Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Het is logisch dat hij niet de sterren van de hemel speelt’

Laatste update:

Daley Sinkgraven heeft inmiddels zeven wedstrijden voor Ajax gespeeld en mag daar van Frank de Boer tevreden op terugkijken. De trainer zei vrijdag op de persconferentie tevreden te zijn over de middenvelder, die in de winter voor zo’n zeven miljoen euro werd overgenomen van sc Heerenveen.

/

“Hij is hartstikke goed bezig. Het is normaal dat hij nog niet meteen de sterren van de hemel speelt, maar de wedstrijden die hij heeft gespeeld, waren redelijk tot goed”, zo werd De Boer geciteerd door onder meer Ajax Showtime. “We hebben hem na die wedstrijden wat rust gegund. Hij was het nog niet gewend om drie keer per week te spelen en begeeft zich ook in een nieuwe omgeving.”

“Ik ben al met al zeer tevreden over hem en hij zou zondag zomaar kunnen starten. Daar is hij ook voor gehaald.” Ajax neemt het over twee dagen in de eigen Amsterdam ArenA op tegen Excelsior, de huidige nummer dertien van de Eredivisie. Ajax won zestien van de zeventien thuiswedstrijden tegen de Rotterdammers in de Eredivisie en Excelsior won slechts één keer van Ajax; in december 2007 met 2-1 in Kralingen. Dat vond Opta uit.

Wat verwacht jij van Ajax - Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen ze nog winst op maken die Sinkgraven, vast wel een of andere rijke club die geïnteresseerd is in dit overschatte talent.

6 maart 2015 om 19:46

Wat een kansloze en zielige reactie dit.
Onderbouw je mening eens. Heb je die pass van hem gezien op el ghazi die meteen de diepte in kon, waaruit een goal kwam? Heb je gezien hoeveel hij loopt en ruimte trekt voor andere spelers? Heb je gezien wat voor assist hij gaf op de goal van Bazoer?
Leg eens uit in plaats van alleen maar rotzooi te plaatsen.

On topic: deze jongen komt er wel, goede mentaliteit, rustig, goede pass ineens.

6 maart 2015 om 19:51

Vind het wel gek dat hij 7miljoen heeft gekost?! Moet dit niet 7ton zijn of heeft vz dit wel goed.

6 maart 2015 om 19:51

Vanuit 1 mening/reactie mijn mogelijke andere meningen beslissen, nee die zijn geen rotzooi. Goede speler inderdaad, maar overschat wel.

6 maart 2015 om 20:37

Maak je nou een grap of ben je sereus... Hij is 1 van de grootste talentn op de Nederlandse velden en hij was al ruimschoots doorgebroken bij Heereveenwas hij nu al 1 van de sterkhouders op zo'n jonge leeftijd.

6 maart 2015 om 22:02

De laatste maanden speelde hij bij Heerenveen ook slecht hoor.
Leuke voetballer maar zeker geen toptalent.

6 maart 2015 om 22:23

Haha geen toptalent? Ga koken joh

7 maart 2015 om 10:14

Dat je die mening hebt kan natuurlijk, wat Ajaxfan hier bedoelt is dat je dan wel moet kunnen onderbouwen. Een mening is ergens op gebaseerd. Wat vind je dan bijvoorbeeld dat hij niet goed doet?

7 maart 2015 om 11:59

vz heeft het goed, hij heeft inderdaad 7 miljoen gekost

6 maart 2015 om 19:49

Haha overschatte talent zegt die. 030 is Den-Haag toch? Hebben ze daar geen hekel aan alles wat met Ajax te maken heeft? Oh, ik snap hem!

Daley valt nou niet heel erg tegen vind ik eerlijk gezegd. Hij speelt inderdaad ook niet de sterren van de hemel, maar aan bepaalde momenten zie je dat hij geniaal voetbalinzicht heeft. Misschien nog wat minder nerveus en wat meer body en ik ben er van overtuigd dat die volgend jaar basis staat!

6 maart 2015 om 19:52

Hahahahaha 030 is Den Haag? Nee Utrecht, nogmaals ik vindt hem niet slecht ik vindt hem overschat. Is wat anders jongen.

6 maart 2015 om 20:04

Volgens mij zeggen ze daar ongeveer hetzelfde over Ajax, nietwaar.

On: Sinkgraven is een redelijk talent die Ajax zeker kan doorverkopen voor het dubbele, Sinkgraven heeft nog eventjes tijd nodig om zich aan te passen aan het niveau en de omgeving (sfeer, druk). Goed dat De Boer dit inziet en hem die tijd en ruimte een beetje gunt

6 maart 2015 om 20:35

Oh Utrecht natuurlijk stom van me, maar de houding naar Ajax is daar hetzelfde. Onderbouw je mening is? Waarom vind je hem overschat?

6 maart 2015 om 20:58

Kan ik niet echt goed benadrukken, zoals de betekenis van het woord overschat betekent. Meerendeel van voetbalzone zover ik gezien heb overschat hem naar mijn mening. Hoe ze over hem praten, net een legende. T'is een 19 jarig talentje dat overpriced gekocht is door Ajax.

6 maart 2015 om 22:04

Als je met merendeel de ajacieden bedoelt klopt het wel.
De meeste anderen schatten hem wel op waarde in en dat is dat hij zeker geen toptalent is waar ajax veel te veel voor betaald heeft en die niet beter is dan wat ze al hadden.

6 maart 2015 om 22:29

Overschat ? Onzin!

Dit seizoen rustig brengen. Liet in zijn invalbeurten zien over heel veel talent te beschikken: draait knap en vooral heel snel open en lijkt ook heel snel te zien hoe het spel moet verlopen. Hij is in mijn ogen nog niet klaar voor een basisplaats: komt op veel vlakken nog wel tekort en dan met name qua inhoud en niet-voetballend vermogen op het middenveld. Het zou volgend seizoen een heel interessante tandem kunnen worden met Klaassen, Bazoer en Sinkgraven op het middenveld waardoor je qua voetballend vermogen en dynamiek en eindpass enorm sterk staat op het middenveld. Ik ben in elk geval heel benieuwd en ik geloof wel dat hij het gaat maken bij Ajax.

Ik ben er wel blij mee dat hij onmiddellijk werd gebruikt ook al laat hij nog niet alles zien, wat logisch is. Gewoon laten ballen zodat we er volgend seizoen meer aan hebben.

Waarom blijft de app steeds crashen! Zwaar irritant! Hebben meerdere mensen hier last van? Denk niet dat het aan mijn telefoon ligt!

6 maart 2015 om 20:07

Same here

6 maart 2015 om 20:34

Ja hier ook, super irritant. Een update zou sowieso niet vervelend zijn.

6 maart 2015 om 21:14

Bij mij ook, inderdaad zwaar irritant. On: ben iig blij dat hij Singraven gebruikt en dat hij niet, net zoals zivkovic, moet wennen in t tweede.

7 maart 2015 om 10:16

Je kan beter de mobiele website gebruiken die werkt prima en beter dan de app

Eigenlijk is hij gewoon uit de basis gespeeld door Bazoer.. Was bij een Heerenveen een heel groot talent maar het is maar afwachten hoe het nu bij Ajax gaat, is al vaak genoeg gebleken dat de stap naar Ajax of PSV toch best groot is.

Najah redelijk tot goed vind ik wat overdreven. Meer matig tot redelijk eigenlijk. Daley doet zijn best en natuurlijk is hij net nieuw maar vind hem toch ontzettend veel balverlies lijden. Weet zeker dat hij er wel komt hij heeft het talent maar op dit moment komt het er nog niet uit wat ook logisch is

Dat is inherent aan jonge spelers, daarom speelt heel Ajax zo wisselvallig...

Toen hij kwam kwakkelde het gehele team. Centraal achterin en middenveld waren volledig uit balans. Ook Milik heeft hier veel last van gehad. Met de terugkeer van Serrero en het doorbreken van Bazoer klopt het elftal weer een stuk beter. Nu kan hij Klaassen gaan afvangen en naar de toekomst als vaste linkshalf gaan groeien. Voorlopig zal hij blijven rouleren verwacht ik.

6 maart 2015 om 22:06

het hele team kwakkelt nu nog steeds ondanks de zeer gelukkige overwinning bij Psv.

Ajax had beter voor vejinovic,propper of gudelj moeten gaan. Die zijn al verder in hun ontwikkeling en hadden er gelijk gestaan. Met sinkgraven ben je zeker van wisselvalligheid de eerste anderhalf/twee jaar en dan moet het nog maar blijken of hij een vaste waarde wordt want er komt meer toptalent aan. Ik vind het een domme keuze van overmars.

6 maart 2015 om 23:34

Ook die 3 spelen op een lager niveau met minder druk en minder wedstrijden dus ook die zullen er niet gelijk staan, laat staan dat ze het misschien niet aan aankunnen.

7 maart 2015 om 06:56

Gudelj had er gelijk gestaan, dat is een speler met een wilskracht en drive wat Ajax goed had kunnen gebruiken.

7 maart 2015 om 09:09

Dat weet je helemaal niet.
Het is de laatste jaren wel gebleken dat er wel degelijk een verschil zit tussen suptoppers en de top.
Vrijwel niemand stond er gelijk.

Ik vind hem wel een groot talent. Je kunt zien dat hij het spel doorziet, alleen moet zijn passing beter. Hij is een goede voor de omschakeling, waar het bij Ajax wel eens aan ontbreekt. Het is ook een creatieve speler. Ik denk dat Ajax hem snel gehaald heeft omdat ze bang waren dat hij anders naar PSV zou gaan.

Geweldige speler! Kunnen we nog jaren van genieten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren