Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte slaat terug na kritische vraag over Alexis Sánchez: ‘Ik ben niet gek’

Laatste update:

Internazionale hield zaterdag met veel pijn en moeite een punt over aan het thuisduel met Atalanta (1-1). Samir Handanovic ontpopte zich in de slotfase tot de grote held, want de doelman keerde een strafschop van Luis Muriel. Na afloop kreeg Antonio Conte vooral vragen over het niet inbrengen van Alexis Sánchez en de trainer van Inter was daar duidelijk niet van gediend.

"Jullie brengen Sánchez naar voren", laat Conte na afloop optekenen in de Italiaanse media. "Nou heren, spelers moeten wel fit zijn om aan een wedstrijd mee te doen. Ik ben niet gek. Dus ik ben of achterlijk, of ik doe mezelf graag pijn. Ik denk dat een plus een twee maakt. Als ik iemand niet opstel is dat met een reden. Dat is niet omdat ik een Hara-Kiri (traditionele vorm van zelfmoord voor de samoerai in Japan, red.) wil opvoeren of omdat ik helemaal gestoord ben."

Antonio Conte: 'Ik moet 'topclub' Atalanta complimenten maken voor hun spel'

"In de aanloop naar deze wedstrijd miste ik vier spelers", vervolgt Conte zijn uitleg. "Atalanta speelt altijd op een intense manier, met veel fysieke kracht. We hebben alles in de strijd gegooid om de wedstrijd te winnen. Ik kan de spelers dan ook niets kwalijk nemen. Nicolò Barella was geschorst en Matias Vecino had een kuitblessure. Ik probeer Alexis Sánchez helemaal fit te krijgen. In mijn optiek doen we er momenteel alles aan om door een moeilijke fase heen te komen."

Sánchez, die lange tijd kampte met een voetblessure, zat in de laatste twee wedstrijden op de bank bij Inter. Speeltijd als invaller is hem echter nog niet gegund door Conte. Tot dusver kwam de Chileense aanvaller pas tot vier optredens in het shirt van de koploper in de Serie A. Sánchez, met een contract tot medio 2022 bij Manchester United, speelt tot het einde van deze jaargang op huurbasis voor Inter.

Antonio Conte had Alexis Sánchez speeltijd moeten geven tegen Atalanta

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar als Sanchez nog nier helemaal fit is en je hem daarom toch niet in gaat brengen, waarom zit hij dan wel op de bank?

12 januari 2020 om 12:43

In geval van nood natuurlijk, stel 1 van de 2 spitsen raakt geblesseerd dan moet die wel.

12 januari 2020 om 13:30

Ja, maar dan is het toch alsnog handiger om een fitte speler achter de hand te hebben? Conte geeft zelf aan dat hij fysieke kracht en fitheid belangrijke punten vond om rekening mee te houden tijdens dit duel. Dan zorg je er toch voor dat je basis en bank bestaat uit spelers die daarin mee kunnen?

12 januari 2020 om 13:00

In Italië heb je 12 wissels. Of hij er nou wel of niet zit. Maakt niet heel veel uit.

12 januari 2020 om 15:43

1. terug brengen in het groepsproces. 2. mits meerdere spelers geblesseerd afhaken.

als journalist mag je tegenwoordig blijkbaar niet eens een normale vraag stellen. die coaches zijn echt niet helemaal lekker af en toe

12 januari 2020 om 12:45

Die journalisten dringen hun vragen af en toe wel erg op hoor. Deze reactie is wel erg overdreven, maar ergens snap ik hem ook wel.

12 januari 2020 om 12:54

@tomgr ik vind journalisten ook vervelend soms hoor alleen dit was imo een vrij normale vraag. je kan ook gewoon een normale duidelijke uitleg geven als coach waarom iemand niet speelt of invalt en dan denk ik dat die journalisten ook niet meer kunnen doorvragen over dit onderwerp

12 januari 2020 om 13:39

@japie_krekel, ik heb meerdere keren een persconferentie live gevolgd en, ondanks dat ik niet eens antwoord hoefde te geven op vragen, raakte ik geïrriteerd door de journalisten. Elke journalist mocht enkele vragen stellen tot een maximum van 3 of 5 vragen of zo. En 90% van de journalisten stelde gewoon dezelfde soort vragen..... Gewoon niks creatiefs of nieuws. Ze vroegen bijna allemaal naar de bekende weg, omdat het antwoord daarvoor al 10x was gegeven. Het sloeg echt nergens op. Logisch dat trainers dan soms gefrustreerd reageren. Het is voor journalisten of hun werkgevers blijkbaar belangrijker om hun eigen content te creëren voor hun kanalen (dus dat Wilfred Genee bijvoorbeeld in beeld komt met zijn vraag voor Veronica en iemand van de NOS speciaal in beeld is voor beeldmateriaal bij Studio Sport) dan dat er nieuwe informatie of een interessante invalshoek komt.. Ik stond er in ieder geval echt versteld van. Zo weinig creativiteit en afwisseling in de vragen.. Je zou denken dat hun beroep was het vinden van unieke, nieuwswaardige reacties van trainers of spelers, maar blijkbaar wil men allemaal precies dezelfde standaardmeuk hebben.

Met zo'n reactie na een vraag, hetgeen de taak van een journalist is uiteindelijk, beantwoord hij inderdaad zijn eigen vraag. Ja Conté, in mijn optiek ben je achterlijk als je zo'n antwoord moet geven hierop. Je kan ook aangeven dat hij niet fit is, wellicht ook waarom hij dan wel op de bank zit, next.

Hara-kiri was niet traditioneel voor samoerai. Dat moet Seppuku zijn.

Wilde dat even rectificeren.

Waarom zou hij Sanchez erin brengen? Sinds bij United nog geen pot goed gespeeld of leek fit.

Snap niet waarom mensen zo'n speler halen die al op is en een mega salaris hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren