Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De eerste speler uit 2000 in de Eredivisie kiest voor stap naar Turkije

Laatste update:

Dogucan Haspolat vertrekt naar de Turkse Süper Lig, zo meldt Excelsior maandagavond via de officiële kanalen. De negentienjarige middenvelder, die zijn hele leven voor Excelsior uitkwam, tekent een contract voor drieënhalf jaar bij Kasimpasa SK uit Istanbul. "Wij vinden het jammer dat Dogucan bij ons vertrekt", laat Ferry de Haan weten op de site van Excelsior.

De algemeen directeur van de Rotterdammers benadrukt dat men 'natuurlijk' wel trots is dat 'een door onze club opgeleide speler de overstap maakt naar een mooie buitenlandse club'."“Voor talentvolle voetballers blijkt Excelsior steeds weer een prima opstap naar een mooie carrière", aldus De Haan over Haspolat, die in 2016 op zestienjarige leeftijd debuteerde in de hoofdmacht en zodoende de eerste speler uit 2000 in de Eredivisie werd.

Voor Haspolat komt een droom uit, zo liet hij eerder al weten tegenover Excelsior Magazine: "Het lijkt me zeker leuk om ooit in Turkije te spelen. Het voetbal wordt daar heel anders beleefd dan hier. Veel fanatieker. Als je ziet wat supporters allemaal doen daar. Ook in het veld gebeurt altijd wel iets. Dat lijkt me mooi om mee te maken", aldus de jongeling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De lokroep voor Turkije is voor Turkse jongens moeilijk te weerstaan. Turkije is een prima land om in te leven als je een modaal inkomen hebt. Daarnaast zal hij zeker familie hebben. Politiek heb je niet veel last ik ben er vaak geweest ken veel voor en anti erdo mensen en die zeggen allemaal als je geld hebt kan je prima meeleven.

13 januari 2020 om 20:44

Je klinkt alsof je het goed aan het praten bent.'ja je mag kritiek hebben, als je maar geld hebt.'alleen vanwege dat soort achterlijke praktijken zouden we het land moeten boycotten.dat gezegd hebbende wens ik die jongen veel succes, denk dat de Nederlandse competities ook een doodlopende route waren voor deze jongen.

13 januari 2020 om 23:07

“We moeten”, doe maar wat je niet laten kunt, niemand die er wat om geeft, maar hou het lekker voor jezelf. Niemand moet iets, en Turkije is gewoon een prima land, ook wanneer je wat minder geld hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren