Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Conte mag vierhonderd miljoen euro besteden bij terugkeer in Serie A’

Laatste update:

De eigenaren van Internazionale willen Antonio Conte heel graag voor de selectie zetten, zo schrijven diverse Italiaanse media zondag. Volgens onder meer Tuttosport wil de Suning Group op financieel gebied alles uit de kast halen om de manager van Chelsea komende zomer terug naar Italië te lokken.

/

De vermeende interesse van Inter in Conte is enigszins pikant, daar hij als speler en trainer zeer verbonden aan rivaal Juventus was. De oefenmeester kan in Milaan echter een contract voor vier jaar ondertekenen, à vijftien miljoen euro per seizoen, en mag bovendien vierhonderd miljoen euro aan nieuwe spelers besteden, zo klinkt het. Conte presteert dit seizoen echter boven verwachting met Chelsea en de Londenaren zullen een voortijdig vertrek van de Italiaan dan ook zeker tegenhouden.

De Suning Group nam Inter over van Erick Thohir en Massimo Moratti en heeft grote plannen met i Nerazzurri. Na een wisselvallig begin onder Frank de Boer, die na drie maanden al werd uitgezwaaid, is het onder Stefano Pioli beter gaan lopen; negen van tien laatste duels werden in winst omgezet. Toch zijn er twijfels over de continuïteit van Pioli op de lange termijn.

Denk jij dat Antonio Conte ook komend seizoen trainer van Chelsea is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Conte moet volgend seizoen hoge ogen in de CL met Chelsea. Ik denk niet dat dit gaat gebeuren. Ik lees wel vaker artikelen over Inter en dat ze Ronaldo en Messi halen. Het lijkt me sterk als dit zou gebeuren.

En mag Inter uberhaupt wel 400 miljoen uitgeven in verband met de Ffp?

5 februari 2017 om 10:34

De FFP is een lachertje, dat iedereen steeds vraagt mag het mag het. Alleen in Nederland nemen we het zo serieus zo van de regels niet overtreden. Al die gigante clubs met een rijke eigenar omzeilen ze die FFP en daar weet de corrupte UEFA alles van! Zo lang maar geld binnenstroomt

5 februari 2017 om 12:34

Vanaf komende zomer is inter af van de ffp en mogen ze los op de transfermarkt.

5 februari 2017 om 10:48

400 miljoen over 4 seizoenen neem ik aan.

5 februari 2017 om 12:07

Dat weet ik niet, maar echt geen 400 miljoen in een seizoen. VZ ook niet duidelijk daarin maar er is geen club die 400 miljoen in een seizoen mag spenderen hoor is overdreven.

Tuttosport.. dan weet je al genoeg. En ik denk dat het toch allang duidelijk is dat Simeone de opvolger van Pioli moet worden.

Conte zal niet vertrekken. Hij kan in de zomer zijn selectie verbeteren met een aantal transfers (in en uit). Daarboven komt Chelsea ook nog eens uit in de Champions League (tenzij er een crisis zou zijn).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren