Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: David Beckham aast in nieuwe rol op Kylian Mbappé

Laatste update:
/
Manchester United greep afgelopen zomer naast Antoine Griezmann en Fernando Llorente. De twee aanvallers werden gezien als vervangers voor Alexis Sánchez en Romelu Lukaku, maar kozen voor respectievelijk Barcelona en Napoli. (The Athletic)
/
Newcastle United wil Matthew Longstaff snel een nieuw contract aanbieden. De tiener die de winnende maakte tegen Manchester United verdient met zijn huidige contract omgerekend 975 euro per week. (The Sun)
/
David Beckham gaat aan de slag als zaakwaarnemer. Met zijn nieuwe bedrijf Footwork Management Ltd. hoopt hij Kylian Mbappé als eerste cliënt binnen te halen. (Daily Mail)
/
Eric Dier staat voor een vertrek bij Tottenham Hotspur. Aston Villa overweegt de verdedigende middenvelder in januari aan te trekken. (Birmingham Mail)
/
Unai Emery is niet zeker van zijn baan als manager van arsenal. Hij moet vrezen voor ontslag als hij zich dit seizoen niet plaatst voor de Champions League. (The Times)
/
Steven Gerrard kan Rangers FC inruilen voor een avontuur in Turkije. Besiktas overweegt de oud-middenvelder aan te trekken als nieuwe trainer. (Diverse Turkse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht hoor. Arsenal heeft de selectie om CL te halen. Eerlijk gezegd had het vorig jaar al moeten gebeuren want toen hadden ze een hele goede uitgangspositie.

12 oktober 2019 om 10:22

Wat me verbaast is dat Liverpool netto over de afgelopen 5 jaar 111 mln heeft uitgegeven en Arsenal 293 mln netto.
Salarissen bij Liverpool zijn hoger maar toch opvallend.

12 oktober 2019 om 10:23

Netto aan transfers dus; ingaande min uitgaande transfersommen.

12 oktober 2019 om 10:24

Arsenal verkoopt voor geen meter. Liverpool heeft coutinho verkocht voor 150 miljoen. Of de salarissen hoger zijn bij Liverpool weet ik niet. Want chamberlain ging weg bij Arsenal en ging naar Liverpool terwijl die meer kon verdienen bij Chelsea en Arsenal.

12 oktober 2019 om 13:43

De hoogste negatieve transferbalans na City en PSG? Als je hier cijfers gaat verkondigen als feiten neem dan wel de juiste cijfers. Arsenal staat 8ste op die lijst als je de afgelopen 10 seizoenen bekijkt, geen 3de zoals jij suggereert. Ik ga het Arsenal beleid hier niet verdedigen want dat is echt dramatisch maar de dingen die jij zegt kloppen dan ook weer niet. Overigens zei je vorig jaar nog dat Spurs ging aanhaken bij de absolute top en ze Arsenal compleet voorbij zijn gestreefd als club etc. Hier nog even de volledige lijst voor je:
1. City, 2. PSG, 3. United, 4. Barcelona, 5. Juventus, 6. Chelsea, 7. AC Milan, 8. Arsenal, 9. Real Madrid, 10. Bayern..

12 oktober 2019 om 21:05

Hoezo verbaast je dat? Liverpool verkoopt Solanke voor een kleine 20 miljoen, terwijl bij Arsenal de topspelers transfervrij vertrekken of nog daar zitten. (Ozil, Auba, Lacazette, Pepe zitten er nog, Sanchez niks aan verdient, Ramsey transfervrij weg, Mki uitgeleend etc etc) het verkoop beleid is rampzalig bij Arsenal. Al zie ik dit omkeren binnen een paar seizoenen.

Eerste client? Was Sane ook niet naar Beckham gegaan?

12 oktober 2019 om 13:06

en was die vent ook niet bezig met het runnen en opstarten van een voetbalclub?
waar haalt die de tijd vandaan🤣

12 oktober 2019 om 21:39

Het runnen van een voetbalclub doet hij natuurlijk niet alleen. Daar heeft hij zijn mensen ter plaatse voor. Eigenaren zijn niet iedere dag op de club en kunnen veel telefonisch, skype, etc. afhandelen, dus onderweg. Datzelfde geldt voor zijn management bureau, waar hij ook zijn mensen heeft en veel onderweg kan afhandelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren