Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De comeback van Frutos, deel zeventien

Laatste update:

Woensdagavond stond hij weer op het veld: Nicolas Frutos, de Argentijnse spits die nu al enkele jaren de voornaamste bezoeker van de ziekenboeg van Anderlecht is. En prompt deed hij wat hij altijd gedaan heeft wanneer hij nog eens meespeelde: scoren. Hoe fit hij deze keer is en hoe lang het weer zal duren voor hij nog eens uitvalt is een raadsel, maar dat hij zal uitvallen staat zo goed als vast.

Want naast zijn fysieke paraatheid kunnen we vraagtekens zetten bij zijn mentale paraatheid. Continu geblesseerd zijn moet iets met een mens doen, dat kan niet anders. De schrik en de twijfel spoken ongetwijfeld door zijn hoofd. Bij elke trap, bij elke misstap, bij elk duel misschien zal er ergens in het achterhoofd van Frutos dat stemmetje zijn dat hem niet toelaat voluit te gaan. Tot er onvermijdelijk weer iets misloopt en het verhaal van voor af aan begint.

Maar in de tussentijd hoopt elke Anderlecht-fan dat hij zijn specialiteit nog eens aan de wereld toont: scoren. Het zou Tom De Sutter de tijd geven zonder druk terug in vorm te komen en het zou Romelu Lukaku de tijd geven om rustig te groeien en niet alle druk alleen op zijn (weliswaar indrukwekkende doch nog steeds jonge) schouders te dragen.

En beiden kunnen alleen maar leren van de ervaring van de Argentijn. Welkom terug Nico. Hopelijk ben jer er nog steeds bij in de play-offs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij stond niet in de basis, hij is ingevallen tijdens de rust en scoorde direct. Voor de rest een mooi artikel en hopelijk blijft hij fit nu.

30 oktober 2009 om 10:23

Ik weet het, maar ik had al een korte aanzet geschreven voor de wedstrijd en toen werd overal nog aangekondigd dat hij in de basis zou staan. Achteraf gewoon overgelezen

Gewoon overal 100% het duel in gaan. Ik heb ook 1 jaar blessure naar blessure gehad, maar mijn tip is echt gewoon overal 100% het duel in gaan. Want als je overal maar half het duel in gaat blesseer je jezelf vaak. Dat heb ik mezelf opgedaan in het jaar dat ik al die blessures kreeg.

3 november 2009 om 01:04

Dat is een uitspraak die je vaak hoort maar die totaal niet klopt. Ik speel zelf op lager niveau en soms moet je je gewoon inhouden want je weet "deze bal kan ik hebben maar dan word ik los op mijn enkel getackled door de speler die te laat komt".

nu dit terzijde ik denk dat Frutos zijn blessures grotendeels te verklaren zijn doordat rsca de voorbije jaren gewoon geen vervanger had voor hem en hij steeds halffit terug het veld werd opgestuurd met ergere blessures tot gevolg, nu met Lukaku en Desutter hoop ik dat het zal beteren.

Heeft hij altijd last van eenzelfde terugkerende blessure of is het telkens wat anders waar hij last van heeft?

3 november 2009 om 01:06

Er zijn verschillende blessures maar doorgaans wel te herleiden tot 1 oorzaak. Bijvoorbeeld lichte enkel blessure, gevolg: anders (fout)lopen om de pijn te vermijden, gevolg:, knie blessure

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren