Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat het vertrouwen niet aanwezig is binnen de hele club, is duidelijk'

Laatste update:

Voor Go Ahead Eagles wordt het in de laatste weken van dit seizoen nog erg spannend. De ploeg uit Deventer is afgegleden naar de voorlaatste plaats op de ranglijst en Foeke Booy is inmiddels op straat gezet. Dennis Demmers maakt het seizoen af als interim-trainer en hij kan in de strijd tegen degradatie de hulp vragen van Bert van Marwijk, die bij Go Ahead als klankbord gaat fungeren.

/

Maandag maakte de spelersgroep kennis met Van Marwijk en hij gaf aan dat het vertrouwen snel moet terugkeren. "Ik denk namelijk dat Go Ahead de kwaliteiten heeft om in de Eredivisie te blijven", zegt de voormalig bondscoach tegen het Algemeen Dagblad. "Dat heb ik de groep ook gezegd. Maar dat het vertrouwen niet aanwezig is binnen de hele club, is duidelijk."

Van Marwijk proefde tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse een soort gelatenheid, maar volgens de oud-speler van Go Ahead is de ploeg van Demmers niet minder dan de concurrenten in de strijd tegen degradatie. Go Ahead heeft maar twee punten minder dan Heracles Almelo, dat net boven de degradatiestreep staat, en speelt aankomende zondag uit tegen SC Cambuur.

Denk je dat Go Ahead Eagles in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zaak dat van Marwijk erbij is gekomen! Hopelijk maakt dit het vertrouwen weer een beetje goed en gaan we gewoon knallen de laatste wedstrijden!

Ik hoop echt dat de eagles erin blijven,maar zie het somber in. Denk niet dat Bert heel veel kan veranderen,maar wie weet.

Denk dat van Marwijk weinig zal toevoegen. Denk vooral dat het een poging van GAE is om de spelers een push te geven, die zijn hopeloos uit vorm(allemaal) en het voetbal dat ze voor de winterstop speelden is nergens meer terug te zien.

Ik hoop dat ze erin blijven. De Adelaarshorst vind ik een van de mooiste stadions. Ook hebben ze trouwe fans.

Bert wint bijna wk maar nac is beter dan spanje

Wij, Cambuur, zijn veilig en heb sympatie voor de Eagles. Wat mij betreft krijgen ze zondag de drie punten cadeau, we staan nog bij ze in het krijt.

1 april 2015 om 10:43

@veritascc. Sportieve reactie alleen zullen de jongens in het veld er anders over denken haha. Daarvan weet de helft denk ik niet eens waarom jullie bij de eagles in het krijt staan

Paar seizoenen terug: Volendam thuis?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren