Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer na stunt tegen Juventus: ‘We hebben nog genoeg te verbeteren’

Laatste update:
/

De druk op de schouders van Frank de Boer is afgenomen na de 2-1 overwinning op Juventus van afgelopen zondag. Woensdagavond komt Internazionale opnieuw in actie. In Stadio Carlo Castellani is Empoli de tegenstander. De Boer hoopt dat zijn ploeg een goed vervolg kan geven aan de stunt tegen de Oude Dame.

“Tegen Empoli wil ik dezelfde instelling zien als die we tegen Juventus hadden”, zei De Boer dinsdag op de persconferentie. “We moeten dezelfde arbeid leveren, dat vind ik belangrijk. We willen altijd domineren, in iedere wedstrijd. Dat deden we goed tegen Juventus. Tegen Empoli wil ik hetzelfde zien als wat we zondag hebben laten zien, van iedereen. Alleen met zo’n instelling win je wedstrijden.”

De Boer beseft dat de zege op Juventus weinig meer waard is als die zege geen vervolg krijgt tegen Empoli. “We mogen niet stoppen, we moeten doorgaan. Iedereen is blij en tevreden met de overwinning van zondag. Ik vond het ook fantastisch, maar we moeten nu aan de volgende wedstrijd denken. Juventus was een belangrijke, maar we hebben nog een hoop duels te gaan. Juventus was slechts één wedstrijd. Ik heb veel goede dingen gezien, maar er is nog genoeg ruimte voor verbetering”, aldus de trainer.

Maakt Internazionale onder Frank de Boer een serieuze kans op het kampioenschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoewel ik Frankie het beste gun, zie ik Inter niet om de titel strijden. De enige echte concurrent voor Juventus is in mijn ogen Napoli

20 september 2016 om 16:39

Ik vind dat inter een hartstikke goede selectie heeft. Met Gabigol, Icardi, Medel, Kondogbia, Banega, Miranda, Handovic, brozovic en Perisic heb je prima selectie in huis. Als Inter het niet goed doet is dat dan ook de schuld van Frank. Ze hebben geen wereldselectie als Juve maar dit jaar speelt inter ook voor top 4. Als de CL komt, komen de wereldspelers ook wel. A la Fiat heeft Inter de Thaise man met genoeg financiele mogelijkheden. Ze kunnen binnen 2 jaar (mits goed beleid) gewoon concurreren met Juve.

Inter mist imo enkel goede backs. Ik snap dan ook niet waarom die Erkin zomaar is weggedaan door Frank want die speelt nu bij Besiktas echt geweldig en houdt Adriano op de bank(andere positie). Kan mij niet voorstellen dat die Santon beter is. Of zijn de volgers van Inter het niet met mij eens?

Er is inderdaad nog veel wisselvaligheid. Je verliest door de weeks tegen (met alle respect) een club uit Israel en vervolgens win je van de oude dame.

Iemand die mij kan vertellen wat er met Brozivic aan de hand is?

Ik vind het heel knap hoe hij in een relatief korte tijd gewoon Italiaans probeert te spreken tijdens de persconferenties. Hij krijgt 2 uur per dag les. Deze man is op en top professioneel en gemotiveerd. Dat siert Frank. Het gaat goed komen.

Helemaal eens met Frank de Boer. De overwinning op Juventus was zeer verdiend, maar Frank moet zich wel realiseren dat ondanks het overtuigende spel van Inter Juventus wel een complete off-day had. Niets lukte bij Juventus waardoor Inter kon profiteren(wat ook een kunst is natuurlijk).
Tegen Empoli moeten ze het spel zelf gaan maken en kunnen ze niet counteren dus ben benieuwd hoe ze dat voor elkaar gaan krijgen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren