Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De club Twente kan op dit moment niet anders en dat is wel triest om te zien'

Laatste update:

Het klasseverschil tussen Feyenoord en FC Twente was zondagmiddag wel heel erg groot. De Rotterdammers wonnen uiteindelijk met 5-0 en dat was allesbehalve geflatteerd: het puntje van kritiek was zelfs dat Feyenoord niet vaker had gescoord. Twente leek rijp voor de slacht.

/

De ploeg van René Hake staat na dertien speelronden op de vijftiende plaats in de Eredivisie en degradatie lijkt helemaal niet zo ondenkbaar te zijn. “Zij hebben een jonge ploeg en dan knakt er op den duur wat”, zei Dirk Kuyt voor de camera van FOX Sports. “De club Twente kan op dit moment niet anders en dat is wel triest om te zien. Zeker als je weet hoe sterk ze een paar jaar geleden waren.”

“Of ik daar medelijden mee heb? Nee, we moeten naar onszelf kijken en deze wedstrijd winnen. Dit is lekker”, besloot Kuyt. Twente speelt voor de winterstop nog tegen Willem II (thuis), Excelsior (uit), De Graafschap (thuis) en Vitesse (uit).

Zie jij in FC Twente een degradatiekandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waanzin. Natuurlijk heeft deze man wel spijt. Of je je voor buitenlandse clubs in de kijker speelt bij een topclub in Nederland of bij een club in de onderkant van het rechterrijtje maakt wel degelijk uit.

22 november 2015 om 20:31

Valt nog wel mee denk ik. Mensen zien Twente nog steeds als een fatsoenlijke club. En als jij dan als enige af en toe nog het verschil maakt. Komen de clubs vanzelf wel. Daarnaast kan elke stumpert zien dat die jongen allemachtig goed kan voetballen. Je hebt als nieuwe club alleen een voordeel. Dat Twente wel en zal verkopen. Dus je hoeft altijd wat minder te betalen.

22 november 2015 om 21:38

@ronal. Jij zegt dan men Twente nog een fatsoenlijke club vind maar dat is wat jij denkt. Door alle commotie en de media bombarie denk ik dat velen twente niet meer zon leuk clubje vinden als eerst. Toch denk ik niet dat ze degraderen. Daarvoor zijn er nog een paar andere nog slechtere ploegen..

22 november 2015 om 20:31

Ik heb alleen medelijden met Ziyech, die gaat in de winter ongetwijfeld naar het buitenland, iemand een goeie club voor hem?

22 november 2015 om 20:36

geen Ajax in elk geval

22 november 2015 om 20:39

Celta, villareal, Sevilla, leverkusen, HSV? Weet niet hoe t daar zit met nummer 10's?

22 november 2015 om 20:47

Wacht maar tot ziyech weg is, dan heb je pas medelijden met twente

23 november 2015 om 10:54

nee hoor dan kunnen ze weer wat halen bij twente op meerdere posities

22 november 2015 om 20:42

Welke man,heeft waar spijt van?
Ik lees iets over wat Dirk Kuyt vertelt leg me het uit wat je precies bedoelt,voor de goede orde.
Verder zou ik willen weten wat je bedoelt met ,,waanzin"
Alvast bedankt

23 november 2015 om 07:01

Je bedoelt een club als VVV met Honda.
Alsof buitenlandse club's alleen naar Ajax, Feyenoord en PSV kijken.

Of ik medelijden heb?
Deze woorden trachtte jan,joost,van,gangelen hem in de mond te leggen,waar een Dirk Kuyt natuurlijk niet inhoudelijk op reageerde.
Een mislukte poging van de journalist,om deze prof dergelijke opmerkingen te ontlokken.
Wat Dirk vertelde,klopt voor 100%,dit weten wij als Twente fans ook.
Het siert Dirk,de manier hoe hij hij de situatie van ons Twente verwoordde.
Ik had geen enkel moment de indruk,dat dit ingestudeerde media/training betrof.

FC Twente moet gewoon in de winter de spelers verkopen waar ze nog iets voor kunnen krijgen...
Gutiérrez, Mokotjo en Ziyech zal je gezamenlijk nog best wel wat voor krijgen!

Verder zou ik spelers die nog uit de tijd komen dat Twente hoge salarissen kon betalen proberen te slijten. Schilder maakt het niet waar, Borven hoor je niks meer van, Cabral is wel afgeschreven en ook Stevens heeft het niet!

Dan maar focussen op de jeugdopleiding dus. Hopen voor Twente dat er daar nog wat jongens lopen die er iets van kunnen. Anders zie ik het somber in!

22 november 2015 om 21:32

Borven en Stevens zijn langdurig geblesseerd en Cabral vond ik de wedstrijden die hij speelde best een goede indruk afgeven. Schilder is idd geen topper en verdient veel, maar nog een van de weinigen met wat ervaring.

22 november 2015 om 22:16

Borven en Stevens zijn inderdaad beiden geblesseerd, maar als zij spelen laten ze niets extra's zien. Ik denk echt dat er in de JL betere spitsen lopen dan Borven.
Daarnaast is Stevens ook meerdere keren in de fout gegaan. Ik zou dan ook nu inzetten op Drommel (die ook nog de nodige fouten maakt) en Marsman en Plattel erachter.

Schilder is inderdaad een van de weinige met ervaring, maar met die ervaring onderscheidt hij zich nooit. Dan kun je beter een linksback uit de A1 de kans geven om te laten zien of hij er wel wat van bakt.

En hoeveel goede wedstrijden heeft Cabral nou gespeeld? Qua potentie echt een hele goede, maar die jongen heeft gewoon de mentaliteit niet om echt te slagen als profvoetballer, helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren