminste wat, in goede en slechte tijden!

2 december 2014 om 21:25

Waarom? Omdat hij huilt!! Echte mannen huilen niet en al zeker niet zo....gewoon je rug rechten en vechten tot wedstrijd 34 en niet huilen! !!!!

2 december 2014 om 22:34

Echte mannen huilen juist Wel!!! Het is veel krachtiger en sterker om je emotie te durven laten zien dan niet.

2 december 2014 om 23:18

Erg domme opmerking. Emoties horen bij de sport, zeker als het om het kampioenschap of de dreiging van degradatie gaat. Ik heb veel respect voor Uroš Matic. Een jongen die van minuut 1 tot minuut 93/94 of 95 blijft knokken. Een voorbeeld voor velen. Een echte man mag juist wel huilen!

Waarom liep Jelle geen ereronde? Dat is toch 'mister' NAC die alles voor de club doet?

2 december 2014 om 20:00

dat weet niemand.. voor mij na Utrecht aanvoerder-af!

3 december 2014 om 08:04

De club gaf aan dat hij als aanvoerder voor de medespelers er moest zijn in de kleedkamer. Vandaar dat falkenburg ook de pers te woord stond. Wat je daarvan gelooft mag je zelf verzinnen, ik weet het namelijk niet of het echt zo is

Het publiek wordt altijd nog bedankt met een ereronde, ook na een verloren wedstrijd.
Maar ik begreep het wel afgelopen zaterdag, na weer zo'n prestatie zat iedereen er totaal doorheen en die ronde verplicht lopen zou alleen maar een hoop meer frustratie opleveren.

Nogmaals, meestal kan ik zo'n ronde wel waarderen maar afgelopen weekend was echt niet nodig voor mij hoor. Dan krijg je die verplichte ererondes van het Nederlands elftal, dan verliezen ze in Ijsland en moeten ze nog even naar de 50 hockeyfans op de tribune klappen. Geforceerd gedoe.

Kan er niet zo mee zitten hoor na afgelopen weekend.
Maar waardeer het wel dat Matic en Falkenburg dit wel deden en gelukkig kregen zij ook het respect wat ze verdienden.

2 december 2014 om 21:11

Zo lrijgem de spelers het publiek alleen maar meer en meer tegen. als je je eigen publiek alniet meer bedankt.

Rare actie van de selectie.
hulde voor Matic en Falkenburg.

Elke voetballer kan zijn emoties tonen, dat hij huilt wil niet zeggen dat hij harder heeft gestreden dan andere voetballers. Ik vind dit gewoon een theater. Gewoon mouwen opstropen en punten pakken ipv te janken!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren