Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cruciaal weekend voor PSG: ‘Een ontslag? Ik denk altijd positief’

Laatste update:

Voor Paris Saint-Germain staat zondagavond een van de belangrijkste wedstrijden van het lopende seizoen op het programma. De regerend landskampioen treedt in eigen huis aan tegen koploper OGC Nice en heeft een overwinning nodig om het gat te reduceren tot één punt. Unai Emery vreest niet voor zijn ontslag, mocht het toch misgaan tegen Nice.

/

De opvolger van Laurent Blanc is wisselvallig begonnen aan zijn dienstverband in Parijs. PSG verzamelde 35 punten uit zestien wedstrijden en heeft al meer competitieduels verloren (drie) dan in het volledige vorige seizoen. Er gaan geruchten dat Nasser Al-Khelaifi zich oriënteert op een nieuwe trainer, maar daar houdt Emery zich niet mee bezig. "Ik denk altijd positief. Ik houd me alleen maar bezig met het beter maken van het elftal en het motiveren van de spelers", verduidelijkt de voormalig succescoach van Sevilla.

Emery zegt in de Franse pers dat Al-Khelaifi goed contact onderhoudt met de technische staf, sportief directeur Patrick Kluivert en de supporters. Deze week bracht de preses nog een bezoek aan het trainingscomplex. "Alle gesprekken die we hebben gevoerd zijn positief geweest. Ik ben als trainer verantwoordelijk en ik werk er hard aan om voor verbetering te zorgen. Maar we moeten de zaken ook in perspectief zien."

"We hebben goed gepresteerd in de groepsfase van de Champions League en wat betreft de Ligue 1 moeten we het verleden niet uit het oog verliezen", benadrukt de 45-jarige oefenmeester, die momenteel derde staat met PSG. "Twee seizoenen geleden had PSG op dit moment 34 punten, drie jaar geleden 37. Zo slecht gaat het niet. Zondag krijgen we een goede kans om weer op de rails te raken. We willen kampioen worden."

Wint Paris Saint-Germain van OGC Nice?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren