Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ornstein werpt geheel nieuw licht op transfer van Salah naar Saudi-Arabië

Laatste update:

Liverpool staat niet open voor een vertrek van Mohamed Salah, zo brengt David Ornstein donderdagavond naar buiten. Eerder die dag werd in Saudische media gesproken van concrete interesse in de sterspeler vanuit de Golfstaat. Ittihad Club zou namelijk bijna akkoord zijn met Liverpool over een transfer waarmee meer dan 100 miljoen euro gemoeid moest gaan. Deze berichtgeving was voorbarig, blijkt nu.

"Liverpool blijft erbij dat Salah niet te koop is", schrijft de journalist van The Athletic. Daarmee lijkt een einde te komen aan de droom van Ittihad om de vedette te strikken. Zelfs een gigantische transfersom kon the Reds niet overtuigen om hun speler van de hand te doen. Eerder deze transferwindow maakte de Braziliaan Fabinho, tevens een goede vriend van de linkspoot, wel nog de overstap van Liverpool naar Ittihad.

Voor de 31-jarige Salah ligt in de Saudi Pro League een contract met een gigantisch salaris klaar. Mocht de Egyptenaar daar alsnog interesse in hebben, zal hij zelf een transfer moeten forceren, zo meldt Fabrizio Romano. Gezien zijn status bij Liverpool lijkt dit echter een onrealistische optie.

Salah staat sinds de zomer van 2017 onder contract op Anfield. In zes jaar tijd groeide de 88-voudig international uit tot een wereldster en werd hij onder meer twee keer Speler van het Jaar in Engeland. In totaal speelde de buitenspeler 307 wedstrijden voor Liverpool, waarin 187 keer wist te scoren en 80 assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

100 mil is echt een hoog bedrag voor Salah voor zijn huidige vorm en leeftijd.
Echter, een gelijkwaardige vervanger kost ook nu ookal gauw 100 mil of meer.

24 augustus 2023 om 18:41

Zelfs in zijn huidige vorm vind ik hem nog steeds erg goed. Onmisbaar voor het zoekende Liverpool.

24 augustus 2023 om 18:44

Tja in huidige vorm toch gewoon een absolute topper? Ja hij is 31 maar is jaarlijks zeker voor 30+ doelpunten. Voor 100 miljoen heb je tegenwoordig een Antony, Mudryk of Sancho. Dus voor het geld hoef je het niet te doen. Eenzelfde type vervanger halen is onmogelijk.

24 augustus 2023 om 18:45

Beste rechter winger ter wereld imo. Ik vind 100 miljoen weinig.

24 augustus 2023 om 18:46

Die gelijkwaardige vervanger loopt ergens in noord-Londen en gaat daar niet vertrekken. Dus zou Salah lekker houden als ze wat willen presteren dit seizoen.

24 augustus 2023 om 18:46

Het is ook de vraag of er wel een gelijkwaardige vervanger haalbaar is. Goede right-wingers zijn schaars. De enige die in de buurt komt van Salah speelt bij de concurrent, namelijk Saka. En die zie ik niet zo snel vertrekken bij zijn club.

24 augustus 2023 om 18:48

Mindere vorm? Ja misschien wel, ma nog steeds de beste rechtsbuiten die er is. En vindt maar is iemand die hetzelfde rendement kan voorleggen als Salah. De vijver is niet zo groot tegenwoordig als het komt op flankspelers met statistieken. We hebbben ook al veel ervaring verloren deze zomer, Salah mag zeker niet vetrekken dit seizoen want dat wordt het echt een triestig seizoen.

24 augustus 2023 om 19:22

100 is een marktconform bedrag, maar aan een SA club zou ik als liverpool zijnde 180 vragen

Beter zo. Is nog steeds een van de beste spelers in de Premier League.

Ik zou het echt jammer vinden mocht me landgenoot vertrekken. Hij betekent zoveel voor ons en is echt een voorbeeld voor ons volk. Ik hoop dat hij op absolute top niveau afsluit. Al zou ik het wel een beetje kunnen begrijpen als die naar saudi arabië zou vertrekken. En het mooiste is dat hij met die belachelijke salaris, zoveel egyptenaren helpt die in armoede zitten. En helpt mensen om te kunnen trouwen. Is absoluut de grootste sport legende van egypte!

24 augustus 2023 om 18:47



@hassan Said

Helemaal mee eens, ik ben zelf Marokkaans ook in marokko zijn ze gek op hem, hij doet veel voor arme mensen, en komt op voor vrouwen rechten. echt een geweldige persoon is hij en ook zijn karakter is uitstekend

24 augustus 2023 om 18:55

De grootste sport legende van Egypte? Hij heeft qua niveau hoog gepiekt, maar hij heeft geen prijs gepakt met zijn land. Een speler zoals Ahmed Hassan heeft 4 Africa Cups gepakt en Aboutrik heeft er 2. En dat in een tijd waarin de concurrentie beschikte over wereldklasse spelers. Geef die mannen hun respect!

24 augustus 2023 om 20:57

Dat zijn zeker absolute legends. Ik zie nergens waarin ik hun disrespect. Alleen heeft salah wel in europa gespeeld en bij verschillende top clubs. Plus zowel nationale als internationale prijzen gewonnen met liverpool. En dan hebben we het nog niet eens over zijn statistieken gehad.

Goede zet van Liverpool, zonder Salah zal hun aanval niks meer zijn, die kan zeker nog 3 jaar door op topniveau

Ik zou als Liverpool zijnde niet meewerken aan een transfer in de laatste week van de transfermarkt! Een vervanger ga je voor een fatsoenlijke prijs nergens meer vinden, als we heel eerlijk zijn is er ook geen echte vervanger voor Salah.

24 augustus 2023 om 18:51

@yoericfc

Klopt helemaal hoor, er is geen vervanger voor salah en ook geen een die een beetje op hem lijkt kwa speelstijl, laten we nog van hem genieten zolang

Een man als Salah is niet te vervangen. Liverpool is een stuk minder zonder hem, maar zat er wel aan te komen.
Zal Van Dijk volgend seizoen dezelfde stap maken? Ik hoop dat die naar Barca gaat natuurlijk.
Wordt tijd dat Ziggo of Viaplay actie gaat ondernemen om deze competitie uit te zenden

24 augustus 2023 om 18:53

@sb3dordt1980

Met alle respect, maar wat moet barca met Van Dijk? hij is totaal niet nodig en barca heeft met christensen-kounde-araujo de beste verdediging ter wereld. en van dijk is heel erg minder geworden vergeleken met een paar jaar terug. hij zal geen een van die drie eruit spelen.

24 augustus 2023 om 21:10

Ik zie hem wel als een Pique daar succesvol verdedigen. Als je hem dan weer vergelijkt met Savic die een stuk ouder is en die zich altijd meer dan staande houdt, zie ik echtwel toekomst. Zeker met zo'n middenveld vergeleken met die van Liverpool

24 augustus 2023 om 21:27

@sb3dordt1980

Van dijk is niet nodig en zal nooit komen. hij speelt al de laatste tijd niet meer goed en is al aardig op leeftijd. en wordt alleen maar minder

24 augustus 2023 om 22:11

Ok, dan neem ik dat van jou aan. Maar met een cb van niveau naast hem, en een betere VM's neem ik dat niet aan

Liverpool is natuurlijk niet gek om Salah nu te gaan verkopen op het einde van de transferwindow. Hij blijft enorm belangrijk voor hen en is toch nog steeds de beste speler aan de kant van Liverpool. Zonder hem gaan ze het zwaar krijgen want een andere rechtsbuiten hebben momenteel niet.

Misschien klinkt het heel gek maar ik vind een transfer richting SA logischer bij een Salah/Benzema/Kante enzo dan bij zo'n Neymar. Is toch een Islamitisch land en eigenlijk zie ik Salah daar wel spelen. Liever niet nu al, maar z'n laatste jaartjes ofzo

Nou die Fab heeft zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie deze zomer ook wel even te grabbel gegooid in 6 weken tijd zeg. Hoeveel here we go's zit ie er nu al naast? Stuk of 20?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren