Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Daardoor is het niet reëel om te denken dat je vijfde kunt worden’

Laatste update:

Jurgen Streppel wil zich nog niet concreet uitspreken over zijn toekomst. De trainer van sc Heerenveen beschikt over een aflopend contract en de kans op een verlenging daarvan lijkt klein: de clubleiding is allerminst tevreden over het afgelopen kalenderjaar. Momenteel staat Heerenveen op een teleurstellende negende plaats in de Eredivisie.

In 2017 pakte Heerenveen slechts 37 punten in 35 competitieduels. In 2018 is de club begonnen met een 1-1 remise bij Vitesse. Volgens Streppel, die vorig seizoen negende werd met zijn elftal, is het niet realistisch om een plek in de subtop te verwachten. "Wij zijn geen club die alles bij elkaar gaat huren, dat is onze policy niet", legt hij uit aan Voetbal International. "Andere clubs doen dat wel. Daardoor speel je soms met jonge jongens. Daar is niets mis mee, want zij moeten zich ontwikkelen."

"Ik vind het mooi dat de club zich aan dat beleid houdt. Je kunt meegaan in dat huren of je doet het niet. Heerenveen doet dat niet. Maar daardoor is het ook niet meer reëel om te denken dat je vierde of vijfde kunt worden", concludeert Streppel. Hij wil eerst intern bespreken of beide partijen toekomst zien in een langere samenwerking, voordat hij zijn plannen openbaar maakt. "Maar ik vind Heerenveen een heel mooie club, die aanvallend voetbal wil spelen. Of dat altijd kan met de middelen die hier zijn moet je je afvragen, want zo goed als in het verleden zijn we niet meer."

Is Jurgen Streppel de juiste trainer voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt ergens wel, alleen huurt Heerenveen toch ook odegaard? En vorig jaar die krullenbol in de verdediging?

25 januari 2018 om 19:48

Ja dat klopt maar dat bedoeld hij niet. Er zijn clubs die elk seizoen 5 a 7 spelers huren en dat doet Heerenveen niet. Daar zit het verschil in. Buitenkansje als Õdegaard laat je natuurlijk niet lopen en Faes was mislukking die het nu ook niet brengt bij Excelsior.

26 januari 2018 om 09:03

Welke van de clubs die hoger staan dan Heerenveen huren er 5 a 7 spelers dan?

Dit deed Streppel bij ons ook altijd. (willem 2) Smoesjes zoeken en het ligt nooit aan hem.

Nee als team moet je gewoon presteren. De manier waarop maakt toch geen bal uit. Wat schieten Groningen en Heereveen hier mee op. Een Vitesse bv. haalt daarmee wel Europees voetbal. Een paar spelers huren kan toch geen kwaad. Het is wat anders als je echt afhankelijk bent van huurspelers zoals Twente vorig seizoen. Ik noem Vitesse niet omdat ze vaak wel een langere tijd over huurspelers kunnen beschikken.

26 januari 2018 om 09:12

Vitesse haalt geen Europees doordat ze spelers huren hoor. Het gros van het basisteam is namelijk gewoon van Vitesse zelf. Enkel Miazga en Mount zijn daarvan gehuurd, en die zouden beide bij elke andere club onder de top 3 ook gewoon basisspeler zijn...

26 januari 2018 om 11:44

Ze hebben toch ook een paar keer de voorrondes gehaald? Wie herrinert zich die blammages tegen al die b teams niet.

26 januari 2018 om 12:56

De blamage tegen al die b teams? Noem ze eens dan? De laatste keren dat Vitesse in de voorrondes speelden moesten ze tegen achtereenvolgens Petrolul Ploiesti (die dat jaar 2e werd in Roemenië), Anzhi en Southampton. Vitesse had inderdaad kunnen (en moeten) winnen van die Roernenen maar die andere teams zou zelfs de top 3 van verliezen (AZ verloor later met 5-0 van Anzhi waar Vitesse het 2 keer op 1-0 hield)...

Neem toch aan dat dhr Streppel met alle verstand aan het werk is gegaan bij Heerenveen. Als je het niet met het beleid eens bent, dan stap je toch niet in lijkt me? Het is een mooi smoesje om de wat mindere resultaten te verbloemen, alhoewel een 6e plek echt wel maximum is voor Heerenveen, alles wat daarboven zit lijkt me over een heel seizoen wat constanter dan de Friezen.

25 januari 2018 om 23:27

In het beleid van iedere club zal wel iets zitten waar een trainer het niet mee eens is. Een trainer is dan ook maar een passant en geen enkele club zal het beleid volledig aanpassen aan de trainer die voor 2 jaar komt. Streppel zal ook gewoon de kost moeten verdienen dus tuurlijk stapt ie in bij een club als Heerenveen. 2 jaar trainer en 2x play-offs bereikt met een middelmatig elftal. Zo slecht staat dat niet op een CV.

Heeft niks met beleid te maken, kijk naar AZ.
Heerenveen heeft slechtste kalenderjaar in Eredivisie achter de rug!!!
Onvoorstelbaar.
Beetje klaar met Streppel

Ik ben geen fan van de trainer Streppel, maar als ik hem wel eens zie op een training, op persoonlijk vlak een prettige man.
Al weken vraag ik mij af, Streppel er uit, maar wie dan???? Pastoor, nog way. Fraser past niet bij de club. Erwin Koeman?
Ik hoop dan toch nog steeds op Patrick Kluivert, met aanvallende intenties.

25 januari 2018 om 23:28

Patrick Kluivert zie ik geen coach worden van Heerenveen. Die heeft baantje all over the world waar ie beter kan verdienen.. En ik denk niet dat hij heel graag clubtrainer wilt worden.

Utrecht heeft er twee. Az heeft er ook niet veel dacht ik. Zijn dit smoesjes?

25 januari 2018 om 22:13

Utrecht huurt op dit moment tòch 3 spelers, als ik het goed heb...

25 januari 2018 om 22:21

Bahebeck en Willock volgens mij. Had Armenteros bij kunnen komen, maar die is dan vervanger van een huurling die uberhaupt niet meer voor de FC gaat spelen omdat ie geblesseerd is de rest van het seizoen.

AZ heeft ook niet veel huurlingen en Pec dit seizoen ook niet meer... Vind het maar een slap excuus. Meestal zijn het de zwakkere clubs met lage begroting om meerdere spelers te huren zoals nac, roda, sparta nu enz.

Heerenveen presteerde ongewoon zwak in 2017 en dat ligt eerder aa Streppel dan de huurlingen bij de tegenstanders

25 januari 2018 om 22:23

En wij met Heerenveen huren er 2. Het is gewoon een belachelijke smoes van deze waardeloze trainer. Slechtste jaar ooit gedraaid onder zijn leiding met toch zeker niet de minste selectie. Streppel weet al anderhalf jaar niet wat hij doet en mag blij zijn dat hij nog niet ontslagen is. We gaan na dit seizoen weer veel seizoenkaarthouders kwijt raken door het belachelijke spel en resultaten.

25 januari 2018 om 22:34

Dat je dan seizoenkaarthouders kwijt raakt is alleen maar goed, dat blijken dus succes supporters te zijn. Supporter ben je in goede maar zeker ook in slechte tijden. Nu onder Streppel is het natuurlijk lastig hij is niet SC Heerenveen. De supporters zijn SC Heerenveen.

26 januari 2018 om 09:13

Of ze 4e en 5e worden moet ik nog zien...

Az of Utrecht huurt toch ook niet Zoveel? Beetje opzoek naar een excuus in mijn ogen.

Nou we kunnen ook niet goed verdedigen. Dus het initiatief aan de tegenstander laten vind ik ook geen goede optie. We kunnen best voetballen, maar dan hebben de spelers vertrouwen nodig. En dat voelen ze niet. Deze ploeg kan echt wel beter dan dat ze het grootste deel van dit seizoen hebben laten zien. Streppel mag weg, en er moet een trainer komen die de spelers kan aanpakken, en die serieuzer overkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren