Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De coach wilde niet dat hij ging en nu wordt hij gestraft door Chelsea’

Laatste update:

John Obi Mikel komt bij Chelsea niet voor in de plannen van manager Antonio Conte. Desondanks is de middenvelder wel opgeroepen voor de nationale ploeg van Nigeria. Bondscoach Gernot Rohr haalt uit naar Conte, die sinds de zomer aan het roer stsaat bij de Londense club.

/

“Mikel krijgt straf van Chelsea en Conte omdat hij met Nigeria op de Olympische Spelen heeft gevoetbald. De nieuwe coach wilde niet dat hij ging, maar hij wilde de eer van zijn lan verdedigen. Ik kan hem niet straffen omdat hij niet speelt voor zijn club”, klinkt het in gesprek met ESPN.

Mikel zelf, na John Terry de langst dienende speler van Chelsea, heeft al laten doorschemeren dat hij in januari mogelijk vertrekt. De middenvelder is bezig aan zijn elfde seizoen op Stamford Bridge, maar onder Conte speelde hij nog geen minuut.

John Obi Mikel is goed genoeg voor de basis van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet heel gek dat hij niet speelt, in principe heeft hij zich nooit verder ontwikkeld dan de ideale wisselspeler. Alleen is hij kansloos met Matic die helemaal weer terug is en dan de andere rots van een speler met kante.

10 november 2016 om 23:38

Natuurlijk is hij minder dan Matic en Kante en is hij b-garnituur, alleen zo slecht dat hij nog geen minuut heeft mogen spelen, dat is hij zeker niet. Dit is echt een straf, niet een geval van te weinig kwaliteit.

Altijd gerespecteerd onze mikel. Nooit klagen over speeltijd, maar er altijd zijn voor de ploeg wanneer hij nodig was. Ideale wisselspeler. Ik gun hem een mooie transfer, want hij heeft zeker de kwalitiet om bij een middenmoot/subtop ploeg te spelen. Hierdoor kan er een nieuwe speler worden aangetrokken of krijgen spelers als chalobah en loftus cheek meer kans. Ik zie mikel graag blijven, maar hij moet voor zichzelf kiezen en naar een club gaan waar hij wekelijks aan de bak kan.

Ik moet toegeven hij heeft zich niet echt ontwikkeld heeft tot een wereld speler. Wat was die goed zeg in dat wk 2005. Maar bon hij is wel een nuttige speler voor Chelsea. Maar ik vrees dat het stilletjes aan tijd is om afscheid te nemen.

Die Mikel doet gewoon een Bogarde move,zit al hele ze carrière bij Chelsea op de bank ze geld te tellen

Straf? Nee, dat geloof ik niet. Chelsea heeft in Kante gewoon een enorme kwaliteitsimpuls gekregen waardoor Mikel echt niet meer aan de bak gaat komen. Hij was vorig jaar onder Hiddink een basisspeler maar de jaren daarvoor onder Mourinho speelde hij ook al niet.
Ik heb zijn contractverlenging in 2012 of 2013 echt toegejuichd want Mikel was in die tijd enorm belangrijk voor ons, niet altijd in de basis maar de ideale twaalfde speler! Ik heb veel respect voor deze speler en zou het jammer vinden als hij vertrekt maar op dit moment staan er gewoon 5 spelers voor hem in de pikorde. Dat is erg veel als je af en toe minuten wil maken.

Conte is een hele goed trainer, maar hij vertoond steeds meer tekenen dat roulatie bij hem niet aan de orde is en jeugd net zo vaak de kans krijgt als bij Mourinho en eigenlijk bij Chelsea in de afgelopen 10 jaar. Prestaties op dit moment zijn goed, maar dit soort dingen lijken mij niet heel onbelangrijk.

11 november 2016 om 13:12

Nou heel veel kansen geeft hij niet nee, maar de jeugdspelers lijken wel degelijk deel uit te maken van zijn plannen spelers als Chalobah, Loftus-Cheeck en Aina zijn gewoon selectieleden die dit seizoen hun minuten hebben gepakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren