Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cuadrado betrokken in deal voor Oranje-international

Laatste update:
/
Lee Seung-Woo lijkt Barcelona te gaan verlaten. De Catalanen praten met Hellas Verona over een permanente transfer van de Koreaan. (Diverse Italiaanse media)
/
De transfer van Erik Durm van Borussia Dortmund naar VfB Stuttgart heeft enige vertraging opgelopen. Bij de medische keuring van de verdediger kwamen een aantal problemen aan het licht. (Kicker)
/
Juventus heeft de jacht op Kevin Strootman nog altijd niet opgegeven. La Vecchia Signora is bereid om Juan Cuadrado in de deal te betrekken om AS Roma te overtuigen. (Tuttosport)
/
Birmingham City gaat zich versterken met twee spelers van Arsenal. De club van Harry Redknapp neemt Carl Jenkinson en Cohen Bramall op huurbasis over. (Sky Sports)
/
Excelsior lijkt Davy Roef te kunnen vergeten. De doelman van Anderlecht is op huurbasis op weg naar Waasland-Beveren, waardoor de Rotterdammers verder moeten kijken. (Het Nieuwsblad)
/
Gonçalo Guedes lijkt Paris Saint-Germain na een halfjaar alweer te gaan verlaten. De Portugees speelt volgend seizoen waarschijnlijk op huurbasis voor Valencia. (ESPN)
Denk jij dat Kevin Strootman over gaat stappen naar Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet Juve in godsnaam met Strootman? Zeker nu Matuidi net is gehaald, die toch aanzienlijk beter is. Goed dat het Tutto is, die zuigen vaak maar wat uit hun duim. Al schijnt de interesse in Cuadrado wel echt te zijn, ruilen tegen Manolas dan maar

21 augustus 2017 om 12:09

Gewoon kopen zodat de concurrentie zwakker is.

21 augustus 2017 om 12:12

@alex

Vind je Matuidi echt beter dan Strootman?
Persoonlijk vind ik Strootman beter en ook meer bij het spel van Juve passen, maar kan het mis hebben natuurlijk. Jij volgt Juve op de voet en ik kijk af en toe een wedstrijd.
Daarnaast is Matuidi 3 jaar ouder.

21 augustus 2017 om 12:21

Europees als underdog (Wat Juventus nog altijd is vergeleken met Real) heb je meer aan Matuidi dan Strootman. Matuidi legt veel meer energie en loopvermogen in zijn spel. Kun je twee slopers op middenveld zetten, die allebei ook 90 minuten blijven gaan, (Matuidi en Marchisio) en spelmaker/creatieveling Pjanic ervoor.

21 augustus 2017 om 12:38

Kan ik me zo aan irriteren dat Nederlanders hun eigen spelers gaan ophemelen, in welke wereld is Strootman in vredesnaam beter dan Matuidi?! Ik vind Strootman echt niet zo bijzonder, bij AS Roma zit die perfect op zijn plek lijkt me.

21 augustus 2017 om 12:38

Ja toch wel, Strootman is goed maar niet eens de ster bij Roma, dat is Nainggollan en dat was Pjanic, Strootman is een mindere versie van Marchisio, vind ikzelf dan. Matuidi viel in dit weekend en het viel me meteen op dat hij zeker goed kon voetballen en meer is dan een loper en powerhouse. Matuidi is alles wat Juve nodig had, creativiteit zit met Pjanic en Marchisio wel snor.

21 augustus 2017 om 12:39

Psvermaroc

Sorry maar Marchisio een sloper? Marchisio is een spelbepaler, geen sloper.

21 augustus 2017 om 12:42

Valt me op dat veel mensen maar wat zeggen over Juventus, Denken ook dat we nog steeds 3-5-2 spelen. Matuidi is wat we nodig hadden en geen Strootman

21 augustus 2017 om 12:53

Fton010

Waar lees je dat ik een Nederlander ophemel?
Ik zeg zelfs dat Alex het misschien beter kan invullen omdat hij op VZ een gewaardeerd lid is en mij in ieder geval de indruk geeft dat hij Juve volgt en er dus ook veel meer van weet dan ik.

Ik geef alleen aan dat ik persoonlijk Strootman, ook gezien zijn leeftijd, misschien een betere keuze voor het spel van Juve vind.

Maar als jij wil lezen dat ik Nederlandse voetballers ophemel, be my guest..

21 augustus 2017 om 13:00

Alex,

Thanks, bedankt voor je uitleg. Ik vind het ook jammer om te zien dat Strootman inmiddels is teruggezakt, maar verwacht dat er nog wel meer in zit dan er nu uitkomt.

21 augustus 2017 om 13:15

Marchisio is een sloper die blijft gaan met ook inzicht na voren ja. Wil je mij nou uitleggen wie Marchisio is ofso? Het is een speler die beiden kan.

21 augustus 2017 om 12:39

Laat Strootman maar mooi bij Roma. En Juventus zeker de concurrentie verzwakken, nee doe maar niet.

21 augustus 2017 om 17:03

Super irritant. Maar ja de blaadjes moeten vol he. Vandaag staan alle kranten vol met Marchisio die naar Milan zou gaan. Hoe verzinnen ze het?

Haha, die Cuadrado voelt zich zo net een backpacker. Speelt bij redelijk wat clubs, maar wel steeds als wissel en ook maar een jaartje. Volgens mij is dat begonnen na zijn transfer van Fiorentina naar Juve. Toen uitgeleend, uiteindelijk naar Chelsea, vervolgens weer uitgeleend terug aan Juve, teruggekocht door Juve en nu mag ie weer verhuurd worden. Terwijl het geeneens zo een slechte speler is.. maar ja, aan Strootman heeft Juve inderdaad niks. En Roma hoeft er neem ik aan geen buitenspeler voor terug

21 augustus 2017 om 12:46

Cuadrado is van Fiorentina rechtstreeks naar Chelsea gegaan hoor en daarna aan Juve verhuurd, hij is nooit rechtstreeks van Fiore naar Juve gegaan. Bovendien is Cuadrado zo wisselvallig als de pest, geen topclubmateriaal.

Ik hoef Strootman niet bij Juve, is ook zo wisselvallig als wat + na zijn blessure is die bij het Nederlands Elftal helemaal een drama.

Maar Cuadrado mag van mij wel naar Roma in ruil voor Manolas + dat Juve nog Keita Balde Daio haalt en een RB dan is de selectie compleet!

Iemand die weet hoe Lee het bij Barça gedaan heeft gedaan ? Hij was toch altijd een veel belovend talent.

Cuardado wordt ook van het kastje naar de muur gestuurd. Die gast is één van de vele voorbeelden dat het grote geld van Engeland carrières kapot kan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren