Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent van Tagliafico komt eraan: ‘Hij heeft terugslagen gehad’

Laatste update:

Daley Sinkgraven speelde zijn laatste wedstrijd voor Ajax op 17 november 2017, toen met 0-8 van NAC Breda werd gewonnen. De linkspoot was pas net hersteld van een knieblessure en raakte opnieuw geblesseerd. Onlangs vertelde Ajax-trainer Erik ten Hag dat Sinkgraven op de weg terug is en naar alle waarschijnlijkheid nog voor de winterstop aansluit bij de groepstraining. Ook Edwin Olde Riekerink, zaakwaarnemer van Sinkgraven, meldt dat het de goede kant opgaat.

"We hopen dat Daley op korte termijn kan instromen. Hij is op de weg terug en we verwachten dat hij nog voor de winterstop kan aansluiten bij de groepstraining”, zei Ten Hag een paar weken geleden. De coach van de Amsterdammers benadrukte dat voorzichtigheid geboden is. "Het is een gecompliceerde blessure, dus we moeten voorzichtig zijn. Anders is het carrièrebedreigend."

Het afgelopen jaar stond voor Sinkgraven, wiens contract in de Johan Cruijff ArenA doorloopt tot medio 2020, in het teken van revalideren. Volgens Olde Riekerink is zijn cliënt ‘ontzettend gemotiveerd’ om terug te keren. "Hij is lang geblesseerd geweest, heeft terugslagen gehad. Maar nu gaat het goed met Daley”, vertelt hij in gesprek met de NOS.

Sinkgraven (23) werd in januari 2015 voor zeven miljoen euro als middenvelder overgenomen van sc Heerenveen. In Amsterdam werd hij omgeschoold tot linksback. Het is echter de vraag of er nog wel plek is in de hoofdmacht, nu Nicolás Tagliafico eerste keus is als linksback en ook Daley Blind op die positie uit de voeten kan. Het perspectief van Sinkgraven bij Ajax ziet er niet enorm rooskleurig uit, al houdt Olde Riekerink de moed erin. "Zijn trainingsactiviteiten worden uitgebreid en zijn prioriteit is om volledig met de groep mee te trainen. Daley hoopt binnen afzienbare tijd weer fit te zijn.”

Denk jij dat Daley Sinkgraven nog een toekomst bij Ajax heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die is kansloos nu. Wellicht volgend seizoen.

11 november 2018 om 09:44

Ik denk volledig kansloos. Die jongen heeft gewoon teveel pech gehad in zijn carriere.

11 november 2018 om 10:44

laat hem tweede seizoenshelft een paar keer meedoen, basis in de beker (linksback of middenveld) Mitchel Bakker komt voor Linksback nog te kort en kan volgend seizoen wel wedsrijden pakken. Nico wordt dan verkocht kunnen zij strijden met Wober om de opvolging op de LB met Daley nog als reserve. Blij dat hij er bij is nu nog fit blijven en als volgend jaar toch Frenkie, Ziyech, Donny wellicht ook vertrekken komt er wel weer een plaasje waar hij met Eiting om kan strijden of zoals genoemd de LB positie

Gewoon weer op het middenveld erbij, die backplaats is nu vergeven

11 november 2018 om 11:09

Ja, het middenveld komen ze gelukkig wel mensen tekort...

11 november 2018 om 11:43

Sinkgraven in vorm op het middenveld vind ik beter dan van Beek

11 november 2018 om 17:44

Ben zeer benieuwd hoe jij tot die conclusie komt. Sinkgraven komt veel te veel tekort op het middenveld. Waarom denk je dat ie als back is neergezet. Die jongen gaat het niet redden bij Ajax

Op het middenveld zou hij nog kans kunnen maken om soms te spelen. Maar is gebleken dat hij helaas niet goed genoeg is voor Ajax. Misschien kan hij een stapje terug doen om later weer een stap voorwaarts te maken..

11 november 2018 om 10:21

Ik ben het daar niet mee eens. Deze jongens is te blessuregevoelig gebleken, maar dit is gewoon een goede speler. Ik denk inderdaad dat hij op het middenveld het meeste kans maakt, maar als alternatief voor Tagliafico is hij prima om erbij te hebben. Gebleken is toch dat hij niet veel wedstrijden kan spelen. Maar toen hij linksback stond vond ik hem een van de betere Ajacieden.

Talentvolle jongen geweest, maar het domweg te veel pech gehad. Gaat het denk ik niet meer redden bij Ajax; hij was voor zijn blessure al niet onomstreden

11 november 2018 om 11:50

Voor zijn blessure was hij op de linksback anders aardig onomstreden

11 november 2018 om 12:28

Er was anders genoeg discussie over zijn verdedigende capaciteiten.

11 november 2018 om 13:18

Betekent niet dat hij niet onomstreden was. Gewoon zeker van een basisplaats en deed het daar beter dan de concurrentie

11 november 2018 om 13:27

Njfromvol, inderdaad! Ik heb hem nooit goed genoeg gevonden als linksback. Verdedigend onbetrouwbaar, en aanvallend dan wel heel goed. Maar het is een middenvelder, dus het is niet heel gek allemaal. Sinkgraven zou voor zijn kansen moeten gaan op het middenveld, maar dat zal lastig zat worden.

Laat Edwin m lekker naar zn broer sturen.
Daar kan iedereen tegenwoordig mee

Opvolger Nico volgend jaar. Rustig brengen. Vind het erg goede voetballer.

Ff jaartje verhuren zodat hij weer minuten in de benen krijgt

In de zomer afscheid van nemen. En volgend seizoen Vertonghen transfervrij vastleggen.

Laat me niet lachen... concurrent Tagliafico... hij mag de schoenen van Tagliafico niet eens strikken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren