Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Het is een kwestie van tijd voordat hij een aanwinst kan zijn’

Laatste update:

Yaya Sanogo heeft nog weinig laten zien in het tenue van Ajax. De huurling van Arsenal deed in vier officiële wedstrijden mee met het eerste elftal, maar dat waren slechts zestig minuten in totaal en scoren deed de 22-jarige Fransman dus ook nog niet.

/

Frank de Boer heeft desondanks alle vertrouwen in Sanogo, zo vertelt hij zaterdag in een interview met Ajax Life: “Hij brengt wel iets anders, als hij wordt ingebracht. Sanogo heeft lengte, is goed met het hoofd en kan een aanspeelpunt zijn voor lange ballen.”

Mike van der Hoorn kan dat ook, maar je zet liever een echte spits neer. Die hadden we vroeger nooit, nu wel (...) Hij weet dat het beter moet. Hij moet beter in zijn vel gaan zitten. Het is een kwestie voordat hij die stappen maakt en een aanwinst voor ons kan zijn”, aldus De Boer.

Sanogo, 1 meter 94, staat soweis niet bekend als iemand die veel doelpunten maakt. In het seizoen 2012/13 kwam hij tot 10 doelpunten in 21 duels namens AJ Auxerre, waarna hij transfervrij de overstap maakte naar Noord-Londen. In totaal speelde Sanogo twintig keer voor Arsenal en kwam hij niet verder dan één doelpunt. Op huurbasis voor Crystal Palace, het afgelopen half jaar, scoorde de lange aanvaller ook maar één keer in elf wedstrijden.

Heb jij (nog) vertrouwen in Yaya Sanogo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 september 2015 om 18:37

De eerste keer dat hij voor Ajax speelde, moest ik direct aan Gabrich denken; die was ook groot en sterk, lag na elk duel ook altijd op zijn kont en kon ook geen bal aannemen.

13 september 2015 om 13:21

Beter als millik echt hij kan het komt goed huur hem anders nog een jaar

13 september 2015 om 13:28

Beter dan*

13 september 2015 om 14:08

Neeeeee beter he!

13 september 2015 om 16:12

Niet te snel conclusies trekken. Sanogo kan ook een 2de Pantelic worden en uiteindelijk een echte aanwinst voor Ajax worden. Hij heeft nu nog niet veel indruk gemaakt maar dat komt waarschijnlijk omdat hij nog aan het Ajax systeem moet wennen.

Juist, gewoon tijd geven. Mensen verwachten altijd maar meteen dat je er staat. Elke spits zal het moeilijk krijgen in het Ajax systeem wat Frank de Boer aanhoud. Milik had het ook lastig de eerste wedstrijden, maar hij speelt nu gewoon prima. Kan bij Sanogo ook gebeuren. Ik heb er zeker nog vertrouwen in dat hij gaat scoren.

12 september 2015 om 18:02

Make that the cat wise..

12 september 2015 om 18:08

Zullen het zien aan het einde van het seizoen. Persoonlijk heb ik er nog wel vertrouwen in.

12 september 2015 om 19:12

Meer tijd geven werkt niet
Hoe langer iemand onder Frank de Boer speelt hoe minder goed/spectaculair hij speelt.
Dus ik vrees dat ook deze speler via de zijdeur Ajax verlaat.

Of Frank ziet echt niet in dat Sanogo gewoon ontzettend slecht is of hij ziet het wel in, maar wil supporters voor de gek houden... Ik weet niet welke optie ik het minst verschrikkelijk vind.......

12 september 2015 om 18:15

Gezien het zeer beperkte aantal minuten ziet hij het wel in. Ik denk dat hij vooral de hoop heeft dat het nog verbeterd en Wenger hem niet een ontzettende loer heeft gedraaid.

12 september 2015 om 18:21

Ajax was er zelf ook bij. Wenger heeft er vrij weinig mee te maken als Ajax ervoor kiest een slechte speler te huren.

12 september 2015 om 18:33

Klopt. Ik zeg ook niet dat het de fout is van Wenger. Maar uit woorden van Overmars en de Boer zijn ze wel heel erg op de aanbeveling van Wenger afgegaan heb ik het gevoel. Veel scoutingswerk zullen ze namelijk niet gedaan hebben als je hem zo ziet spelen. De Boer zegt nu dit waarschijnlijk in de hoop dat er nog iets van die woorden eruit gaat komen. Dat is dan alsnog een eigen fout van Ajax natuurlijk. Ze hadden nog beter voor Joel Campbell kunnen gaan.

Heb Sanogo in zowel Ajax 1 als in Jong zien spelen en hij heeft welgeteld 2(!) ballen aangenomen, dus wat bedoelt Frank met een aanspeelpunt precies? Dit is weer gelul van de bovenste plank, Frank!

12 september 2015 om 18:04

Ik ook. Ik denk zelfs dat hij een niveautje lager ook niet zou opvallen. Het is gewoon een hele slechte voetballer.

Ze hadden beter Gnabry genomen.

12 september 2015 om 19:09

Of Campbell. Of Akpom. In ieder geval niet deze man..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren