Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer vreesde even: 'Daarom ben ik blij dat hij heel is gebleven'

Laatste update:
/

Lucas Andersen speelde maandenlang niet in de hoofdmacht van Ajax, maar maakte zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen AZ (2-3) zijn opwachting als invaller. Frank de Boer had echter niet verwacht dat de achttienjarige aanvallende middenvelder bijna een uur moest spelen in de Amsterdam ArenA.

De Boer zag het duel met AZ als een laatste oefenwedstrijd en had een half uur in gedachten voor Andersen als vervanger van Bojan Krkic, die niet langer dan een uur kon spelen. "Maar door die verlenging moest Andersen een half uur extra spelen en dat paste eigenlijk niet in zijn opbouw naar het nieuwe seizoen."

Andersen, die een positieve indruk achterliet, stond in de slotfase een aantal keren opzichtig uit te blazen. "Je vreest wel even", erkent De Boer in De Telegraaf. "Daarom ben ik blij dat Lucas heel is gebleven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond Andersen een openbaring, heel frivol en nog effectief ook. Kan voor Ajax denk ik heel veel gaan betekenen.

29 juli 2013 om 09:02

Daar heb je gelijk in! Andersen is zeker een speler die dit jaar de kans krijgt om zich te laten zien. Zeker nu Boerrichter op weg is naar Schotland. Hij had een paar mooie acties en zelfs de kans om de wedstrijd te beslissen.

Ik ben benieuwd wat hij dit jaar laat zien!

29 juli 2013 om 09:22

Boerrigter speelt op links......en Sana is zn opvolger. Andersen kan zich richten op de rechtsbuiten achter Bojan.

29 juli 2013 om 10:04

Boerrigter is verkocht voor 3,5 mil aan Celtic.

29 juli 2013 om 10:20

Fisher speelt op links en Bojan op rechts. Andersen is beter dan Sana en staat ook hoger in de pikorde bij de Boer.

En zoals Z. Ibrahimovic zegt: Boerrigter wordt een deze dagen verkocht!

Misschien toch nog Lerin Duarte halen van Heracles?

29 juli 2013 om 10:37

@z.ibrahimovic

Hij wordt voor 2 miljoen verkocht, niet voor 3,5.

29 juli 2013 om 11:16

Ik vind Duarte geen optie voor Ajax.

29 juli 2013 om 12:23

Hoezo is duarte geen optie voor Ajax?

30 juli 2013 om 00:30

@z.ibrahimovic

Nee hoor, Celtic betaalt Ajax een bedrag van rond de 2 miljoen euro.

30 juli 2013 om 10:16

@sparta!

Ik vind Duarte geen optie omdat hij op dit moment niet beter is dat Serero, Klaassen of Andersen. Als vervanger van Eriksen heeft Ajax in mijn ogen nu al voldoende opties. Duarte is een goede speler, maar zal bij Ajax toch ook niet meteen voor een basisplaats in aanmerking komen.

Sublieme techniek heeft deze jongen. Voor de liefhebbers, je zou zijn stift op moeten zoeken bij Jong Ajax van vorig seizoen. Deed hij nadat hij nog geen maand bij Ajax was geloof ik. Geweldige speler dit.

Google op: Schitterende goal nieuwkomer Andersen Ajaxtv

Ik was blij om Andersen eindelijk wat langer te zien. Achteraf inderdaad fijn dat hij heel is gebleven. Je kon in de verlenging ook wel zien dat hij ritme mist en daardoor niet altijd even gelukkig was met zijn acties. Maar zoals de commentator al zei, hij passeert makkelijk. Kan een hele goede speler worden naar mijn mening, maar heeft alles nog voor zich. Eerst maar eens aan voetballen toekomen in Ajax1, tevens wat bezoekjes aan het krachthonk en ontwikkelen maar...

Hoe ging dat spreekwoord ook al weer met die zwaluw en die zomer??
Nee hij is een aardig talent die nog hard moet werken om zijn minuten te pakken in Ajax 1.

Wel denk ik dat hij in de toekomst een basisspeler zou kunnen worden..

Deze jongen gaat het misschien best wel lastig maken voor Bojan, maar er zijn genoeg wedstrijden te spelen voor Ajax dit seizoen, iig 6 CL wedstrijden, wat bekerwedstrijden, een aantal interlands voor velen en natuurlijk de competitie.
Je moet een goede dubbelbezetting hebben.
Ik ben alleen niet zeker van de verdediging van Ajax.
Maar als je er eentje meer scoort dan je tegenstander, dan win je.
Nooit een hoge pet opgehad van v Rhijn en Aldeweireld.
Als Alderweireld zou blijven zou ik hem verplaatsen naar rechtsback, of iig laten concurreren met v Rhijn.
Ajax zou niet veel missen bij verkoop van deze Belg.
Een goede back up als rechtsback mag er wel zijn voor van Rhijn.

29 juli 2013 om 11:08

Ligeon is goed in vorm en Tete komt er ook aan.
Ik hoop dat Boilesen Blind uit de basis speelt.

29 juli 2013 om 11:16

Ik zie Blind liever als Cvm, wat zijn echte positie eigenlijk ook is. Boilesen kan daarentegen ook goed uit als CV. Blind heeft mijns inziens wel meer krediet verdiend dan jij nu zegt. Hij is niet voor niets vorig jaar als ajacied van het jaar gekozen!

29 juli 2013 om 15:21

Hij is grotendeels gekozen omdat het Ajax-publiek zo'n sympathie heeft voor de manier waarop hij zich tot vaste waarde terug geknokt heeft. Het was niet de grote uitblinker van het seizoen, al was hij wel heel constant, dat dan weer wel. Siem de Jong of Christian Eriksen had Ajacied van het jaar moeten zijn, waren vele malen belangrijker, ookal willen veel mensen niet inzien hoe belangrijk die twee voor dit Ajax zijn.

30 juli 2013 om 09:36

Ik vind alleen dat Blind de snelheid mist voor een back en tegen Beerens verdedigend het er ook niet al te best uit zag.
Bij Boilesen is dit wel het geval. (mijn mening)

Leuke speler, zag er allemaal vrij soepel uit en zat regelmatig wat dreiging in zijn passing.
Hopelijk kan hij dit vasthouden en niet zo heel wisselvallig worden als Fischer.

29 juli 2013 om 08:34

Fischer is niet wisselvallig, hij is gewoon puur een momentvoetballer. Ook in zijn goede wedstrijden is hij sporadisch continu dreigend. Hij heeft een aantal dreigende acties, en als deze slagen camoufleert dit eigenlijk zijn afwezigheid in de restant van de wedstrijd.

29 juli 2013 om 08:51

Wisselvallig, is een groot woord, hij is nog erg jong, zie je vaker bij buitenspelers,
Boetius heeft hetzelfde.
Mertens die al heel wat meer ervaring heeft, zie je ook niet elke wedstrijd.
Boerigter speelde ook mindere wedstrijden.
Ik vind Fischer wel een beetje irritant overkomen, in de zin van hij is erg zelfkritisch, maar hij mag nog fouten maken, het lijkt wel of hij dat zich zelf niet gunt.

29 juli 2013 om 08:59

Waarom ben je irritant als je zelfkritisch bent? Ik zou juist zeggen, dat een hoop jonge spelers wat meer kritisch richting zich zelf mogen zijn! Het zou hun ontwikkeling zeker ten goede komen!

29 juli 2013 om 09:10

Je mag het natuurlijk zijn, maar hij laat het wel erg merken.
Ik wilde alleen duidelijk maken, dat hij nog jong is, het lijkt wel of hij al een volwassen speler wil zijn van 26 jaar en dat is hij natuurlijk niet.

29 juli 2013 om 09:36

Toch liever iemand die zelfkritisch is dan iemand die naast zijn schoenen loopt, al gaat hij er misschien idd soms wel te ver in, tuurlijk mag hij nog fouten maken, soms zie je ook in zijn spel terug dat hij teveel wilt.

29 juli 2013 om 10:53

@ Dutchmen

Je kunt natuurlijk niet 'sporadisch continu dreigend' zijn, maar dat terzijde. Ik snap denk ik wel wat je bedoelt met momentvoetballer, dat hij nooit een hele wedstrijd uitblinkt, maar toch vond ik hem veel wedstrijden helemaal onzichtbaar of niet dreigend vorig seizoen, dan ben je toch wisselvallig denk ik.

29 juli 2013 om 11:26

Even inhakend op Mertens; Mertens was alleen dreigend tegen de mindere goden, tegen de top 5 kwam hij er gewoon niet aan te pas. Heeft i.m.o. weinig met wisselvalligheid te maken maar met kwaliteit.

De acties wat hij heeft laten zien, waren geweldig, die komt er wel, maar bojan krijgt het echt niet lastig, ajax wilt andersen gewoon rustig brengen en terecht ook. Daar moeten ze voorzichtig mee zijn, je ziet het aan boerrichter, was/is ook een talent toen hij kwam en door die rugblesures en andere is deze ook niet meer op dat niveau terug gekomen. Dus nu anders.

Vooruit de tegenstander had al een uur in de sauna genaamd de Amsterdam Arena gespeeld, maar slecht was zijn invalbeurt niet. Ik vond hem meer lef vertonen dan al zijn wedstrijden in Jong Ajax die ik het afgelopen seizoen heb gezien. Hij heeft daarin wel aangetoond over specifieke kwaliteiten te beschikken, maar toonde ook aan dan hij nog erg aan het positiespel van Ajax moest wennen. Nu was dat ook pas zijn eerste jaar, dus zo vreemd vind ik dan allemaal niet. Ik ben benieuwd waar Andersen gaat staan over een jaar van nu, want ik mag toch wel aannemen dat hij nu meer minuten gaat krijgen in het eerste en dan is het aan de speler zelf om Frank de Boer te overtuigen van zijn kwaliteiten. Een basisplaats zit er voor hem dit seizoen absoluut niet in.

Iedereen laaiend enthousiast over andersen maar volgens mij zaten jullie niet in het stadion ? Hij was veel te traag kreeg de bal 1 x met geluk mee waar door die weg was maar deed er vervolgens niks mee en tenslotte miste die nog een niet te missen kans. In tegen te tegenstellig tot hem was bojan de eerste helft de beste man van het veld met een paar super voorzetten zo heb ik ze jaren niet meer gezien bij ajax en ook een paar hele goeie acties draaide die viergever dol ook stuurde die van rhijn aanvalend zeer goed.. maar andersen heeft natuurlijk nog de tijd om zich te ontwikkelen.

29 juli 2013 om 11:21

Doe niet zo naar. Andersen is pas bezig met zijn 2e jaar bij Ajax en is piepjong. Natuurlijk moet hij nog veel verbeteren, maar daarom is hij ook geen basisspeler. Hij moet de komende 2 jaar rijpen, en af en toe zijn kans pakken. Hij speelde mijns inziens wel goed, maar zal gezien zijn leeftijd nog zeer wisselvallig zijn. Dus wees niet zo streng en laat die jongen lekker ontwikkelen!

Toch wel een beetje onprofessioneel van Frank de Boer. Hij had kunne inschatten dat er een kans was op verlenging, waardoor Er een half uur extra gespeeld moet worden...

Zestig minuten voor zo'n jonge jongen??? Moet hij zeker weten aankunnen! Komop zeg! Die wedstrijd ging het laatste kwartier alleen maar in een lager tempo. Daar heeft hij denk ik echt niet onder geleden!

Alleen anderssen komt zo lui over... Voor de rest zie je gewoon dat hij een topper kan worden.

hij speelde wel heel goed vond ik, heel dreigend net als bojan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren