Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dani: ‘Mourinho blijft de komende vijftien jaar het voetbal domineren’

Laatste update:

Daniel da Cruz Carvalho, beter bekend als Dani, was afgelopen week op bezoek in Nederland voor de lancering van het nieuwe Helden Magazine van Barbara en Frits Barend. Daarnaast bracht hij een bezoek aan Ajax, de club waar hij van 1996 tot 2000 speelde. Voetbalzone sprak met de ex-profvoetballerover zijn oude liefde, het Portugese voetbal en José Mourinho. De coach met wie Dani werkte tijdens zijn korte periode bij Benfica in het najaar van 2000.

/

“De mensen die denken dat het tijdperk van Mourinho ten einde is hebben het mis”, stelt Dani. “Dat is ontzettend kort door de bocht, ik vind het zelfs een belachelijke gedachte. Mourinho is een zeer intelligente coach die het erg goed heeft gedaan in Madrid. Hij zal de komende vijftien jaar het voetbal blijven domineren als trainer”, voorspelt de nu 36-jarige Dani. “Hij heeft de touwtjes in handen gekregen bij een club die moeilijk te managen is, alleen al wanneer je kijkt naar alle moeilijke karakters binnen de spelersgroep.”

“Daar heeft hij een hecht collectief van weten te smeden binnen het veld. Je wordt niet zomaar met honderd punten kampioen van Spanje. Daarnaast heeft hij drie keer achter elkaar de halve finale bereikt in de Champions League. Dan kun je wel zeggen dat alleen de winst telt, maar voordat Mourinho arriveerde in Madrid was Real vijf jaar lang niet verder gekomen dan de achtste finale.”

Lees het complete interview met Dani zondag op Voetbalzone.

Ben jij het eens met Dani?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ongelooflijk dat deze jongen ooit gestopt is met voetballen. Ik kan me herinneren dat hij een sensatie was, meer nog in de CL dan in de Eredivisie. Hij had de voorganger van CR kunnen zijn, maar ik las laatst ergens dat hij ober was geworden? Weet niet helemaal zeker...

11 mei 2013 om 08:57

Dani is geen ober , hij heeft en voetbalschool in Portugal . Hij heeft wel zijn eigen restaurants .
En doet veel op TV .
Hij is rijk geboren , zijn vader heeft sinds jaar en dag topfuncties bij de banken , die tevens beheerd worden door de eigen familie .

11 mei 2013 om 09:08

Nou zo geweldig was hij niet hoor, 1 zondagsschot tegen A. Madrid.

11 mei 2013 om 09:50

Een portugees die een andere portugees relevant wilt maken

11 mei 2013 om 14:14

Sensatie bij de vrouwen.

11 mei 2013 om 15:03

Enorm zonde inderdaad dat hij er niet meer uit heeft gehaald of heeft kunnen halen. Was een leuke speler met een lekker schot in de benen.

11 mei 2013 om 17:51

De meeste doelpunten heeft Dani bij de vrouwen in bed gescoord...

11 mei 2013 om 19:05

Wat een overschatte voetballer is dat geweest zeg..........dani tja...
On topic:hij heeft wel een punt mbt mourinho en real.

11 mei 2013 om 19:27

Was echt niet overschat. Was een zeer groot talent maar op een gegeven moment was hij meer met andere zaken bezig dan met voetbal zoals modellen werk, dames en feesten.
Op het veld was het toen absoluut niets meer en mocht dus vertrekken.

Jammer dat het een feestbeest was . Echt een rasvoetballer , hij zou nu pas moeten stoppen met voetballen .
Had met de juiste mentalitet het kunnen maken ..

11 mei 2013 om 09:23

Mwah hij is rond zijn 26/27e al gestopt omdat zijn moeder dodelijk ziek was. En uiteindelijk ook stierf, dus misschien was zijn mentaliteit bij ajax wat minder maar ik wil dat zeker niet de reden noemen tot het niet doorbreken.

11 mei 2013 om 09:33

Hij had vanaf de jeugd al een aardige reputatie wat betreft feesten en uitgaan .
Hij gaf toen zelf aan dat hij op mentaal vlak tekort kwam , en dat bepaalde gebeurtenissen hem hadden moeten sterken .
Ik vond dat hij kwaliteiten genoeg had om door te breken ..
Er stond toen een heel verhaal over hem in d A Bola ( portugese krant )

11 mei 2013 om 11:39

Wanneer je moeder op sterven ligt is dat een vd beste redenen om (tijdelijk) te stoppen met voetbal. Zeker als je het niet voor het geld hoeft te doen. Om dan van een slechte mentaliteit te spreken vind ik erg raar. Er zijn belangrijkere zaken in het leven dan je werk, in zijn geval voetbal. Wellicht was hij na het overlijden van z'n moeder niet meer in staat om zich op te laden voor het voetbal.

11 mei 2013 om 11:55

Dat hij een slechte metaliteit had en daardoor niet heeft gered , dat zeg ik niet .
In de periode daarvoor heeft hij het laten liggen . Voordat zijn moeder ziek werd .
En trouwen ik praat Dani zelf na . Het was een verwijt van hem naar hem toe , want juist had zijn moeder gewild dat hij doorging .
Zoek het interview op en dan kan je het zelf nalezen ook ..
Zijn keuze om te stoppen was niet meer dan logisch ..

11 mei 2013 om 16:05

@izzinho

Onzin, het is erg dat je moeder ziek wordt etc, maar hij heeft altijd al een mentaal probleem gehad. Ging altijd uit tot in de late uurtjes enz, en heeft laatst ook gezegd dat het zijn eigen fout was.

11 mei 2013 om 17:29

Zijn moeder was al ziek voordat hij naar Ajax kwam. Hij gaf laatst in een interview met de jakhalzen van Dwdd aan, dat mocht hij 1 ding over doen. Dat hij dan nooit profvoetballer was geworden, simpelweg om meer tijd met zijn moeder te hebben.

Was een goeie zonde van die blessures, Mourinho? nee hoor Frank de Boer komt er aan

Domineren? Volgens mij heeft Mourinho in 9 jaar tijd 2 x de CL gewonnen, sinds wanneer is dat hetzelfde als domineren?

11 mei 2013 om 10:35

Noem eens trainer die hetzelfde geflikt heeft in deze periode met ook nog eens andere clubs?

Noem eens een coach die vaker de halve finales CL heeft gehaald in de afgelopen 10 jaar?

Noem eens een coach die vaker kampioen is geworden met verschillende clubs in de grote voetballanden.

Als de Messias het voetbal zgn domineert, doet Mourinho dat zeker weten...

11 mei 2013 om 10:48

Hoe kan je nou zeggen dat Mourinho momenteel domineert? Hij wint helemaal niks..
Heynckes domineert. Ferguson heeft gedomineert. Guardiola heeft een periode gedomineerd. Mourinho is een hele grote trainer, geweldige prijzen gewonnen, wel eens een seizoen de beste geweest, maar nooit over een langere periode gedomineerd. Op zich ook erg lastig natuurlijk als je niet langer dan 3 jaar bij een club werkzaam bent.
Halve finales CL lijkt me niet echt een referentiekader als je bij de club met de hoogste omzet ter wereld werkt en de duurste selectiie van allemaal hebt. Dan is 3x halve finale CL eerder matig dan geweldig te noemen.

11 mei 2013 om 10:57

Heynckes domineert ook niet hoor. Kreeg vorig seizoen alle hoeken van het veld te zien en verloor alle bekerfinales. Dit seizoen presteert hij wel formidabel maar dat kan je toch zeker niet omschrijven als domineren. Daarvoor zal je nog wat langer moeten presteren. Momenteel is er niet echt een coach die zowel nationaal als Europees de touwtjes in handen heeft. Pep was eigenlijk de laatste.

11 mei 2013 om 11:02

Dan hoef ik niet te weten wat jij vindt van de trainers die de voorgaande 5 jaar bij Real zaten....

Hebben die coaches gedomineerd? Of was het hun team dat domineerde? Met hoeveel verschillende selecties heeft Heynckes gedomineerd? Volgens mij werkt hij al een tijdje met hetzelfde team nu...
Guardiola exact hetzelfde, zodra zn sterren aan vervanging toe waren, pakte hij de trein naar Munchen.

Ferguson heeft idd gedomineerd, maar niet meer dan Mourinho in de afgelopen 10 jaar en vooral ook met hetzelfde team. Nationaal won hij met "verschillende" teams, maar zn dominantie in de CL was grotendeels met hetzelfde team.

11 mei 2013 om 11:34

Mourinho heeft nooit gedomineerd of wel dan? Ferguson heeft in de afgelopen 10 jaar meer prijzen gewonnen dan Mourinho dus die zou dan sowieso al meer domineren. Of je nu bij verschillende clubs presteert of bij 1 zou niets uit moeten maken voor of je wel of niet domineert. Guardiola heeft in een paar jaar bijna net zoveel gewonnen als Mourinho in 10 jaar tijd.

Ohja, halve finale CL halen is niet erg speciaal als je clubs als Chelsea en Real coacht hoor. Real heeft veruit de hoogste omzet ter wereld van alle clubs ter wereld dus dat je dan bij de beste 4 hoort is echt geen geweldige prestatie. Chelsea heeft de rijkste eigenaar ter wereld dus dat is gewoon hetzelfde verhaal. CL met Inter was zijn grootste prestatie in mijn optiek.

11 mei 2013 om 14:17

Soms heb ik t idee dat mijn posts niet eens gelezen worden.....
Halve finale CL normaal voor Real? Heb je in een grot gezeten de jaren voordat Mourinho kwam of wat? Of gaf Real toen niks uit? Was de omzet toen net zo weinig als die van Rkc?

Niks uit zou moeten maken?? Da fuq?? Tuurlijk wel, anders kun je net zo goed zeggen dat Victor Valdes in die jaren de keeperswereld domineerde,zijn ploeg won immers alle prijzen toen.

Als je t succes herhaalt in een nieuwe omgeving, bewijs je pas dat jij een doorslaggevende factor bent!

Of Ferguson meer prijzen heeft de afgelopen 10 jaar weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat in de periode dat Mou in de PL zat, Ferguson zn bitch was (met alle respect uiteraard xx)

Maar 1x!!! wist Ferguson de titel van Mou te pakken, voor de rest troefde Mou m keer op keer af. CL zelfde verhaal.

Je kunt onmogelijk ontkennen dat Mourinho de trainerswereld heeft gedomineerd de afgelopen jaren, voor zover je over zoiets kunt spreken dan...

11 mei 2013 om 14:24

Ik vind het interessant om te zien hoe je opmerkt dat Pep naar Munchen ging zodra z'n team aan vervanging toe was terwijl Mourinho hoevaak van club heeft gewisseld?

Guardiola heeft een paar jaar gedomineerd maarja er is een einde aan gekomen. Ik vind op die paar jaren na niet echt een coach domineren in het huidige voetbal.

Daarnaast krijgt Mourinho wel totale controle bij Real lijkt het, moet je ook in beschouwing nemen en zelfs dan vind ik het toch miezerig wat hij heeft gepakt bij Real op die ene landstitel na.

11 mei 2013 om 14:41

Epl_prof

Haha, je redeneert als een klein kind. Je weet niet eens wat het woord domineren inhoudt. Wat heeft Mourinho de afgelopen 3 jaar gedaan met de duurste selectie ooit?

11 mei 2013 om 15:12

Ach die eplprof is ook niet serieus te nemen joh. Blijft altijd maar hetzelfde liedje herhalen. Hij is dan ook absoluut niet te bestempelen als Real supporter, maar eerder als Mourinho aanhanger. Hij weet totaal niet wat er bij de club Real speel en wat voor uitstraling de club hoort te hebben. Hij gaat enkel af op feitjes (zoals prijzen en aantal goals) en niet op de zaken die er echt toe doen. Het voetbal was namelijk niet om aan te zien afgelopen 3 jaar.

Het zou me niks verbazen als hij 'fan' is geworden sinds de komst van Ronaldo en Mourinho. Hopelijk is hij dan ook snel weer opgerot nadat Mourinho Real heeft verlaten.

11 mei 2013 om 15:18

De enige trainer die gedomineerd heeft met zijn team is Guardiola. Dat je zegt dat hij vertrekt omdat zijn team slechter zou zijn geworden is ongegrond. Als hij nu nog trainer was geweest bij Barcelona dan waren zij misschien nu nog steeds heer en meester.

Mourinho zet steeds knappe prestaties neer met zijn teams. Maar de meeste seizoenen wint hij "maar" 2 prijzen. En daarbij mag je niet vergeten dat de meeste prijzen cups zijn. De goedmakertjes van het seizoen, de troostprijs.

11 mei 2013 om 15:51

@ Tristan.

Je haat jegens Mou begint wel triest te worden haha.
Ferguson heeft 2 CL gewonnen in 26 jaar. 1 in de laatste 10 jaar. Mourinho heeft 2 CL gewonnen in de laatste 10 jaar. Mourinho heeft in totaal 20 prijzen gewonnen in 10 jaar. Saf heeft 15 prijzen gewonnen in de laatste 10 jaar.

11 mei 2013 om 19:06

Grappig is dat he? Dat Ferguson als een legende wordt gezien terwijl Mourinho in 10 jaar tijd vrijwel evenveel heeft bereikt als Ferguson. Ferguson heeft tot nu toe alleen langer de kans gehad.

Mensen mogen Mourinho nou eenmaal niet. Je kan proberen Mourinho op sportieve basis te verdedigen voor de kwaliteiten die de man heeft maar ze willen het allemaal gewoon niet horen.

Gelukkig zal Mourinho in de tussentijd de prijzen aan een blijven rijgen zoals hij al sinds de start van zijn trainers carrière doet.

Porto (2002–2004)

Primeira Liga (2): 2002–03, 2003–04
Taça de Portugal (1): 2002–03
Supertaça Cândido de Oliveira (1): 2003
Uefa Champions League (1): 2003–04
Uefa Cup (1): 2002–03

Chelsea (2004–2007)

Premier League (2): 2004–05, 2005–06
FA Cup (1): 2006–07
Football League Cup (2): 2004–05, 2006–07
FA Community Shield (1): 2005

Internazionale (2008–2010)

Serie A (2): 2008–09, 2009–10
Coppa Italia (1): 2009–10
Supercoppa Italiana (1): 2008
Uefa Champions League (1): 2009–10

Real Madrid (2010–present)

La Liga (1): 2011–12
Copa del Rey (1): 2010–11
Supercopa de España (1): 2012

Het mooiste vind ik dus dat Mourinho sinds de start geen enkel seizoen bij welke club dan ook geen prijs heeft gewonnen. Mourinho is een zekerheid op prijzen. Daarbij vraag ik me af welke trainers in 10 jaar tijd deze statistieken kunnen weerleggen los van Guardiola. Noem ze maar op ik heb de tijd.

12 mei 2013 om 00:53

Een CL winnen met FC Porto en Inter is bij jou hetzelfde als twee keer met Barcelona ja als je zo gaat redeneren. En halve finale CL voor Real Madrid is wel speciaal want voor Mourinho hadden ze dat 8 jaar niet gehaald. Onbegrijpelijk hoe je een trainer met die klasse naar beneden probeert te halen. En een zak met geld scoort niet trouwens. Kijk maar naar Man city. Titel na 50 jaar met Chelsea. Mourinho in thuiswedstrijden 9 jaar ongeslagen geweest.... nu jij weer.

12 mei 2013 om 11:17

@chichi7
Ik voel me vereerd dat je mij met zoveel belangstelling volgt! Is wss ook het enige verstandige dat je doet...

Ik ben niet zo n wanhopig figuur dat zich vanuit zn zolderkamer in Nederland tot trouwe fan bombardeert van clubs als Real, United of Bayern. Ik heb wel wat beters te doen dan constant erkenning willen overr wat voor een grote fan ik ben.

Van zo n trouwe volger als jij, had ik toch wel verwacht dat je mee had gekregen dat ik meerdere malen heb gezegd dat ik geen fan ben van Real of welke club dan ook.
En gelukkig maar.... de prijzen vielen immers alleen aan de Barca-kant, tot Mourinho kwam dan...

En opgerot? Nee hoor, toen Mou en Cr kwamen zat ik mn zolderkamertje en als ze weggaan,zit ik daar nog steeds....net als jij...alleen kom ik er voor uit hehe...

11 mei 2013 om 14:38

@tristan

Fergie deed dat in 26 jaar om even te vergelijken aangezien Fergie als een van de beste trainers aller tijden wordt gezien.

Het blijft ook makkelijk om Mourinho zijn prestaties overal neer te zetten alsof het niks is net alsof Real Madrid de enige topclub in de wereld is.

Er wordt voor het gemak vergeten dat Mourinho tegen schijnbaar het beste team aller tijden 3 prijzen heeft afgesnoept en met een record aantal kampioen is geworden in de tijd dat het schijnbaar beste elftal speelde.

Battagaliseer maar wat je wilt maar op het moment is na Wenger, Mourinho zeker de beste trainer. Of hij het voetbal laat zien wat iedereen wilt zien is een 2de en ook helemaal geen vereiste aan goed trainerschap.

Oh en Guardiola vertrok gelijk op het moment dat het team aan vervanging toe was. Waarom wordt Mourinho hierop afgerekend maar vergeten ze dat bij Mourinho? Gunfactor.

11 mei 2013 om 17:40

Guardiola vertrok na 16 prijzen in 4 jaar. Daarnaast vertrok hij omdat hij schijnbaar rust nodig had. Anders was hij wel naar een andere club gegaan. En hoezo vertrekt hij op het moment dat het team aan vervangiong toe is? Dat team wordt dit jaar toch gewoon kampioen en haalt have finale CL. Guardiola liet ook gewoon een spelersgroep zonder problemen achter. Mourinho laat een compleet slachtveld achter.

11 mei 2013 om 18:58

Guardiola heeft vaak genoeg gezegd dat hij bij Barcelona vertrekt op het moment dat hij zijn spelers niet meer kan motiveren. Toen dat moment kwam vertrok hij gelijk.

Guardiola liet zeker geen slachtveld achter. Vandaar dat de verdediging van Barcelona zo goed staat en de aankopen die hij aankocht voor hij vertrok(sanchez, Song) niet eens redeneren in het systeem van Barcelona.

Hij had rust nodig? Ferguson stond vanaf zijn 50ste tot aan zijn 70ste aan de macht bij United met alle druk van dien en Guardiola heeft rust nodig na 3 jaar?

De reden dat hij rust nam en 'op tijd' vertrok bij Barcelona is om zijn marktwaarde hoog te houden en niks anders.

11 mei 2013 om 19:43

14 prijzen in 4 jaar*

@ Dennis

Misschien als hij wat minder mooi was geweest dat hij een dan een wereldtopper was geworden

Domineren in praatjes en opmerkingen zeker wel!!!!!!!!!!!!! Maar quia voetbal echt niet.
Mourinho heeft in 9 jaar maar 2 Cl's gewonnen...dat kan je alles behalve domineren vinden.
Ik persoonlijk vind dat Guardiola 10x beter dan hem heeft gedaan. Veel zeggen ja maar Barcelona dit en dat. Nou sorry ik vind dit Barcelona echt niet op die van Guardiola lijken. niet eens 50%

Mourinho is een goede motivator, speel je niet goed of train je niet goed dan ga je er uit.
Mourinho kan je voor even goed maken maar hij kan je ook voor goed kapot maken ( genoeg spelers)
Verder vraagt Mourinho overal top spelers waar hij maar terecht komt. Hij eist ongeloofelijke veel top spelers. Thja dan kan je het alleen maar van individuele kwaliteiten hebben. Quia gehechte team te maken en samen positie spel te laten spelen is hij echt 10x niks.

Je ziet dat hij bij Real Madrid heeft gefaald. Waarom? omdat men mooi voetbal eiste, positie spel etc en hij heeft dat niet in huis. en gelijk bammmmm
Als het niet Ronaldo en Ozil waren dan zou Real ook never zo ver gekomen zijn ook de lostings, scheidsrechters hebben mee geholpen.

Laat Mouriinho een keertje ergens een clu coachen nu zonder sterren. Dan wil ik graag zien en weten hoe goed hij het gaat doen.
Mijn respect heeft Wenger en Ferg wel. Die hebben constant een gehechte club ook zonder echte sterren.

11 mei 2013 om 11:00

ik citeer: als Ronaldo en Ozil er niet waren was Real ook nooit zo ver gekomen...

als Barcelona Messi niet heeft is het ook maar een matig elftal hoor en onderbouw je meningen eens want Mourinho geen positie spel? en geen team maken? volgens mij speelde Inter best aardig voetbal en had hij geen super elftal maar won wel de Cl...

Mourinho weet hou je een team om iemand heen moet bouwen en daarmee wint hij een hoop

11 mei 2013 om 12:56

"mourinho heeft maar 2 cl's gewonnen" je hebt gelijk, er zijn zooooo veel tainers die meer dan 2 hebben gewonnen in 9 jaar.
en volgens mij volg je voetbalm niet echt want moet ik je herinneren dat hij ook de cl won met fc porto, en dat is niet bepaalsd een sterrenteam

11 mei 2013 om 15:06

@messi_the_best, net als met Porto?

Hij heeft het erg goed gedaan bij Real? Iemand die dat beweert heeft er natuurlijk totaal geen kaas van gegeten. Laat Mourinho maar weer lekker beton voetbal gaan spelen met Chelsea. Krijgen die fans ook wat ze verdienen.

Mourinho zou niks domineren, buiten t veld door de gekke uitspraken en in t veld met ze fatsen, maar volgend seizoen by chelsea zou die niks winnen

Dani is vorige week op de toekomst geweest om te praten over een trainerscarriere bij de jeugd van Ajax. Hij zal gaan beginnen in de E-jeugd en daarnaast assistent bij de D1 zijn.

11 mei 2013 om 19:06

Wat een onzin verkoop je hier man hoe kom je daar nou bij? Maar volgens mij heb ik jou hier wel vaker van die idiote dingen zien roepen. Kap ermee man

Tja maar niet als coach maar in de media met zijn trieste uitspraken en schandelijk gedrag ja.

Wat hij de laatste 3 jaar gepresteerd heeft kan iedere trainer met dat spelersmateriaal.

11 mei 2013 om 19:28

Kampioen worden van Spanje met 100 punten, terwijl je concurrent de beste voetbal ploeg ooit is volgens de kenners, kan iedere trainer? Droom lekker verder...

11 mei 2013 om 20:15

Knap hoor echt knap van Mourinho zeg.......not

11 mei 2013 om 21:00

Bedankt voor je zeer inhoudelijke bijdrage.

12 mei 2013 om 11:29

Hehe het is mooi om die Barca-fanboys bezig te zien op het moment dat ze er uit geluld worden; krijg je zulke lege opmerkingen...

Maar goed, de meeste Barca-fans volgen La Liga pas sinds het seizoen met de treble in 2009 (puur toeval natuurlijk!!).
Het gebeuren daarvoor kennen ze natuurlijk niet, anders zouden ze een opmerking als
"wat hij de laatste 3 jaar gepresteerd heeft kan iedere trainer met dat spelersmateriaal."
noot maken natuurlijk. Simpele kwestie van de feiten nakijken....

Mourinho is in 10 jaar tijd (de eerste tien van zijn carrière zelfs welteverstaan) 7 keer kampioen geworden in 4 verschillende landen waaronder de twee grootste nationale competities ter wereld. Daarnaast twee keer de Champions League gewonnen met twee verschillende clubs en ook nog vele nationale bekers. En dan te bedenken dat die vent pas 50 jaar oud is. Lijkt me een terechte conclusie van Dani dus.

Dan zou je nog kunnen zeggen: Ja kijk ook eens met wat voor een materiaal hij altijd heeft mogen werken. Dat klopt, hij heeft nooit voor een kleine club gewerkt. Maar dan moet je je ook afvragen waarom dat zo is en het antwoord daarop is helder: Omdat het een topcoach is en nog nooit ergens is mislukt.

11 mei 2013 om 19:51

Kleine aanvulling; Mourinho heeft wel bij een kleine club gewerkt. UD Leiria. De club waar hij zijn carriere een nieuwe start gaf na het Benfica-debacle.

En, verassing, ook daar heeft hij een topprestatie neergezet. In April 2001 begin hij bij Leiria, wat tot dan toe een turbulent seizoen had gekend, en wist de club in de laatste 7 wedstrijddagen naar hun hoogste eindpositie ooit te loodsen (de 5de plek in de Portuguese competitie). Ook in het daarna volgend seizoen stuwde de nieuwe coach zijn jongens tot grote hoogte (onder wie Nuno Valente, Tiago en Derlei), want in Januari 2002 schommelde de club tussen de 3de en 4de positie in de competitie, boven het grote Porto en Benfica. Vervolgens vertrok hij naar Porto.

11 mei 2013 om 21:00

Hij is dus nog beter dan ik dacht haha.

Smaken verschillen, met prestaties hoort hij bij de beste trainers. Heeft alleen geen manieren van een gentleman. Je bent zijn vriend of zijn vijand en zo gedraagt hij zich ook. Eigenlijk een klein kind die onuitstaanbaar word als hij zin niet krijgt of iets gezegd word wat hem niet zint. Maar ondertussen wel over alles en iedereen een mening hebben. Neem vorige week met Pepe Iniesta zijn reactie sloeg eerlijk gezegd nergens op. Hij had ook op een andere manier kunnen reageren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren