Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: David Neres staat in belangstelling van Franse topclub

Laatste update:
/
Juventus houdt de verrichtingen van Bukayo Saka scherp in de gaten. Eerder werd Atlético Madrid al gelinkt aan de aanvaller, die van zijn club Arsenal niet mag vertrekken. (Calciomercato)
/
Manchester United denkt aan de komst van Franck Kessié. Als Paul Pogba zijn contract op Old Trafford niet wil verlengen, komt de sterspeler van AC Milan in beeld als opvolger. (Mundo Deportivo)
/
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Omdat de aanvaller geen basisplaats heeft bij Ajax, is een vertrek in de winterse transferperiode bespreekbaar voor de Amsterdammers. (Calciomercato)
/
Noa Lang heeft indruk gemaakt op Arsenal, Leicester City en AC Milan. De Londenaren denken er zelfs al aan om een bod van 23,5 miljoen euro uit te brengen op de Club Brugge-ster. (Fichajes)
/
Barcelona heeft zich verzekerd van de handtekening van Pedri. Medio oktober moet het contract van de middenvelder, dat volgend jaar afloopt, worden verlengd tot medio 2026. (Sky)
/
Andreas Christensen gaat zijn aflopende verbintenis toch verlengen bij Chelsea. De Deense centrumverdediger gaat een weeksalaris van bijna 140 duizend euro opstrijken, al is het nog onduidelijk tot wanneer de nieuwe verbintenis zal lopen. (The Sun)
Zou Olympique Marseille een geschikte bestemming zijn voor David Neres?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere clickbait van vz weer door Marseille een franse topclub te noemen..

20 september 2021 om 20:11

Maar dan, hoeveel topclubs heb je dan in Frankrijk? PSG en Lyon?
Ik had eerlijk gezegd Lyon verwacht vanwege Peter Bosz.
Marseille was vroeger volgens mij wel groter.

20 september 2021 om 20:13

Vroeger had je wel meer clubs die boven PSG stonden, dat zijn historisch gezien net als Marseille wel topclubs.

20 september 2021 om 20:19

Frankrijk heeft niet echt een traditioneel setje topclubs zoals de meeste landen hebben. Het wisselt dan ook door de jaren heen voortdurend, vind het daarom ook een weinig interessante competitie

20 september 2021 om 20:44

Volgens mij is er ook maar 1 Frans team dat 1 keer de Champions League heeft gewonnen, en dat was Lyon een jaar of dertig (?) geleden.

20 september 2021 om 21:12

Marseille heeft juist de CL gewonnen (in 92/93) als enige Franse ploeg, ook nog een keer runner-up overigens. Lyon won het toernooi nog nooit, PSG ook niet.

20 september 2021 om 21:52

Gorindins Bordeaux was vroeger ook een topclub in de Franse competitie.

20 september 2021 om 21:55

AS Monaco was finalist in 2004, maar verloor van FC Porto (trainer Mourinho).

20 september 2021 om 22:04

Vergeet Saint Etienne niet in de jaren 70 en 80.

20 september 2021 om 22:11

Marseille niet lyon. Prachtige wedstrijd was dat en een geweldig team met boli en dessaiyi o.a.

20 september 2021 om 22:45

Had ik hieronder al wat over geschreven.

21 september 2021 om 19:37

Vriend Marseille is groot Franse club. Want ze hebben CL gewonnen

20 september 2021 om 20:12

Dat is Marseille toch ook.. Denk dat je zelf ook wel had kunnen verzinnen dat het niet om PSG ging

20 september 2021 om 20:14

Marseille is gewoon een Franse topclub. Een van de of misschien wel de allergrootste club van het Franse voetbal. Net als dat we Feyenoord (terecht) nog steeds een topclub noemen, is Marseille dat ook.

20 september 2021 om 20:23

De grootste franse club is Snt- Etienne

20 september 2021 om 21:13

Nee St. Etienne heeft de meeste Ligue 1 titels (al hebben Marseille en PSG er beide maar eentje minder) maar is zeker niet de grootste club. Zijn wel een aantal ploegen met meer indrukwekkende prestaties in Europa, waaronder voormalig CL winnaar Olympique Marseille.

20 september 2021 om 21:57

In de jaren 70 was St Etienne echt wel een grote club in Europa. Vraag maar aan de wat oudere PSVers. In 76 verloor. St. Etienne de EC1 finale tegen Bayern München.

20 september 2021 om 22:26

Ah, dat wist ik dan weer niet, dat is nog van heel ver voor mijn tijd Ligue 1 heeft wel een verrassende verdeling qua kampioenen sowieso. Saint Etienne 10, PSG en Marseille beiden 9, Nantes en Monaco beiden 8, Lyon 7, Reims en Bordeaux beiden 6 en Nice en Lille beiden 4. Zo'n brede verdeling zie je nergens ter wereld (zover ik weet).

20 september 2021 om 22:53

PSG is nog een relatief "jonge Club", opgericht in 1970. Ze begon in de 80er jaren om de prijzen te spelen.

St. Etienne "les Verts" was een grote club in de jaren 70, met spelers als Dominique Bathenay en Jean-Michel Larque. Ook John Rep speelde er nog.

20 september 2021 om 23:58

Rocheteau is denk ik het meest bijgebleven, zeker voor de wat oudere PSV supporters

20 september 2021 om 22:41

Marseille is qua historie de grootste club in Frankrijk. Heeft ook spelers als Deschamps, Drogba, Desailly, Abedi Pele, Barthez, Blanc, Makelele opgeleid. Let op je woorden.

21 september 2021 om 10:14

@hz7:

Grootste is een woord wat je op verschillende manieren kan interpreteren.

Qua kampioenschappen in de Ligue 1 is het St Etienne met 10 titels

Qua Europese prijzen (zijn er maar 2 totaal alle teams dus weinig):
- 1x Marseille - de CL (1993)
- 1x PSG - Europa cup 2 (1996)

Qua clubs met de hoogste bedrijfswaarde (en ook gelijk rijkdom)
- Psg

Qua volgers (populariteit anno 2021)
-PSG (37,5 mln)

Grootste voetbalstadion
-PSG (81.338)

Dus hangt er puur vanaf wat de definitie van grootste is.

22 september 2021 om 14:36

PSG speelt in Parc des Princes en daar kunnen 50.000 man in. Stade Velodrome van Marseille is groter (67.000). Misschien dacht je aan Stade France, maar dat is het nationale stadion (soort Wembley van Frankrijk)

Zonde om naar Marseille te gaan. Zijn mooiere en beter passende clubs. Gewoon bij Ajax laten zien wat je waard bent, in de wedstrijden dat je de kans krijgt en dat zullen er genoeg zijn, en dan in de zomer een mooie transfer maken.

20 september 2021 om 23:37

Volgens mij hebben ze hem afgelopen zomer al proberen te slijten voor weinig en moest niemand hem hebben, laat staan een betere/ grotere club dan Marseille.
Aankomende window zal hij, mits prestaties blijven wellicht weg kunnen voor dezelfde bodemprijs anders is hij volgende zomer wellicht aantrekkelijk voor weinig omdat hij nog maar vastligt tot 30-6-23
Willen ze meer kunnen vragen dan afgelopen window zal Eric hem toch vaker moeten laten spelen, want er zullen weinig clubs zijn die opeens wel meer gaan betalen terwijl zijn contractduur korter is.

Toen hij 2018/2019 had afgerond hoopte ik op Dortmund. Hij heeft veel snelheid en is wel iemand die uit het niets iets kan forceren. Team die zoals Ajax vaak tegen de bus spelen vind ik hem minder. Natuurlijk na die 2 seizoenen om diverse redenen weinig laten zien. Ondanks dat toch altijd prima statistieken qua minuten die hij maakt. Als hij los is dan is hij echt los. Vorig jaar Europees ook af en toe prima. Eredivisie heb ik hem sowieso nooit super gevonden. Op psv thuis na. Lastig te peilen welke club nu geschikt is. Hoor sommige over hem praten alsof hij mainz nog niet aan kan. Vind dat allemaal wel erg pessimistisch.

21 september 2021 om 10:52

Ja statistieken. Leuk als je er 100+ per jaar maakt zoals Ajax. Van die 9-0 overwinningen of vorig jaar 13-0. Leuk om je stats te pompen maar zegt dus totaal niks..

21 september 2021 om 16:52

Heb jij Neres Europees wel eens gezien? Of is Nunnely beter geweest vorig jaar voorronde EL? Hou op man. Dorpsgek.

Marseille heeft dit jaar echt een leuk team die ik zeker dit jaar op plek 2 verwacht. Op papier spelen ze altijd in een 3-3-3-1 systeem wat ik echt nog nooit eerder gezien heb maar het pakt goed uit. Verder denk ik dat dit een loos gerucht is aangezien under die op dezelfde positie speelt als neres een wereld seizoenstart doormaakt en volgens mij topscorer is.

21 september 2021 om 09:44

Haha 3-3-3-1, is dat een ding? Die ken ik nog niet! Klinkt wel als een interessante opstelling, moet toch maar eens wat beelden/wedstrijden van Marseille gaan bekijken. Verder hebben ze echt een leuke selectie dit seizoen en ik denk dat Neres de la Fuente er echt wel uit kan spelen op links. Zou leuk uit kunnen pakken voor hem.

Martial, Jones, Telles, Bailly, Dallot, Lingard en Van de Beek mogen bij Man. Utd in de winterstop vertrekken volgens FT.

21 september 2021 om 09:38

Dan houd je geen bank meer over joh

Mooie stad, Marseille, prachtige omgeving (côte d'azur) en waarschijnlijk CL-voetbal aan het eind van het jaar. Ben alleen bang, dat Marseille een ander transferbedrag in gedachten heeft dan Overmars.

23 september 2021 om 09:42

De stad Marseille vind ik dan weer niets, echt het afvoerputje van een riool. De omgeving erom heen is natuurlijk wel prachtig.

Ach het benne en blijven maar geruchten. Denk wel dat hij tijdens de winterstop vertrekt.

Pogba weg ..... En Kessié daarvoor in de plaats? Nou, klinkt niet zo heel gek al weet ik niet hoe betrouwbaar dit is.

Waarom zou je in godsnaam van Ajax naar Marseille gaan. Dan kan je net zo goed een stap terug naar FC Utrecht doen

Als Lang iets niet moet doen is het wel naar Arsenal gaan, zo geen club voor hem. Het is sowieso een drama club op het moment.

Is op sportief vlak in ieder geval geen vooruitgang voor David. Misschien de competitie, maar dat is het dan ook. Natuurlijk, een lekker salaris, lekker eten, bijna altijd warm en mooi weer. Dat kunnen ook factoren zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren