Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer tevreden: ‘Maar die blessure is natuurlijk een minpuntje’

Laatste update:

Ajax sloot het trainingskamp in Oostenrijk zaterdagavond af met een 1-5 overwinning op Wacker Innsbruck. Frank de Boer is over het geheel bezien tevreden over de trainingsweek: “De blessure van Ricardo van Rhijn is natuurlijk een minpuntje, voor de rest was het positief”, zegt de trainer op de website van de regerend kampioen.

/

Van Rhijn liep afgelopen donderdag een scheurtje in zijn hamstring op en laat zich bij terugkomst in Amsterdam direct onderzoeken. Het is nog niet bekend hoe lang de rechtsback buitenspel zal staan. De Boer: “Als het aan mij ligt, zijn we hier volgend jaar weer. De velden zijn top, het hotel is goed, het personeel is aardig. Kortom alle ingrediënten zijn hier aanwezig om goed trainingskamp te hebben.”

De coach was tevreden over het duel met Innsbruck, al zag hij ook ‘verbeterpunten’: “We hebben een goede eerste helft gespeeld. Hadden verschrikkelijk mooie aanvallen die niet allemaal werden beloond. In de tweede helft begonnen we goed, kregen een cadeautje van de tegenstander en daarna nog een paar opgelegde kansen. Toen bloedde de wedstrijd dood. Maar de uitslag had wel in de dubbele cijfers kunnen eindigen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede pot van Ajax alleen jammer dat er in de tweede helft niet meer werd gescoord. Hopelijk komt dat niet vaker voor, maar blijven ze gewoon aanvallen en scoren ze gewoon volop.

5 juli 2014 om 19:00

Klopt, je leest mijn reactie verkeerd. Ik vond het jammer dat er niet meer werd gescoord. Dus meer doelpunten werd gescoord.

5 juli 2014 om 19:32

Gentleman23,

Zitten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, vorig jaar heeft Frank ook 's morgens een zware training gegeven en drie uur later een oefenwedstrijd gespeeld.

Dat alles er niet direct uitkomt, vind ik niet zo erg.

Gaat er in eerste instantie om dat ze flink trainen en dan ook nog eens steeds lastigere tegenstanders gaan krijgen als ze wat verder zijn in de voorbereiding.

Kan zomaar eens weer een mooi seizoen voor ons worden.

5 juli 2014 om 19:48

Ik vond na de vorige pot, dat ze in de tweede helft misschien wel minimaal 4 goals zouden maken, ook gezien de eerste helft, maar dat kan ook aan de tegenstander liggen. Maar kan me wel in jou woorden vinden, het hoeft ook niet altijd spectaculair te zijn. Maar ik hoop niet dat het net zo bagger zal zijn als vorig jaar. Dat is eigenlijk mijn grootste angst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren