Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent van De Ligt ontevreden over reserverol bij Bayern München

Laatste update:

Dayot Upamecano is ontevreden bij Bayern München, zo blijkt uit informatie van Bild Sport. De Franse verdediger moet de laatste tijd steeds vaker genoegen nemen met een reserverol en is daar niet van gediend.

Upamecano heeft om een gesprek gevraagd met de leiding van Bayern München. Hij wil de club niet per se verlaten, maar maakt zich wel zorgen om de huidige situatie.

De 25-jarige mandekker moet steeds vaker genoegen nemen met een plekje op de bank. Thomas Tuchel verkiest Matthijs De Ligt en Eric Dier doorgaans steeds vaker boven Upamecano.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Tuchel vertrekt weliswaar na dit seizoen, dus weet Upamecano dat er nog van alles mogelijk is komend seizoen. Hij kan zich weer in de kijker spelen bij een nieuwe trainer.

Toch kan de international van Frankrijk rekenen op interesse uit het buitenland. Volgens Bild Sport houden Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain de situatie van Upamecano in de gaten.

Upamecano werd door Tuchel geslachtofferd na het duel met Lazio in Rome (1-0 verlies). De verdediger maakte geen goede indruk en werd zelfs gewisseld. Die week erna kreeg De Ligt de voorkeur.

Upamecano reageerde tegenover Canal+ op zijn optreden tegen de Italiaanse club. “Ik probeer de analyseren wat ik goed en fout doe, maar ik was naar mijn idee niet veel slechter dan de rest.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet meer dan terecht. De ligt heeft tijden achter hem gestaan terwijl hij meermaals stond te schutteren. Beetje zelfreflectie is wel op zijn plaats.

12 april 2024 om 13:17

Ik was het niet met je eens, tot ik die laatste zin las. Hij kan duidelijk zijn eigen optreden niet goed beoordelen. Cursusje analyseren kan geen kwaad haha

Tsja ik heb best veel bayern wedstrijden gekeken maar vind deze man altijd de zwakste schakel achterin. Maakt vaak de gekste en grootste fouten. Denk niet dat ik de enige ben als ik zeg dat hij terecht op de bank zit..

In de wedstrijden die ik heb gezien vond ik hem ook geen sterke indruk maken waar Matthijs dat de laatste tijd wel doet. Dan sta je er gewoon naast bij een topclub

12 april 2024 om 13:04

De Ligt zag er niet best uit tegenover Jesus, werd kinderlijk uitgespeeld waar de 2-2 uit kwam. Kim is de enige die zulke fouten niet maakt maar zit op de bank voor Dier wat ik niet begrijp.

12 april 2024 om 13:42

Kim vind ik ook (verreweg) de beste verdediger van Bayern. Onbegrijpelijk dat hij ernaast staat.

Upamecano of De Ligt ernaast is om het even. Beiden zijn ze erg goed. Maar net als jij snap ik niet wat Dier daar moet. Dat is zeker de minste van de 4.

12 april 2024 om 13:59

@somagunner,

"een verleden vol met brainfarts"

Je zult doelen op het moment dat hij als 17 jarige in het Nederlands elftal moest debuteren?

En het moment tegen Tsjechië waar 3 man voor hem een fout maken, hij deze probeert op te lossen, maar wegglijd. en dan besluit om geen doelpunt weg te geven, maar rood te pakken. (Wat ergens wel begrijpelijk is).

Of ga je bij Saliba zeggen dat het fouten van Kiwior en Rice waren, en bij de Ligt ga je dat niet zeggen?
Depay die kinderlijk de bal verliest, het middenveld dat totaal niets doet om de counter te stoppen....

12 april 2024 om 14:08

soma, de Ligt was degelijk en beter dan Dier die zichzelf elke keer naar zijn linker liet dwingen en dan maar de bal naar voren peerde in de hoop dat ie goed aan kwam. Hij werd idd kinderlijk uitgekapt, maar dat gebeurt elke verdediger wel eens. De Ligt met Kim lijkt mij de beste optie voor centraal bij Bayern achterin.

12 april 2024 om 14:09

Kim en De Ligt is m.i. ook het beste duo, als je met twee centrale verdedigers speelt tenminste.

12 april 2024 om 14:36

Die actie waar de 2-2 uit kwam was toch gewoon een geweldige beweging?

12 april 2024 om 14:43

Dat is waar. Dier was een stuk slechter. Misschien moet ik mijn beeld bijstellen bij De Ligt maar echt onomstreden is hij nooit geworden terwijl het een enorm talent was volgens velen. En dan zie ik hem na een tijdje weer spelen en dan gaat hij vol met zijn bek op de grond na een kleine schijnbeweging van Jesus. Terwijl er amper ruimte was.
Ik denk dat hij nooit de CV kan worden die iedereen dacht dat hij kon worden. Anders zou Juventus hem niet zo snel wegdoen.

12 april 2024 om 14:47

Bij Juventus toch ook regelmatig de fout in. Las meerdere malen artikelen dat hij penalties veroorzaakte. En het EK staat mij ook nog bij tegen Tsjechie en afgelopen week finaal de mist in tegen Jesus.

12 april 2024 om 14:51

Toch denk ik dat De Ligt met een stabiele partner, in een 4 mans defensie, gewoon ijzersterk is.
Vind hem alleen voetballend minder ''ogen'' dan in zijn Ajax periode, maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn hé..

De Ligt - van Dijk bij 4-mans defensie zou prima kunnen in mijn ogen.

Dumfries - de Ligt - van Dijk - Aké of Van de Ven. Heb je één die gaat, 3 die blijven. Prima balans, mits je met 4 wil spelen.

En bij Bayern zou ik gewoon met De Ligt - Kim Min Jae spelen. Kim kan gemakkelijk ook links spelen. En dan gewoon Kimmich en Guerreiro op de backs. Zeer degelijke defensie dan!

12 april 2024 om 14:51

Bij Juventus waren dat veelal pingels door handsballen. Daar kan je hem verwijten dat hij niet met zn handen op z'n rug verdedigt, maar verder vooral botte pech. Puur verdedigend gezien is hij enorm sterk. Het feit dat je hebt gelezen dat dat zo is zegt eigenlijk ook al genoeg. Je hebt hem nauwelijks zien spelen en dus heb je ook geen goede momenten gezien. Dan is het al makkelijk om een verdediger minder te vinden dan een ander die je wel wekelijks ziet spelen.

12 april 2024 om 15:02

Upa is nog steeds beter dan gross van de verdedigers van de PL. Wellicht niet geschikt voor de absolute top, maar zal bij een West Ham, Brighton, Aston Villa, Man United etc easy een basisplaats hebben. Voor het niveau van de top-3 komt die tekort puur omdat die teveel fouten maakt, al betwijfel ik of Matip en of Konate nou zoveel beter zijn. Persoonlijk denk ik als Pep zon iemand aan het coachen is dat het gewoon weer de oude Upa wordt. Die man maakt zelfs van Akanji een wereldverdediger en die kon er bij Dortmund helemaal niks van. Gek is dat hoe dan onvoorspelbaar het soms kan lopen. Bij Upa lijkt het op een mentale kwestie te zijn uitgelopen in grote wedstrijden. Misschien mentaal niet goed genoeg voor het absolute topniveau. Voor de rest heeft die eigenlijk alle facetten wat een cv moet hebben. Hij krijgt bij Frankrijk ook nog steeds de voorkeur boven Saliba dus dat zegt ook wel wat.

12 april 2024 om 15:34

@spursfan96
En hoe verklaar je dat Juventus hem alsnog heeft verkocht? Volgens mij waren de verwachtingen een stuk groter des tijds en heeft hij het niet waargemaakt. Eerder dit seizoen zat ie ook weleens op de bank. En te veel momenten over zijn gehele loopbaan met fouten. Dat het niet iedere week gebeurt dat snap ik.

12 april 2024 om 16:03

Het is natuurlijk wel zo dat hij door vz de hemel in geprezen werd na dat wonderjaar met Ajax, maar die karma komt nu keihard terug zullen we maar zeggen. Uiteindelijk waren het vooral Ajacieden die vanwege dat jaar ervan uit gingen dat hij alleen nog maar beter zou worden en dat is wel even anders gebleken, maar dat is zo voor het grootste deel van die selectie toen. Frenkie heeft ook niet volledig de verwachtingen waargemaakt imo, maar is van die selectie wel de enige die stabiel lijkt te worden in zijn prestaties. Anyway, er is voor beide kanten iets te zeggen. De Ligt heeft zijn foutjes gemaakt en hopelijk ervan geleerd en kan nu bij Bayern in de BuLi met minder druk dan in de Serie A verder groeien.

12 april 2024 om 16:28

Bij Bayern minder druk dan bij Juve? Man die worden na 1 slechte pot afgemaakt in de media.

12 april 2024 om 17:21

@samcro. Helemaal met je eens. De verwachtingen waren enorm bij De Ligt en misschien dat ik daardoor hem harder bekritiseer dan andere spelers. Het is een degelijke cv maar hij komt niet in de buurt van Saliba, Araujo en Bastoni die ongeveer even oud zijn als De Ligt. Echt wereldtop zoals die drie als potentie heb ik niet gezien bij De Ligt, alhoewel ik hem misschien 2/3 keer per jaar zie spelen.

En hoe zit het met Kim, Dier is toch niet beter dan hij?

12 april 2024 om 13:57

Vraag ik me dus ook af, ik kijk niet elke week Bayern maar de Kim die ik aan het begin van het seizoen zag was gewoon wereldklasse

12 april 2024 om 15:54

Kim speelt gewoon van wat ik zie echt heel matig de laatste tijd. Las op meerdere Bayern fora dat Dier en De Ligt gezien wordt als beter, terwijl Dier amper een verdediger genoemd kan worden.

Bij elke topwedstrijd die ik opzet van Bayern zie ik Upamecano de meest gekke dingen doen en dat is niet alleen dit seizoen. De Ligt heeft ook zo'n fase gehad waarbij alles mis ging. Zit gewoon even terecht op de bank maar om nou achterin te gaan spelen met Dier.. tja zou ik persoonlijk niet doen.

Zowel de Ligt als Upamecano zijn gewoon niet betrouwbaar. Beide hebben extreme ups en downs, op beide kun je niet constant rekenen, en beide zijn gefrustreerd door deze situatie. Je zou denken dat de concurrentie strijd ze beter zou maken maar daar lijkt het niet op. Ze moeten het maar lekker uitvechten.

Heeft zijn enorme potentie toch niet waargemaakt. Veel te onbetrouwbaar.

Geen schim meer van de speler die hij bij Leipzig was. Konate is hem ver voorbij gestreefd. En qua potentie schatte ik Upamecano veel hoger in. Maar voor de Ligt geldt hetzelfde. Sinds jongs af aan gehyped, maar zie het hedendaags niet. Kim is beter dan beide met afstand.

12 april 2024 om 14:48

Waarom speelde Kim de vorige pot eigenlijk niet? Zat wel opde bank, toch?

De Ligt - Dier lijkt mij geen centrum om de CL mee te winnen.
De Ligt - Kim dan weer wel.

Tsja, logisch toch?
Iedereen wil spelen, maar hij is gewoonweg niet goed genoeg.

De Ligt en Kim Min Jae zijn echt veel en veel beter dan hem. Veel minder foutgevoelig ook.

Dat Eric Dier boven hem speelt, is wel waanzin. Die man kan er werkelijk geen hout van. Echt de matigheid troef en die speelt echt alleen maar omdat Tuchel de trainer is...

Snap ook niet dat Upamecano nog zoveel speelt bij het Franse elftal.

Op de back heb je Claus, Koundé en Pavard.
Op de Cv's kan je dan toch Konaté, Saliba of Lucas Hernandez zetten. Of desnoods Koundé of Pavard centraal....

Koundé - Saliba/konate - L.hernandez - T. Hernandez. Dan heb jet och een werelddefensie.

Maar nee, meestal speelt die clown van een Upamecano. Lol.

En dan komen er nog (mega) talenten aan zoals een Leny Yoro, Castello Lukeba JR en Mo Simakan!
En zelfs spelers als Badiaschile, Disasi, Kalulu, Fofana en Todibo zijn enorm jong nog!

Hoop voor Frankrijk dat Dayot niet meer zo vaak op de lijst staat hoor, als je ziet wat ze nog hebben rondlopen.

Upamecano staat al erg lang te schutteren.
De Ligt en Kim zijn positioneel, echt vele malen beter en grossieren ook minder in grote fouten. Upamecano denkt te veel op te kunnen lossen met zijn fysiek en snelheid, maar hij anticipeert erg vaak verkeerd, stapt op de verkeerde momenten in en waarbij mensen hier graag fouten van Matthijs groter maken pakt deze gozer te vaak een kaart, een penalty, of laat hij zich weg spelen. Wel begrijp ik er niks van dat Dier mag blijven staan, die kan er nog steeds niks van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren