Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De derby is als een lift: je gaat naar de top of rechtstreeks omlaag’

Laatste update:

Op zondag staat met de derby tussen AC Milan en Internazionale weer één van de meest beladen wedstrijden uit het voetbal op het programma. Milan-coach Sinisa Mihajlovic weet er alles van; hij droeg als speler twee seizoenen het shirt van Inter, werkte er als assistent-trainer en is nu via omzwervingen als coach aan de andere kant terecht gekomen.

/

“De derby is altijd een belangrijke wedstrijd, het maakt niet uit waar beide teams staan op de ranglijst”, vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. “Voor ons is het één van de laatste kansen om bij de bovenste plaatsen te komen, terwijl Inter moet winnen om bovenin mee te blijven doen. Wat ik benijd aan Inter? Hun positie op de ranglijst, aangezien die beter is dan de onze. De derby is als een lift: je gaat omhoog of rechtstreeks naar de kelder. We hebben de kwaliteiten om zondagavond te winnen.”

Milan steekt met dertien punten uit de laatste acht wedstrijden in een betere vorm dan Inter (dat elf punten haalde in dezelfde periode), maar Mihajlovic wil hier niet teveel waarde aan hechten: “Dat zegt niet zo heel veel, om eerlijk te zijn. Ze waren wat onzeker in de laatste paar wedstrijden, maar dat zegt niets in de derby. De winnaar zal moediger zijn, gretiger en minder fouten maken. Een overwinning zal ons veel enthousiasme en vertrouwen geven. We hebben nu een eigen identiteit, al hebben we moeite om wedstrijden af te maken. Milan is een moeilijke ploeg om te verslaan.”

Wie wint zondag de Milanese derby?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd. Het is altijd een intersante ontmoeting, het maakt niet uit waar ze staan op de ranglijst. Toch hoop ik dat AC milan wint met hoofdrollen van Kevin Prince Boateng en Mario Balotelli 😁😁

Wordt de wedstrijd ook live uitgezonden? Welke zender?

30 januari 2016 om 20:34

Eurosport zoals de meeste Serie A wedstrijden

30 januari 2016 om 20:47

Nou meeste, af en toe zenden ze snooker uit ipv voetbal en daar snap ik de ballen niet van

30 januari 2016 om 21:14

Omdat er 2 Eurosport zijn denk ik,als je ziggo royaal hebt kan je het meestal wel checken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren