Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Contractrebel van 45 miljoen euro vertrekt voor zes ton uit Portugal

Laatste update:
/

De wegen van Mahmoud Abdel Razek Fadlallah, beter bekend als Shikabala, en Sporting Portugal scheiden per direct, zo meldt de club uit Lissabon woensdagavond via de officiële kanalen. De 29-jarige aanvallende middenvelder uit Egypte is voor een bedrag van bijna zes ton aan Zamalek SC verkocht. Sporting heeft een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen.

Shikabala wordt gezien als een van de beste spelers die ooit voor Zamalek uitkwam. In januari 2014 maakte de Egyptisch international voor ruim zes ton de overstap naar Lissabon, waar hij mede door blessureleed nooit aan de verwachtingen kon voldoen. De technicus, die in zijn meerjarige verbintenis een transferclausule van 45 miljoen euro kreeg, speelde in 2014/15 uiteindelijk meer duels voor het tweede dan de hoofdmacht.

Shikabala vertrok een jaar geleden naar zijn vaderland voor interlandvoetbal, maar keerde nimmer terug naar Sporting. De Portugese club keerde vervolgens wegens werkweigering niet meer zijn salaris uit en hoorde nooit meer wat van de aanvallende middenvelder. Ook in Egypte was hij enkele maanden onvindbaar. Deze zomer werd al duidelijk dat Zamalek van plan was om de verloren zoon voor vijf jaar te contracteren. Sporting wenst Shikabala op de clubsite veel succes in zijn verdere loopbaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar van die kerel om, zonder wat van zich te laten horen, in Egypte te blijven.

"shikabala vertrok een jaar geleden naar zijn vaderland voor interlandvoetbal, maar keerde nimmer terug naar Sporting. De Portugese club keerde vervolgens wegens werkweigering niet meer zijn salaris uit en hoorde nooit meer wat van de aanvallende middenvelder. Ook in Egypte was hij enkele maanden onvindbaar."

Dit soort dingen hahaha
wtf bezielt je?

Man staat er voor een (paar) miljoen op de loonlijst meer dan dat hij waar dan ook kan verdienen (ga ik voor het gemak maar even vanuit) en heeft vervolgens gewoon volle bak schijt..

16 september 2015 om 20:17

Het draait niet bij iedereen om geld al had hij wel iets moeten laten weten.

16 september 2015 om 20:28

Ja joh doe maar alsof het niks is..

Ik snap dat het niet bij iedereen om het geld draait.
Maar zelfs al was hij in die maanden opeens boeddhist geworden, dan nog kan je wel een telefoon oppakken lijkt me zo.

Bovendien lijkt hij nu weer boeddhist af want hij staat weer op het punt een contract te tekenen en dat is vast niet in ruil voor meditatie en onderdak

Hij zal ongetwijfeld ongelukkig geweest zijn in Portugal en misschien heeft hij wel psychische problemen of iets dergelijks..
Dan nog is het gewoon zonde en blijft het een brainfart voor mij.

Zoals Piet de Visser wel eens heeft gezegd "Er zitten best goede spelers bij in Egypte maar om 1 of andere reden kunnen ze nooit goed aarden in het buitenland"...

Zijn uitzonderingen natuurlijk, maar die uitspraak gaat hier wel op...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren