Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dalmau en scorende Schwaab maken eerste minuten achter gesloten deuren

Laatste update:

PSV en FC Utrecht hebben elkaar maandag achter gesloten deuren getroffen op De Herdgang. Het elftal van de Eindhovenaren, dat net als het team van FC Utrecht bestond uit reserves en talenten, was op het eigen trainingscomplex met 2-0 te sterk voor de bezoekers uit de Domstad. Daniel Schwaab, die onlangs terugkeerde bij PSV, was een van doelpuntenmakers, terwijl er aan de kant van FC Utrecht met Adrián Dalmau ook een nieuw gezicht was te bespeuren.

De spits werd eerder deze zomer overgenomen van Heracles Almelo, maar wacht vanwege fysieke ongemakken nog op zijn officiële debuut. Namens PSV stonden ook onder meer Robbin Ruiter, Ibrahim Afellay en Bart Ramselaar op het veld en laatstgenoemde leverde na een kwartier spelen de assist voor de 2-0 van Amar Catic.

PSV stond toen al op 1-0 doordat Schwaab op aangeven van Olivier Boscagli na zeven minuten al de openingstreffer voor zijn rekening had genomen. FC Utrecht kreeg gedurende het duel ook genoeg kansen om te scoren via onder meer Nick Venema, Justin Lonwijk en Giovanni Troupée, maar zij slaagden er niet in om het scorebord in beweging te brengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat Affelay zijn minutjes ook heeft meegepakt hopelijk is hij snel klaar voor het eerste elftal. Ik ben benieuwd of hij de missing piece op het middenveld is op dit moment.

Voor schwaab vrees ik dat die het moet doen met een rol als reserve. Baumgartl is als opvolger gehaald voor 10mil en die doet het goed (tot nu toe) en ga je niet op de bank zetten omdat iemand anders terug wou komen

19 augustus 2019 om 18:00

Viergever eruit?

19 augustus 2019 om 20:51

Je meest stabiele verdediger van vorig jaar op de bank zetten.. Slim plan ja, dir PSV-verdediging staat echt als een huis nu gelukkig.

19 augustus 2019 om 21:13

Waarom zou viergever niet banken dan? Vond ik vorig jaar beduidend minder dan Schwaab. Worst kaas scenario Viergever op de back, al vraag ik me af waarom het zo lang duurt met Lato en Boscagli (of heb ik blessures oid gemist?)

Zo snel mogelijk Schwaab in het centrum met Baumgartl. Dan kan Viergever naar de linksback positie. Gisteren werd maar weer eens duidelijk dat Sadilek weliswaar zijn best doet, maar simpelweg geen back is. De verdediging is dan op orde. Nu het middenveld nog.

19 augustus 2019 om 16:07

In de vorige wedstrijden deed hij het toch best behoorlijk? De laatste wedstrijd was dramatisch maar dat kwam omdat hij ook weinig steun kreeg. Het is wel een soort Tagliafico speler met gif en drang naar voren met verdedigende kwaliteiten.

19 augustus 2019 om 16:08

Drang naar voren? Dat is juist wat ik enorm mis bij hem. Voor een middenvelder doet hij het inderdaad behoorlijk, maar dat vind ik niet genoeg. Hij doet mee, maar voegt niets toe.

19 augustus 2019 om 17:41

Ben het met je eens hoor. Hij heeft op eigen helft het gif om zich vast te bijten in een tegenstander, maar zodra hij over de middenlijn komt zie je zijn gebrek aan aanvallende kwaliteiten.

19 augustus 2019 om 16:07

In de vorige wedstrijden deed hij het toch best behoorlijk? De laatste wedstrijd was dramatisch maar dat kwam omdat hij ook weinig steun kreeg. Het is wel een soort Tagliafico speler met gif en drang naar voren met verdedigende kwaliteiten.

19 augustus 2019 om 17:05

Volledig eens. Nog een ervaren, liefst creatieve, middenvelder erbij (affelay?) en klaar is kees.

19 augustus 2019 om 17:38

Inderdaad Viergever op links, centraal een Duits blok vormen met Schwaab - Baumgartl en daarachter Unnerstall zodra deze weer volledig fit is. Ik zou Sadilek wel in plaats van Rosario willen zien; Fel, stofzuiger, drang naar voren.

Ik weet het niet maar misschien is Bruma wel iets voor de 10 positie. Snel, behendig en tegen Ado den Haag meerdere malen laten zien over een geweldige steekpass te beschikken. Wellicht kan Pereiro het ook nog laten zien mits heel het team gaat draaien.

Ik denk dat je met deze opstelling toch een heel mooi team hebt staan (beter dan vorig seizoen) waar je ook in de EL mee zou moeten kunnen presteren.

Unnerstall
Dumfries
Baumgartl
Schwaab
Viergever
Sadilek
Guti / ibi
Bergw./malen
Bruma/Ihatta
Gakpo/malen
malen/lammer
19 augustus 2019 om 19:28

In Leipzig heeft Bruma op de 10 positie gespeeld. Hij is dus niet onbekend op die positie. Wanneer Bergwijn blijft tegenvallen als 10 Bruma uitproberen en anderes Ihatarren op zijn positie zetten. Het wordt tijd dat er een vast basis 11 zichtbaar is. De verdediging die hierboven wordt genoemd zou ik graag aan het werk willen zien. Lb -Viergever ,CV-Schwaab, -Baumgartl,-Dumfries.

Weinig genoemd maar Catic is ook een aanstormend talent. Je kan in de laatste samenvattingen al zien dat dit een goede vleugelspeler is. Het is ook nog een rechtsbuiten speelt bij Jong PSV. Voor dit seizoen mag hij het laten zien in de JL maar volgend seizoen zou ik hem wel in de voorbereiding willen zien. Wat vinden jullie tot nu toe van Bruma waar door Bergwijn eigenlijk verplicht op '10' moest? Rendement had ie niet, nu valt dat wel mee maar een swingende speler waar hij meer om geroemd werd vind ik hem ook niet.

19 augustus 2019 om 16:37

Bruma gaat denk ik een miskoop worden
Nooit in hem zien zitten. Heeft ook geen goede statistieken qua doelpunten en assists.

19 augustus 2019 om 16:49

Heeft nu in 7 officiële wedstrijden 3 goals. Is toch niks mis mee tot nu toe? Laat volgens mij ook gewoon goede dingen zien.

19 augustus 2019 om 17:06

Laten we hem rustig de kans geven, voor de eredivisie lijkt het me een prima speler

Bruma wordt denk ik een geval Lozano. Hard naar voren rennen en nergens anders naar kijken. In de eredivisie zal hij hier mee weg komen maar op Europees niveau gaat dat niet. Zijn persoonlijke statistieken zullen daardoor waarschijnlijk (meer dan) prima zijn (net als Lozano), maar het team gaat er niet beter van draaien.

Dat is een beetje het probleem van het aankoopbeleid van PSV de laatste jaren. Ze halen spelers die meer dan prima zijn voor de Eredivisie. Je bent zoveel beter dan de rest waardoor je altijd met Ajax zal blijven concurreren om de titel (ongeacht of die dan weer wel of niet veel beter zijn). Maar op Europees niveau (EL of CL) kom je gewoon tekort.

Het mooiste voorbeeld is natuurlijk Luuk de Jong. In de ED garant voor 25+ doelpunten, in het buitenland overal mislukt. Symbool voor de selectie van PSV de afgelopen jaren.

Hopelijk gaat de selectie dit seizoen, zoals v Bommel mooi zei, eindelijk ontploffen en krijgen we de volle potentie te zien. Het zou mooi zijn als PSV net als Ajax eerder, nu ook eens ver zou kunnen komen in de El!

19 augustus 2019 om 18:58

Waar halen mensen vandaan dat psv zoveel beter is dan de rest? Vorig seizoen hebben ze ook heel veel wedstrijden pas gewonnen in slotfase van de wedstrijd. Toen hadden ze Dumfries in vorm, Angelino en Luuk die de koppend altijd won.

Ik verwacht dat zulke wedstrijden dit seizoen niet gewonnen worden en dus veel gelijke spelen.

19 augustus 2019 om 19:17

Afgelopen weekend haalt jouw redenatie al onderuit.

19 augustus 2019 om 19:18

Afgelopen weekend haalt jouw redenatie al onderuit.

19 augustus 2019 om 19:22

Omdat ze 2e zijn geworden met bijna 20 punten meer dan nummer 3 en 25 punten meer dan 4 misschien?

19 augustus 2019 om 19:30

Kortom wel beter dan de rest dus.. op Ajax na gelaten dan. Een wedstrijd is pas over na het laatste fluitsignaal

19 augustus 2019 om 19:46

Inderdaad mrkrillin.
Overwinningen in de slotfase die tellen niet mee. Daar moet de VAR eigenlijk een stokje voor steken. Goals vlak voor rust ook en van die goals die binnen 5 minuten na aftrap vallen moeten ook ongeldig worden verklaard.

Kopgoals? Ook al zoiets belachelijks. Lekker gemakkelijk scoren. Gewoon twee backs opstellen met drang naar voren en een spits dr bij die bijna alle kopduels wint. Dat kan echt niet, dan ben je nog niet beter dan “de rest”.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren