Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Conte laat geen spaan heel van eigen spelers én Spurs in ongelooflijke tirade

Laatste update:

Voor Antonio Conte is de maat vol. De manager van Tottenham Hotspur zag zijn ploeg bij hekkensluiter Southampton in blessuretijd een 1-3 voorsprong uit handen geven. Met het 3-3 gelijkspel morste Tottenham zeer dure punten in de jacht op een Champions League-ticket. Conte uitte na afloop stevige kritiek op zijn spelers en de leiding van the Spurs.

“Ik ben hier helemaal niet aan gewend. Ik zie heel veel egoïsten, ik zie geen team. Ik zie elf spelers die voor zichzelf spelen, een veld op gaan en totaal geen ziel en zaligheid in de wedstrijd stoppen", foeterde Conte. Tottenham werd eerder deze maand door Sheffield United uit de FA Cup geknikkerd, terwijl AC Milan over twee duels te sterk bleek in de achtste finales van de Champions League.

“Dit is niet het gevolg van tactiek, maar van een gebrek aan passie en beleving”, zei Conte. “Als die twee onderdelen ontbreken, dan kun je verliezen van een jonger Sheffield United en kan het ook misgaan tegen Southampton ondanks dat je 1-3 voor staat. We zijn te angstig.” De laatste gewonnen prijs van Tottenham dateert uit 2008, toen de EFL Cup werd gewonnen. “Ze zijn er hier aan gewend. Ze zijn er gewoon gewend aan geraakt om niets te winnen. Ze willen niet voor iets belangrijks spelen, ze willen niet onder druk spelen, ze willen geen stress krijgen. Dat is lekker makkelijk. Dat is het verhaal van Tottenham.”

Conte had ook geen goed woord over voor de leiding van de club. “De eigenaar (Joe Lewis, red.) is hier twintig jaar en ze hebben nooit wat gewonnen? Hoe komt dat? Je riskeert de fout te maken door naar de manager te wijzen, maar ik weet hoe het is om te winnen en om van grote tegenstanders te winnen. Ik heb geprobeerd de situatie te camoufleren, maar nu niet meer. Dit is onacceptabel voor al die fans die een ticket kopen en ons volgen.”

Door het gelijkspel lieten de Londenaren na om over Manchester United heen te klimmen en blijven ze vierde staan. De voorsprong op Newcastle United bedraagt momenteel twee punten, al hebben the Magpies wel twee wedstrijden minder gespeeld. “Er zijn nog tien wedstrijden te gaan. Denken mensen dat we kunnen vechten?”, vroeg Conte zich hardop af. “Waarvoor zouden we kunnen vechten? Met deze houding, teamgeest en toewijding... misschien voor de zevende of de achtste plaats? Ik ben hier heel boos om. Iedereen moet verantwoordelijkheid nemen, ook de spelers. Als Tottenham zo wil doorgaan, steeds van trainer wisselen, dan kan dat, maar er gaat niks veranderen, geloof mij.”

Conte beschikt over een aflopend contract, al liet hij weten nog steeds bereid te zijn om alles te geven voor Tottenham. “Ik ben tot het einde bereid om te sterven voor de club, maar ik ben natuurlijk niet zo stom dat ik doorga tot ik mezelf vermoord. Je weet dat we een vreemd contract voor anderhalf jaar hebben getekend. Meestal teken je voor drie daar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo n overduidelijke "het ligt aan werkelijk iedereen behalve aan mij" zie je niet vaak langskomen. Deze is ook zo overduidelijk dat je gewoon weet: het ligt hem wèl aan Conte

18 maart 2023 om 21:57

Er is dan ook een hoop weg gelaten of apart vertaald hier. Hij geeft juist aan dat als het alle andere managers die Spurs gehad heeft ook niet gelukt is, dat je dan misschien eens verder moet kijken dan steeds de manager. En gelijk heeft 'ie. En dat had Mourinho ook, toen hij dit zei. Maar nu zal er wel weer een groepje spelers bij Levy gaan janken.

18 maart 2023 om 21:58

Ik heb deze aanstelling nooit begrepen. Hij zelf vindt het blijkbaar ook vreemd, een raar contract zegt hij. Van Tottenham verstandig, maar dat hij dit getekend heeft snap ik dan niks van.

18 maart 2023 om 21:58

Wel je hebt duidelijk geen besef van het palmares van Conte, ook niet van Spurs maar das niet zo moeilijk want hun laatste prijs was in een andere eeuw.

18 maart 2023 om 22:00

Mmmnee. De laatste was 2008. Maar leuk geprobeerd.

18 maart 2023 om 22:16

2008 is geen andere eeuw….toch?

18 maart 2023 om 22:26

Precies, Conte en Mourinho behoren gewoon tot de top trainers op dit moment. Dat zelfs deze trainers geen prijs weten te pakken met de club betekent dat er iets mis is met de club. Kijk Mourinho pakt de ecl met Roma en doet het gewoon voordienstelijk in de competitie. Ik weet zeker dat als Conte naar een of andere subtopper gaat dat hij daar ook gewoon een prijsje pakt. Als toptrainer of toptrainer in wording moet je tegenwoordig Tottenham gewoon overslaan. Ik hoop dat de Arne Slot’s van deze wereld Tottenham even overslaan op t moment dat Conte wordt ontslagen. Dat zal hun carrière meer schade dan goed doen.

18 maart 2023 om 22:35

Het zou mooi zijn als je zo'n naam binnenhengelt, dat je dan ook luistert als hij iets aan kaart. Zoals gezegd, Conte en Mourinho weten wat winnen is, het merendeel van deze spelers niet. Maar die krijgen wel de macht. Ik werd helemaal gek van onze verdediging onder Mourinho. De man bouwt normaal ijzeren gordijnen, maar wij bleven maar goals lekken. Son en Kane het seizoen van hun leven, en je hebt er geen reet aan omdat je Ernst, Bobbie en de rest achterin hebt die het steeds teniet doen. En dan gingen ze nog klagen bij Levy ook, dat Mourinho ze te veel op verdedigen liet trainen. No shit! Je laat er wekelijks meer in dan het gemiddelde Pornhub model. Aanvallend waren we records aan het breken, daar hoefden we echt niet op te trainen...

18 maart 2023 om 22:01

Gewoon Weghorst halen dan voor volgend seizoen

19 maart 2023 om 11:00

Heeft gewoon gelijk

Haha prachtig figuur die Conte. Hier heeft hij ook gelijk in. Lekker op zijn Italiaans los gaan, zoals Gattuso bij die Griekse club een tijd terug

18 maart 2023 om 21:59

Haha, die zal altijd in me netvlies blijven:
‘This is Malakia, Malakia’

18 maart 2023 om 22:05

Prachtig figuur? Die man is betrokken geweest bij omkoping, zo prachtig is dat niet...

18 maart 2023 om 22:28

Mooi man

18 maart 2023 om 22:34

Prachtige T-shirt die je draagt komt van kinderarbeid. Nu jij weer....

Best zwaar leven zo.

18 maart 2023 om 22:31

Nou die ander Italiaan Trapottoni ging ook aardig op los met zijn Duits met een Italiaanse accent. Te prachtig!

19 maart 2023 om 01:05

Snap het wel en kan de passie waarderen. In beide speeches mistte ik echter enige vorm van zelfreflectie… Los van dat ik het met ze eens ben over wat ze zeggen. Het gaat mij in deze meer om wat ze niet zeggen.

Je kan veel van Conte zeggen. Maar hij slaat hier de spijker op z’n kop. Spelers die gehaald worden, zonder dat de trainer mee instemt. De leiding die er vrij weinig van snapt, en bij de eerste de beste mindere periode snel ontslaat. (Poch & Mou). Ik verwacht dat die wel ontslagen word maar hij spreekt tenminste niet met 2 monden, en zegt gewoon waar het op staat. Al jarenlang pure wanbeleid.

18 maart 2023 om 22:14

100% gelijk, als je weet hoe het een beetje zit bij de club en je de club al jaren volgt dan weet je dat hij de spijker op de kop slaat. De cultuur is soft en comfortabel en er is geen ambitie bij de gehele club. Dat heeft Conte gezien en hij weet genoeg, de fans krijgen nu alleen meer bevestiging.

18 maart 2023 om 23:24

Er zijn zeker problemen met de leiding van Tottenham, maar uiteindelijk vind ik wel dat er te makkelijk over wordt gedacht. Het is naar mijn mening best logisch dat voornamelijk de technische kant gaat over het spelersbestand (waarbij je idealiter ook de trainer een stem geeft), omdat uiteindelijk de trainer een passant is en de technische leiding voor de lange termijn kijkt. Kijk je naar het kerkhof wat Conte heeft achtergelaten bij verschillende clubs, dan zitten hier altijd ook hele specifieke spelers bij die alleen in 'zijn systeem' zouden werken, maar daarnaast ook ontzettend veel spelers zonder restwaarde die ontzettend duur betaald worden.

Hierbij wordt er ook met regelmaat gesproken over Conte alsof het zo'n geweldenaar is, maar hij heeft uiteindelijk een kampioenschap bij Chelsea (waar flink voor geinvesteerd was), een kampioenschap bij Inter Milan (waar flink voor geinvesteerd was en hij ontzettend veel uitgerangeerde spelers achterliet) en daarvoor drie kampioenschappen bij Juventus wanneer het met kop en schouders boven alle concurrenten uit stak (tussen 2011-2014). Verder heeft hij Europees gezien (naar mijn weten) nog nooit wat bereikt terwijl hij altijd hevige investering (met matige tot slechte restwaarde) in zijn selectie vraagt, en zijn er een paar troostprijzen geweest in de vorm van 1 FA Cup (bij Chelsea) en 2 Italiaanse Super cups (bij Juventus).

Verder lijkt nog wel het allerbelangrijkste, dat desondanks dat er wordt gesteld dat een leiding mogelijk niet genoeg investeert, hij op dit moment de selectie over het gehele seizoen ook simpelweg slechter maakt. Er komen amper spelers beter uit en hij lijkt niks te ontwikkelen. Ik zou dan ook liever zien dat de leiding de kans geeft aan een trainer met een duidelijk spelbeeld (wat je als leiding ook wilt zien) en die je dan de kans geeft, dan te proberen snel resultaat te halen met een Mourinho of Conte, terwijl je eigenlijk het type voetbal dat ze etalleren niet wil zien.

19 maart 2023 om 00:36

Hahahahaha
Kan zijn interview wel 100x terug kijken heerlijk die conte man. Lekker losgaan op de gehele club.

19 maart 2023 om 00:46

Juve met kop en schouders erboven uitstak? Het jaar voor Conte kwam waren we 7e geëindigd... De man is gewoon een uitstekende coach, kan spelers die op zich rotatiespelers zijn boven zichzelf laten uitstijgen.

19 maart 2023 om 03:33

En het eerste kampioenschap van Juve was nog ongeslagen ook.

Dit is gewoon de opgevoerde variant van Conte in zijn laatste jaar bij Chelsea. Hij is hier echt alle perken te buiten gegaan in mijn optiek, ondanks dat alles wat hij zegt volledig waar is! Dit kun je niet zeggen over je eigenaren en je spelers als je het seizoen samen af wilt maken. Dat Conte ging vertrekken in de zomer was wel duidelijk, maar ik ga er stiekem vanuit dat Conte heel snel ontslagen gaat worden..

18 maart 2023 om 22:04

Joh, die gast is het gewoon helemaal zat daar en gaat ff lekker los, wetende dat ie toch al weg gaat, of dat nou morgen is of in de zomer. Heb het gevoel dat het hem niks meer kan schelen. En ach, die komt wel weer ergens aan de bak als ie wil (geld heeft iet al).

18 maart 2023 om 22:21

Heb juist het gevoel dat het hem meer kan schelen dan een hoop van de spelersgroep. Conte wil mee doen, en dat kan nu weer niet. Hij kaart gewoon dingen aan die al jarenlang een probleem zijn, en die meerdere mensen al aangekaart hebben. Waaronder Kane ook een tijdje terug.

18 maart 2023 om 22:44

Haal hem maar naar Chelsea, met Conte aan het roer dan zie ik ons nog wel een kans maken zowel in Europa als een stuk hoger dan dit eindigen in de competitie. Een geboren winnaar die de spelers wel aan het voetballen krijgt.

18 maart 2023 om 23:18

In Europa ga je onder Conte ook niet verder komen. Een Europa League finale met het beste Inter sinds 2010 is zijn beste prestatie. Kunnen we niet 2 managers nemen? Conte voor de competitie en dan Ancelotti voor de CL? Of gewoon Mourinho? Die kan alles.

Mourinho kon ook niks met dit team, dat vind ik veelzeggend. Ook alweer een Europese prijs met Roma en bij United prima gedaan. Hopeloze club.

Dit is wel hoe het altijd gaat met Conte. Na een tijdje krijgt hij problemen met de spelersgroep en clubbestuur en wordt ontslagen. Maar nooit ligt het aan Conte.

18 maart 2023 om 22:11

Het ligt aan alle trainers toch, voor meer dan 20 jaar ja daaaag. Hij benoemde precies de dingen die de fans ook al jaren zeggen hij heeft gewoon gelijk. Hij geeft ook voorbeelden van andere trainers die er hebben gezeten die kregen ook de schuld.

18 maart 2023 om 22:21

Ik denk eerder dat het een combinatie van beide is, plus nog de verwachtingen van de supporters. Spurs staat gewoon waar het hoort te staan en dat was afgelopen jaren ook het geval. Hebben zo nu een dan boven verwachting gepresteerd, maar verder is dit waar Spurs voor speelt. Spurs is geen topclub, ze hebben nooit meegedaan om serieuze prijzen en de topspelers willen daar niet spelen. Geloof me ik zeg dit niet om te provoceren of zout in de wonden van Spurs fans te strooien, maar je moet ook realistisch zijn als supporter. Elk jaar top 4 halen is al een zware opgave met clubs als City, Liverpool, Chelsea, United in de competitie en nu gaan ook Arsenal en Newcastle meedoen. Hebben allemaal meer geld en sommige door hun status een grotere aantrekkingskracht. Daar kan Spurs gewoon niet tegen op.

18 maart 2023 om 22:25

Tja, verwachtingen van de fans maak je het natuurlijk ook zelf heen door Poch eruit te flikkeren en coaches als Mourinho en Conte te halen. De bewezen winnaars, resultaat boven alles. Dan geef je een signaal af, van wat jouw eigen verwachtingen zijn. Logischerwijs gaan de fans daar dan in mee. Maar ja, dan moet je ook wel doorpakken. Ik kom er echt met mijn hoofd niet bij hoe je deze twee namen aanstelt, die bekend staan om hun verdediging, en dat je ze het vervolgens laat opsoppen met onze Zwitserse kaas van een verdediging. Lijkt wel een challenge run of zo.

18 maart 2023 om 22:54

Laten we nou niet doen alsof Mourinho nog de Mourinho is die hij ooit was. Die is al een tijdje klaar in de top. Is gehaald nadat geen enkele topclub op hem zat te wachten, ja dan kom je net daar onder uit bij een club als Spurs. Zelfde geld voor Conte. Bij al zijn clubs is hij na ruzie ontslagen en ook voor hem staan en stonden de topclubs niet in de rij meer.

18 maart 2023 om 23:09

Dat maakt niet uit. Iedereen weet dat je uit beiden max. 3 jaar haalt voordat het implodeert. Maar beiden hadden overal prijzen gepakt en waren duidelijk gehaald om de stap te zetten die Poch niet lukte. Dan ga je dus voor de korte termijn, en niet de lange zoals met Poch die 8 jaar de tijd kreeg. Waar Mourinho het beste uit Son & Kane haalde en ook nog een finale haalde. Maar ja, de spelers die niet met hem mee gingen staken hem een mes in de rug, omdat ze liever met Ryan Mason rond het kampvuur zaten, lekker Kumbaya zingen, elkaars haar vlechten, en vooral niet te hard trainen.

DIe zit niet lang meer op deze stoel ...

Is dat niet juist de taak van een trainer om er een geheel van te maken? Vind dit maar zwakjes van de heer Conte. Het is iedereen zijn schuld behalve de zijne natuurlijk.

Eindelijk. Is een cultuur- en mentaliteitsprobleem en die komt van bovenaf. Trainer na trainer eruit maar sommige baggerspelers en de mensen die de “visie” en het beleid bepalen nemen nooit verantwoordelijk en blijven mooi zitten.

ENIC en Levy out! Gehele structuur moet op de schop.

Hij zegt wat veel ex Tottenham coaches niet durfde te zeggen. Maar goed, morgen wordt hij ontslagen denk ik.

18 maart 2023 om 22:29

Ryan Mason SZN 2.0. Joepie.

Wat vindt Conte dan eigenlijk zijn taak als trainer?

Tottenham en de laatste minuut. Voor eeuwig een trauma. Inderdaad, ziet diep...

Nou, die probeert er nog een leuke ontslagvergoeding uit te krijgen voor dit halfjaartje

Haha conte zegt wel de waarheid. Deze spelers zijn drama. Levy is drama alles is drama

Heb echt niets met Engels voetbal maar ik vind het oprecht heerlijk wanneer Tottenham voorschut gezet wordt. Nog zoeter is het wanneer de eigen trainer dat doet :D

Je zou maar een spurs fan zijn…..

Zou Conte stiekem gewoon geen Spursfan zijn die eindelijk zegt waarop het staat bij die club, ik ben een Arsenal fan maar Conte en Mou hebben natuurlijk gewoon gelijk dat het bestuur echt verontwaardigt blijft zitten en blijft volhouden dat je met deze selectie kampioen moet worden? Sorry deze selectie is te slecht van Tottenham en het lijkt alsof ze het helemaal niet boeit om te winnen omdat ze toch wel geld krijgen.

Conte heeft hier wel gelijk in, de absolute winnaars mentaliteit ontbreekt gewoon bij die club zowel op het veld als in de leiding, nu willen ze weer pochtentino terug halen, maar die kwam toch ook nooit verder als de 4 e plek, jammer want de club heeft wel veel potentie

Haben gespielt,wie flashe leer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren