Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daley Blind: ‘Hij zou zonder twijfel opnieuw een grote aanwinst zijn’

Laatste update:

Een ernstige knieblessure maakte aan het einde van vorig seizoen feitelijk een einde aan de samenwerking tussen Zlatan Ibrahimovic en Manchester United. De aflopende verbintenis van de 35-jarige spits werd als gevolg van die blessure niet verlengd door de Engelse grootmacht, maar Daley Blind ziet Ibrahimovic op termijn graag terugkeren op Old Trafford.

Ibrahimovic herstelt momenteel bij United van zijn blessure en zou bij volledig herstel alsnog in aanmerking komen voor een nieuw contract. Blind ziet een hernieuwde samenwerking met de Zweedse vedette in elk geval helemaal zitten. "Hij zou zonder twijfel opnieuw een grote aanwinst zijn. Hij voorzag de ploeg vorig jaar van een enorme boost", zegt de Oranje-international in gesprek met NBC Sports over zijn voormalig ploeggenoot. "Hij is nog altijd een geweldige speler en een geweldig mens. Zijn aanwezigheid komt de ploeg ten goede."

Ibrahimovic was de afgelopen voetbaljaargang uiteindelijk goed voor 28 doelpunten in 46 officiële wedstrijden voor United. The Red Devils speelden met het aantrekken van Romelu Lukaku, die voor ongeveer 85 miljoen euro de overstap maakte van Everton, in op het vertrek van de routinier. "Eveneens een geweldige speler en een geweldig mens", vervolgt Blind. "Hij werkt erg hard en is hongerig voor het doel. Hij helpt zijn teamgenoten en is in staat kansen te creëren."

Zie jij Zlatan Ibrahimovic terugkeren bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blind is in mijn ogen echt een geweldige speler en geweldig mens!

Mocht Zlatan weer op zijn niveau komen (of bijna) dan zou dat een geweldige prestatie zijn. Hij was door alles en iedereen afgeschreven.

19 juli 2017 om 09:14

Is dat zo? Ik had hem persoonlijk niet afgeschreven hoor. Ik denk meerderen met mij niet.
Ik denk dan iedereen vooral hoop had dat hij hier zijn carrière niet mee zou eindigen.

Lukaku geweldige speler. Ja dat zijn open deuren intrappen Blind.

19 juli 2017 om 11:14

Misschien dat als journalisten stoppen met stomme vragen stellen voetballers geen domme antwoorden meer hoeven te geven.

Ik volg United niet echt, maar zit Blind nog steeds op een schopstoel? Of is de trainer juist wel tevreden met hem?

19 juli 2017 om 09:53

Blind heeft eigenlijk helemaal niet op een schopstoel gezeten bij United. Speelde onder van Gaal volop. Toen Mourinho kwam verwachte velen dat hij zou gaan banken, maar door zn veelzijdigheid en goede mentaliteit, en veel blessures bij zn collega's, krijgt hij nog steeds veel speeltijd.

19 juli 2017 om 11:15

Klopt, Blind is nu gewoon de perfecte 'utility player' voor United. Zoals bijvoorbeeld een o'shea dat ooit was. Niet de sterspeler, wel iemand die goed meedraait en verdraait handig is om er bij te hebben.

19 juli 2017 om 11:29

Ja, wordt ook helemaal niet genoemd in transfergeruchten. Ben benieuwd of ze zn contract ook gaan verlengen. Ik neem aan dat dat niet heel lang meer loopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren