Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Contract voor Emanuelson ketst alsnog af vanwege salariseisen’

Laatste update:

Urby Emanuelson wisselde de voorbije jaren de clubs in rap tempo af. Na zijn vertrek bij Ajax in januari 2011 vestigde hij zich bij AC Milan, maar dat werd geen succes. De Italianen leenden hem uit aan Fulham en vorig jaar zomer mocht Emanuelson definitief weg: hij stapte toen over naar AS Roma. Na de komst van Ashley Cole koos de Nederlander voor Atalanta, maar ook daar bleef hij maar een paar maanden. Deze zomer trainde hij een tijdje mee bij Ajax.

/

De laatste weken werd de 29-jarige Emanuelson gelinkt aan een contract bij Vasco da Gama in Brazilië. De trainer van de Série A-club sprak zich lovend uit over de potentiële aanwinst, maar een deal is nu toch afgeketst. Volgens de Braziliaanse pers komt dat doordat Emanuelson te hoge salariseisen had voor Vasco: die zouden de onderhandelingen hebben bemoeilijkt en uiteindelijk is de zaak dus stukgelopen.

Op het laatste moment zouden er ook nog over en weer verschillende voorstellen zijn gedaan over de contractduur, waarmee de kous helemaal af was. Globo Esporte schrijft dat Emanuelson niet de eerste naam is die werd beloofd aan de buitenwacht, maar uiteindelijk niet kwam. Hetzelfde gebeurde de laatste decennia al met Guti, Paulo Futre, Michel Preud’homme, Nicola Berti, Christian Vieri, Juan Román Riquelme, Nicolas Anelka, Christian Bolaños en Leandro Romagnoli.

Denk je dat Urby Emanuelson snel een nieuwe club zal vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zonde.. ik was altijd wel gecharmeerd van hem! Zou hem graag bij den haag zien, alleen zullen zijn salariseisen daar inderdaad te hoog voor zijn.

10 september 2015 om 13:36

Je weet dat Ajacieden grotendeels nooit geaccepteerd zullen worden?

10 september 2015 om 17:02

Dat komt echt grotendeels van de kant van ado. En feyenoord had ook al snel vemeer geaccepteerd.

10 september 2015 om 18:27

Ik begrijp niet waarom Feyenoord hem niet contracteert.

Ajax geef die man gewoon een contract

10 september 2015 om 12:11

Zal niet gebeuren, Urby zit bij Raiola.. Dat een al bij Ajax spelende jeugdspeler met Raiola in zee gaat is nog tot daar aan toe, maar spelers uit zijn stal binnenhalen zal niet gebeuren, vrees ik. Wel jammer, want zou Maxwell nog graag een jaartje in de Arena bewonderen...

11 september 2015 om 10:59

Maxwell graag... niet die laconieke nietsnut van hierboven

Gewoon terug komen naar Ajax. Overmars en de Boer moeten toch inzien dat Urby een aanwinst is voor deze selectie. Van mij mag hij zeker weten terugkeren in de Arena.

10 september 2015 om 11:51

Hij heeft de zomer getraind bij Ajax.. De Boer (en overmars vast ook) hebben hem dus van heel dichtbij gezien.
Mogelijk kan hij het niet meer ofzo. Anders zou hij toch allang een contract gehad hebben lijkt me.

10 september 2015 om 12:23

@feelingood, ik word zo moe van mensen die maar wat roepen. Hij wilde zelf niet! Ajax wel, hij niet.

10 september 2015 om 13:22

Hoezo hij wilde niet. Emanuelson wilde wel heel graag zelfs. Dus jij bent degene die maar wat roept. Ajax laat alles lopen om met zeer jonge spelers een team te creëren. Maar daar heb je ook ervaring bij nodig. Heitinga, Schöne en ook Emanuelson konden daar met z'n drieën voor zorgen. Maar ja Emanuelson is niet gehaald en Heitinga en Schöne zitten allebei op de bank. Urby had nou prima Dijks kunnen vervangen nu Mitchell geblesseerd is. Urby heeft gezegt mijn deur staat altijd open voor Ajax. Hij wilde wel heel graag naar Ajax terugkeren. Maar hoeveel spelers die wij supporters toejuichen te komen hebben ze laten lopen. Heel veel en nu moeten we kijken naar een jeugdelftal met een aantal dispensatiespelers. Dat is hoe ik deze selectie omschrijf.

10 september 2015 om 14:49

Ik wordt dus ook moe van mensen die maar roepen over fouten van anderen.
Anders geef je gewoon gefundeerd waar ik er precies naast zit.
Waarom zou hij niet willen?
Hij heeft nog altijd geen club, maar zou niet uit willen komen voor de club waar hij groot geworden is.. Dat geloof je zelf toch niet?

11 september 2015 om 03:04

Volgens mij wilde Emanuelson inderdaad zelf niet. Tenminste... niet voor het salaris wat Ajax hem bood. Meneer is in Italië en Engeland gewend om meer dan 1 miljoen euro per jaar te verdienen en dat gaat bij Ajax niet lukken.
Het wachten is op Emanuelson die zijn salariseisen eens wat omlaag brengt.

11 september 2015 om 08:47

Babel na al die jaren. Hoe kun je nu weer zeggen dat emanuelson linksback kan spelen. Hij kon het nooit en zal het nooit kunnen.

10 september 2015 om 11:53

Voor welke positie dan? Dijks is gehaald als linksback, terwijl je daar ook Boilesen voor hebt. Op linksbuiten heb je Fischer en is Younes gehaald... Lijkt me niet echt veel perspectief voor Emanuelson dus

10 september 2015 om 12:13

Boilesen komt niet meer in aanmerking. De Boer heeft al aangegeven dat die gewoon met Jong Ajax mee gaat doen na al die perikelen rond het niet verlengen van zijn contract.

10 september 2015 om 12:15

Boilesen is geen optie, wil niet verlengen en traint dus bij Jong mee en speelt zelfs daar niet. FdB zet liever Viergever erin en Riedewald op back, dat zegt genoeg over Boilesens status.

10 september 2015 om 17:05

Hoezo is urby een aanwinst..
deze selectie is jong maar wel ongelovelijk goed voor hun leeftijd.

Maar hij is inderdaad altijd welkom. Allle echte ex ajacieden

Tja, Urby heeft de verkeerde keuzes gemaakt. Hij had gerichter zijn clubs.moeten uitkiezen en bij onderhqndelingen water bij se wijn doen als voetbal je leven is en de periode ervoor n deceptie is gebleken.

Urby is nooit een groot talent (ondanks zijn vroege debuut) geweest, laat staan een goede voetballer. Hij was altijd slachtoffer van zijn eigen veelzijdigheid. Wel een ontzettend aardige jongen en wat zijn internationale ervaringen betreft had hij best een contract bij Ajax in de wachten kunnen slepen, maar zoals hier boven al wordt vermeld vond Ajax hem blijkbaar niet goed genoeg afgelopen zomer.

Ik zou voor 0 euro nog in de Braziliaanse competitie willen spelen. Kies toch lekker voor je plezier en ga voor 3 ton per jaar voetballen in plaats van 8.

Kijken of die nu alsnog terugkomt naar Ajax en dan ineens wel bij Ajax zou willen voetballen. Lijkt me een goede toevoeging voor de linkerkant.

Moet gewoon naar Ajax gaan, Ajax heeft ervaring nodig en dat kan deze jongen met zich meebrengen. Als hij nu terug gaat kan hij wat toevoegen en op z'n 34ste altijd nog gaan cashen in de woestijn, China of MLS

11 september 2015 om 08:49

Hij is ouder maar heeft niks aan bruikbare ervaring. Verliezen met Milan en niet spelen bij Roma en die kleinere club...

11 september 2015 om 13:13

Voorlopig nog altijd meer ervaring dan de hele Ajax selectie bij elkaar op Schöne, Heitinga en De Boer na.

11 september 2015 om 19:04

Ja maar geen bruikbare ervaring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren