Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne: ‘Ik wil niet de ster zijn, ik ben ook geen aanvoerder’

Laatste update:

Met twee doelpunten en een assist in vier wedstrijden is Kevin De Bruyne prima begonnen aan zijn avontuur bij Manchester City. In Engeland wordt De Bruyne, met circa 78 miljoen euro de recordaankoop van Manchester City, gezien als de toekomstige ‘superster van de sterren’ bij the Citizens. Zelf ziet De Bruyne het toch iets anders.

/

“Ik wil niet de ster zijn”, laat de Belg weten aan FourFourTwo. “Ik wil gewoon goed spelen. Natuurlijk is er veel geld voor mij betaald, maar ik ben niet de enige dure speler. Bij mijn vorige club VfL Wolfsburg was ik de ster, maar ik ben niet iemand die veel praat. Ik wil bijvoorbeeld ook niet de aanvoerder zijn. Zo ben ik niet.”

“Ik ben gelukkig met hoe het nu gaat en zo gaat het al 24 jaar, dus waarom zou ik veranderen? Ik houd ervan om rustig te zijn. Ik praat niet veel, ik maak niet veel grappen. Ik wil eerst iedereen leren kennen.” De Bruyne slaagde in het verleden niet bij Chelsea, maar hij is niet uit op wraak. Of het lekkerder is om een prijs voor de neus van Chelsea weg te kapen? “Dat maakt me niets uit, als wij maar een prijs pakken!”

Denk je dat Kevin De Bruyne het goed gaat doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie niet wie Man City kan stoppen in the Premiership dit jaar. Echter was de CL-campagne ook heel belangrijk dit jaar en die zijn ze toch niet al te florisant begonnen.
De Bruyne is natuurlijk een heerlijke speler en absoluut een versterking.

25 september 2015 om 10:44

City zal hoogst waarschijnlijk "gemakkelijk" kampioen worden met de andere clubs op gepaste afstand.

25 september 2015 om 12:45

De Bruyne speelde sterk op 10. Ik ben benieuwd of hij op de flanken gaat spelen als Silva weer fit is. Pellegrini zei nog dat hij hem niet alleen heeft gehaald voor de 10 positie.

25 september 2015 om 12:53

Alleen omdat ze van de verliezend finalist hebben verloren? Dat kan gebeuren en is geen schande. Zo slecht gaat t dus niet

25 september 2015 om 18:27

Gaat de laatste paar jaar slecht

Prachtig! Ik kan erg genieten van deze jongen! Goed voetbalen, je ding doen en rustig een mooie carriere hebben. Deze stille kracht kan, vanwege zijn kwaliteiten, er niks aan doen dat hij gewoon opvalt, maar het speelt hij het spelletje zonder op te vallen in de media..

25 september 2015 om 14:08

Deze jongen heeft ze gewoon goed op een rijtje, echt verhelderend om mee maken in een haantjes/diva wereldje.

Wat een heerlijke speler is die De Bruyne toch. Hij heeft ook een top mentaliteit. Echt een speler waar jonge voetballers een voorbeeld aan zouden moeten nemen.

De Bruyne is ook nog niet "de" ster. Dat zijn Silva en Aguero nog. En daarna Kompany en Toure. De Bruyne komt er wel aan en komt waarschijnlijk al snel in het rijtje bij deze spelers. Vergeet aankoop Otamendi ook niet. Dat is ook een heerlijke speler. Sterling heeft nog een jaar of 4/5 nodig om zich te ontwikkelen tot dat niveau. Hij is nog te slordig.

25 september 2015 om 14:40

Voetbaltechnisch zijn Agüero en Silva misschien de sterren, maar als je aan de fans vraagt wie hun ster is, zul je 8/10 toch Kompany horen denk ik. Ookal heeft ie misschien vorig seizoen minder gespeeld, de fans zijn niet vergeten wat hij allemaal voor de club betekend heeft.

25 september 2015 om 14:54

Toevallig ken ik de City forums best goed en kan ik je verzekeren dat Kompany niet hun held is, maar Silva en Aguero. De discussie tussen Aguero en Silva is erg verdeeld onder de fans, maar dat zijn toch wel de 2 grote superhelden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren