Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Boer vroeg om punten te pakken, dus ik verwacht nu een bedankje’

Laatste update:

Willem II snoepte zaterdagavond twee punten af van PSV (2-2) en Lucas Andersen deed daarmee goede zaken voor zijn eigenlijke werkgever Ajax. Het verschil tussen de Amsterdamse koploper en de Eindhovenaren bedraagt nu immers vier punten.

/

“Ik had voor de wedstrijd even contact met Frank de Boer. Hij vroeg me om punten tegen PSV te pakken, dus ik verwacht nu wel een bedankje van hem”, glimlachte de 21-jarige middenvelder annex aanvaller voor de camera van FOX Sports.

“Ik leer hier heel veel. Door te knokken word ik een betere speler”, aldus Andersen, die dit seizoen goed was voor één doelpunt en vier assists in dertien officiële wedstrijden.

Denk jij dat Lucas Andersen volgend seizoen weer een vaste basisplaats heeft bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een echte aanwinst voor ons. Alleen de ene wedstrijd is die onzichtbaar en de andere wedstrijd echt geniaal

22 november 2015 om 11:54

Ik volg zie jongen niet echt in Tilburg maar als ik het zo hoor dan is dat precies wat we in Amsterdam ook bij hem zagen. Laat bij vlagen echt heel mooie dingen zien. De potentie zit er wel degelijk, maar (nog) niet constant genoeg voor het eerste van Ajax. Het is te hopen dat hij bij Willem II dit jaar van grote waarde kan zijn en zich zo kan blijven ontwikkelen. Het talent zit er immers nog altijd.

22 november 2015 om 12:11

Ik heb alleen de samenvatting gezien maar daarin zag ik wel een Andersen die vol de duels in ging en ze ook won!
Iemand met strijdlust! (buiten zijn geweldige techniek etc. om want dat wisten we al)
Dat had ik nog nooit bij hem gezien bij Ajax, kortom, ook al is het maar op basis van enkele minuten, alleen daarin lijkt hij al stappen te maken! (immers, enkele minuten is nog steeds meer dan 'nooit' )
Als hij gewoon een heel seizoen fit blijft en die strijdlust blijft tonen iedere week dan zie ik hem echt wel grote stappen maken hoor.

22 november 2015 om 12:11

Dat hoort echt bij zijn leeftijd. Ik juichte het toe dat hij naar Willem II ging want ik wist zeker dat ze hem daar het ontbrekende deel aan zijn ontwikkeling bij zouden brengen, namelijk vechtlust. Iets waar het bij teveel Ajax talenten aan ontbreekt. Ik zou er bijna voor willen pleiten om alle grote talenten van Ajax minimaal een jaar bij een team te stallen dat voor de punten moet knokken.

22 november 2015 om 14:29

Wat er ook ontbreekt aan zijn ontwikkeling, is spieropbouw. Hij is zo een rietje. Dat is het probleem in Nederland. De fysieke ontwikkeling is er totaal niet, kijk maar Serrero, het is dat het dak dicht was, maar anders was hij het stadion uitgewaaid, dat is ook een magere lat. Je hoeft echt geen bodybuilder te zijn, maar kijk eens naar Robben of Depay, zo hoort het.

22 november 2015 om 15:36

Heb jij robben niet gezien toen de 20 was

22 november 2015 om 12:28

Wat is er een aanwinst van, ik ben ook Willem2 supporter. Maar wanneer heeft hij ons echt geholpen. Tot nu toe geen aanwinst dat mag gezegd worden. Ze konden hem beter verhuren aan Helmond Sport of een andere Jupiler club.

Die Andersen moet zijn moyenne echt eens omhoog gaan krikken. Heeft zoveel potentie maar het wil er op de een of andere manier niet voldoende uitkomen. Constant zijn is voor hem te lastig.
Erg jammer voor Willem 2 maar zeker ook voor hemzelf / Ajax.
Denk niet dat hij de basis van Ajax zal bereiken daar de jonge gasten achter hem zich steeds nadrukkelijker laten horen en bovendien ook meer groeipotentie hebben (2-5 jaar jonger)

Leuke speler, komt voor Ajax net wat tekort denk ik, maar voor Willem II echt een aanwinst.
Wellicht volgend seizoen net als Dijks verkopen, en dan eventueel met weer zo'n terughaaloptie voor de helft al lijkt me dat niet echt nodig.

Speelt een 7.2 gem ofzo volgens who scores best knap beste man van willem 2 volgens hun

Andersen volgend jaar maar verhuren aan Heerenveen of Groningen. Om weer een vervolgstap te maken in zijn ontwikkeling. Het jaar daarna moet hij er klaar voor zijn om voor Ajax te spelen. Dan is hij nog maar 23 dus kan hij nog wel minimaal twee jaar voor Ajax spelen.

Misschien kan de boer ook even becker en menig bellen voor komende wedstrijd, maar dan even er op wijzen dat er geen punten gehaald hoeven te worden.
Zag gisteren op de samenvatting ook voor het eerst wat fysieke inzet bij Andersen

22 november 2015 om 13:37

Waarom zou hij ze bellen om geen punten te halen?

22 november 2015 om 18:25

Ze spelen tegen Ajax.

Ik verwacht niet dat Andersen het uiteindelijk bij Ajax gaat redden. Maar hij deed het gisteren zeer behoorlijk. Je zag voor het eerst ook eens dat hij fysieke duels won.

Leuk voor Willem II. Die club gaat echt nog wel flink wat punten pakken in de competitie !

Zoals lucas tegen psv speelde hij was zo goed met zijn dribbels iets wat maar 4 ajacieden maar kunnen cerny andersen sinkgraven en younes dit wordt de nr 10 van ajax als hij er maat 5-10 scoort dit seizoen en 10 assists bij willem II ik vertrouw op lucas andersen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren