Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cyril Ngonge voorkomt vlak voor tijd nederlaag met eerste goal voor Napoli

Laatste update:

Napoli heeft zaterdagmiddag puntenverlies geleden in de Serie A. In eigen huis kwam de regerend landskampioen van Italië niet verder dan een gelijkspel tegen Genoa: 1-1. Daar mocht Napoli overigens nog blij mee zijn, daar de gelijkmaker van voormalig Eredivisionist Cyril Ngonge pas vlak voor tijd viel. De ploeg van trainer Walter Mazzarri staat nu negende, Genoa twaalfde.

Bijzonderheden:


De ban werd pas gebroken in de tweede helft. Vlak na rust drong Genoa het vijandelijke strafschopgebied binnen. Verdediger Natan greep in, maar tikte de bal wel in de voeten bij Morten Frendrup. De Deen plaatste de bal vervolgens fraai in de bovenhoek: 0-1.

Napoli wist lange tijd niet met een antwoord te komen, waardoor een nederlaag steeds dichterbij kwam. In de negentigste minuut zorgde Ngonge, voorheen actief bij onder meer RKC Waalwijk en FC Groningen, toch nog voor een gelijkspel.

Giovanni Di Lorenzo kopte een voorzet in het strafschopgebied van Genoa terug op Ngonge, en de Belg schoot uit de draai knap raak. Het was zijn eerste officiële treffer voor Napoli, de club die hem in januari overnam van Hellas Verona.

Napoli – Genoa 1-1


47’ 0-1 Morten Frendrup
90’ 1-1 Cyril Ngonge (assist: Giovanni Di Lorenzo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jezus wat heeft Napoli knikkende knieën thuis; slechts 5 van de 12 thuiswedstrijden gewonnen..

Ken er maar weinig die zover zijn Teruggevallen na kampioenschap als Napoli. Gedeeltelijk 9e plaats. Damn. Nu is is het verschil met nummer 6 Roma maar 2 punten, maar toch.
Wel groot fan van Ngonge. Mooie speler is dat. Snel, fysiek goed. Scorendvermogen. Had mooie speler geweest voor AC Milan..

Als non-serie a volger, wat is er met Napoli gebeurd ten opzichte van vorig seizoen?

Deze terugval is toch wel echt extreem te noemen. Veel spelers verkocht of vorig seizoen gewoon een extreem goed jaar?

17 februari 2024 om 18:12

Das het mooie alleen Kim is pleitte, ook zullen ze vast wel boven verwachting hebben gepresenteerd maar deze downfall is wel extreem. Had dit ook gebeurt met Spalletti aan het roer? Ik betwijfel het..

17 februari 2024 om 19:28

En ook Elmas en Lozano (laatstgenoemde was zelfs al niet echt een basisspeler meer, maar toch). Maar inderdaad, zeker geen gigantische leegloop gehad ofzo, helemaal niet zelfs.

17 februari 2024 om 18:13

Onrust in de bestuurskamers, AdL die onze succescoach Spalletti geen verbeterd contract wilde geven, eigenlijk niemand die z'n gewone niveau haalt, Kim Min-Jae vertrokken, Garcia en nu Mazzarri komen niet eens in de buurt van Spalletti...

Het is echt drama. Als De Laurentiis Spalletti gewoon een nieuw contractaanbod had gedaan, stonden we hoogstwaarschijnlijk in de top 4. Garcia maakte ruzie met Kvaratskhelia en Osimhen, hoe stom kan je zijn, en Mazzarri, tsja. Dat is qua spelopvatting totaal het tegenovergestelde van Spalletti. De enige die écht in die 3/5-mans achterhoede past is Mazzocchi.

Met Ngonge in goede vorm bij Verona en Napoli dit seizoen gaat het nog spannend worden voor de plaatsen in de aanval van de Belgische selectie komend EK, zeker omdat De Ketelaere en Openda ook in vorm zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren