Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Creatieve Tol kan tekenen bij FC Volendam

Laatste update:

FC Volendam heeft Nick Tol een aanbieding gedaan. De creatieve middenvelder van de zaterdagamateurs van Volendam hoeft alleen maar zijn handtekening te zetten om met ingang van volgend seizoen als prof bij de plaatselijke FC door het leven te gaan.

De zoon van de legendarische oud-international Kees 'Pier' Tol heeft een aanbieding van één jaar op zak, met een optie voor nog twee seizoenen. "Ik heb vorige week een goed gesprek met manager voetbalzaken Peter Wijker en trainer Frans Adelaar gehad", bevestigt de middenvelder in het Noordhollands Dagblad.

"We hebben over voetbal gesproken en over mijn kansen. Voor wat betreft het contract draait het nog om een klein detail. Ik moet voor 15 mei mijn ja-woord geven." Ook zijn huidige ploeggenoot Jaap Molenaar is dicht bij een contract. De snelle aanvaller trainde vorige week met de selectie van Frans Adelaar mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk dat zijn namen die in Volendam horen, Tol en Molenaar. Nu nog een Jonk, Bond en een Smit en ze zijn klaar.

4 mei 2009 om 15:21

Smit hebben ze al! Zonder gekheid, vind het knap dat Volendam, een kleine stad, zo netjes locals weet op te stellen in de eredivisie. Nu hopen dat ze erin blijven, sorry voor het gestolen punt afgelopen zaterdag, wat mij betreft had V'dam gewonnen.

4 mei 2009 om 16:39

Volendam is een dorp!

4 mei 2009 om 19:28

Ik snap dat je sympathie hebt voor Volendam maar als mijn club tegen Volendam speelt hoop ik toch echt dat ze winnen.. of bedoel je dat je Grunn slecht vond spelen?

Ik vind Volendam misschien wel de leukst voetballende ploeg van de laatste 8 van de Eredivisie. Ik hoop daarom ook dat Volendam niet degradeerd. Ze hebben heel behoorlijk voetbal laten zien. Daarnaast hebben ze ook wat pech gehad in de afronding, waardoor ze kostbare punten hebben verloren. Laten we hopen dat Volendam gewoon in de Eredivisie blijft!

volendam gaat zowiezo niet rechtstreeks degraderen want feyenoord wint echt wel..maar ze doen het tot nu toe heel goed en pech in de afronding vind ik niet echt ze missen gewoon de klasse om het af te maken..met een goed collectief kom je ver..

Zoon van Pier Tol, groot talent evengoed wel heeft zich dit seizoen bewezen in de Hoofdklasse, en is nog maar 19. Creatief en sterk en dat terwijl hij niet zo heel groot is. (maar dat wil niets zeggen volgens Cruyff ze column van vandaag in de Televaag)

Nu nog Ruud Kras, Kees Kwakman en Theo Zwarthoed terug halen. Met Henny Schilder, Jack Tuyp, Gerry Koning en kleine Pier krijgt Volendam zn echte gezicht weer terug.

4 mei 2009 om 20:34

Nico Keizer uit het tweede, doet het toch ook goed dit seizoen.

Mijn opstelling:
Zwarthoed(rkc),
Keizer( jong volendam nu), Koning, Schilder, Kras(dordrecht),
Kwakman(nac), Tol(rkav volendam), Plat( zwolle),
Molenaar(rkav volendam), Tuyp, Veerman( jong volendam nu)... 4-3-3 allemaal volendammers, hehe

4 mei 2009 om 21:24

Jeffrey Veerman speelt inmiddels bij Zaterdag 2, dus niet meer bij jong volendam.

Oja sorry, was ik al vergeten. Dan heb je nog Kees tol van Cambuur en Johan Plat van Zwolle, kunnen ook in de basis van mijn Volendams Team. Denk dat je met dit team zeker elk jaar om kampioenschap Jupiler League kan spelen.

Dus je gaat ervan uit dat je club degradeerd?
Want spelen voor Jl kampioenschap en spelen voor lijfsbehoud in de Eredivisie zit een groot verschil in.
Word elk jaar weer bewezen.
Hoop ieder geval dat Volendam er blijft.

On: Goede voetballer. Deed en doet volgens mij ook mee aan Fcnh, en daar zag het er toch aardig uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren