Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat Mourinho me twee keer heeft moeten feliciteren is iets heel moois’

Laatste update:

Hoewel Chelsea zich dinsdag kwalificeerde voor de volgende ronde van de Champions League, viel er niet heel veel te juichen voor de Engelse topclub; net als eerder dit seizoen op Stamford Bridge versloeg FC Basel het team van trainer José Mourinho. Die stak ditmaal de hand in eigen boezem.

/

Waar de Portugese oefenmeester doorgaans niet schroomt om zijn spelers een nederlaag in de schoenen te schuiven, was hij nu van mening dat vooral hemzelf iets te verwijten viel. “De spelers waren nog moe van afgelopen weekend. Ik heb hier dan ook begrip voor, de ploeg was niet fris. Misschien had ik meer moeten veranderen, maar tegen West Ham United speelden we zó goed, dat de verleiding groot was om die opstelling intact te houden”, vertelt Mourinho aan Sky Sports.

Collega Murat Yakin van Basel kon zijn lol niet op nadat zijn ploeg opnieuw van Chelsea gewonnen had. “Dat dat twee keer gebeurt is historisch. Ik ben blij voor mijn spelers en voor iedereen die hiervan getuige heeft mogen zijn in het stadion. Maar dat Mourinho me nu twee keer heeft moeten feliciteren is iets heel moois”, tekenden Zwitserse media op uit de mond van de Basel-coach.

Er was overigens nog meer slecht nieuws voor Mourinho; de kans bestaat dat the Special One de komende tijd niet kan beschikken over Samuel Eto’o. De spits van Chelsea moest zich dinsdag al in de eerste helft laten vervangen en zal scans laten maken om de ernst van zijn beenblessure te laten bepalen. Mourinho gaat ervan uit dat hij snel duidelijkheid heeft over de inzetbaarheid van Eto’o.

Zie je Chelsea als een serieuze kanshebber om de Champions League te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie prestatie van Basel die toch wel hele goede resultaten boeken afgelopen jaren! Vooral tegen Engelse clubs. Het gappige is dat ik dit niet eens als een verassing zie, Ik tekende namelijk voor een gelijkspel. Die Salah is trouwens wel een talent zeg, Zou hem graag bij een topclub zien!

"waar de Portugese oefenmeester doorgaans niet schroomt om zijn spelers een nederlaag in de schoenen te schuiven (...)"

Mourinho neemt toch juist vaak de schuld op zich, of heb ik het mis?

27 november 2013 om 09:21

De laatste tijd geeft hij wel veel af op zijn spelers. Niet echt des Mourinho. Kat in het nauw maakt rare sprongen.

27 november 2013 om 09:23

Ah oke. Ik volg Chelsea niet zo (op het gebied van uitspraken, persconferenties, etc.). Maar de Mourinho die ik ken van zijn Real tijd en ervoor nam bijna altijd de verantwoordelijkheid op zich.

27 november 2013 om 10:39

Idd, Mourinho staat net gekend om praktisch altijd zijn spelers uit de wind te houden en de aandacht op zich te trekken

27 november 2013 om 13:06

Dat doet hij nog steeds.

27 november 2013 om 13:04

Waar de Portugese oefenmeester doorgaans niet schroomt om zijn spelers een nederlaag in de schoenen te schuiven, was hij nu van mening dat vooral hemzelf iets te verwijten viel. “De spelers waren nog moe van afgelopen weekend. Ik heb hier dan ook begrip voor, de ploeg was niet fris. Misschien had ik meer moeten veranderen, maar tegen West Ham United speelden we zó goed, dat de verleiding groot was om die opstelling intact te houden”, vertelt Mourinho aan Sky Sports.

heel mooi van Basel!

Overigens zie ik Chelsea niet de beker met de grotere oren binnen slepen! Andere ploegen zoals Bayern, Real, Barca zijn gewoon nog sterker dan Chelsea.

27 november 2013 om 13:18

Chelsea wilt juist tegen dat soort clubs, dan kan het dodelijk uit de underdog positie komen en weer een muur bouwen. Overigens met alle respect. Basel is wel een stuk verder al als Ajax dus waar de zekerheid van Barca vandaan komt is mij een raadsel, maken sowieso weinig indruk laatste jaar. Bayern natuurlijk grote favoriet, maar we hebben in de super cup gezien dat Bayern het niet waar kon maken tegen Chelsea. en Real mja we houden elk jaar rekening met hun maar inmiddels staan ze al 10 jaar niet in een finale, dus is Bayern gewoon de enige favoriet. Uitdagers heb je genoeg, maar daar hoort Chelsea ook gewoon bij

27 november 2013 om 15:51

Ik ben het volkomen met je eens.

28 november 2013 om 01:40

Barca is niet gelijk een slechte ploeg omdat ze een keer van een Ajax verliezen! Barca staat helaas gewoon minimaal weer in de halve finales, waarschijnlijk zelfs finale.

Chelsea is dit seizoen heel wisselvallig. Kunnen van top ploegen ineens 5-0 winnen en de sterren van de hemel spelen bij wijze van spreken maar kan net zo goed ook ineens 5-0 verliezen van zo'n ploeg en dramatisch spelen. Tuurlijk Chelsea blijft Chelsea en kan zomaar de CL winnen! deden ze 2 jaar geleden ook. Had ik ook niet verwacht!

Real stond vorig jaar gewoon in de halve finale. en speelde bij lange na niet zo sterk als ze dat momenteel doen! denk dat het met real ook wel goed komt

28 november 2013 om 04:53

Dus met andere woorden, Chelsea is wisselvallig omdat ze dit seizoen niet geweldig zijn begonnen, maar een x de halve finale halen en daarin vernederd worden is dan weer niet wisselvallig? Ff dat je het weet de BPL is de sterkste competitie ter wereld. Daar win je sowieso niet wekelijks 5-0 zelfs het almachtige Real Madrid zou dat niet lukken.
Beter gezegd Real dat enkel en alleen kan counteren zou veel punten laten liggen omdat ze in Engeland wel kunnen verdedigen. Ik proef een gekleurde bril, opzich niet erg, maar wel jammer want hoe dikker je bril hoe groter je teleurstelling is als je in ronde 2 naar Dortmund mag

28 november 2013 om 10:19

Vele praten zonder enige kennis.

Hij moet zeker blij zijn om van een van de beste coach te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren