Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Combinatie Maxi-Lima hoogtepunt bij eenvoudige zege voor Benfica

Laatste update:

Portugees kampioen Benfica heeft zaterdag de voorsprong op FC Porto vergroot naar negen punten. As Águias wonnen op eigen veld met 3-0 van Boavista, de zevende thuiszege op rij. Lima, Maxi Pereira en Jonas namen ieder een goal op zich en Ola John, die zeventig minuten meedeed, liet een redelijke indruk achter. Zondag is het de beurt aan FC Porto om met een antwoord te komen.

/

Benfica kwam eigenlijk geen moment echt in gevaar. Lima zorgde halverwege de eerste helft voor de 1-0 met zijn zevende goal van het seizoen. Het fraaie voorbereidende werk was van Maxi Pereira, die de bal kreeg aangespeeld en meteen een tegenstander het bos instuurde. Hij zag dat Lima al was weggelopen en bediende de spits met een behendige lob: vervolg kopte Lima in één keer de bal over keeper Mika heen, die te ver was uitgekomen. Tien minuten later tekende Maxi Pereira zelf voor de tweede treffer.

Dit keer sneed hij zelf het zestien metergebied binnen en schoot hij met binnenkant voet raak in de verre hoek, al werd de bal onderweg nog wel aangeraakt. Jorge Jesus had geen reden om ontevreden te zijn en voerde geen wijzigingen door. De tweede helft was vervolgens negen minuten oud toen Jonas de eindstand al bepaalde op 3-0. Afonso Figueiredo beging een overtreding op Andreas Samaris en werd bestraft met geel en een strafschop tegen. Jonas maakte geen fout en pakte zijn vijfde van het seizoen mee.

John, die niet slecht speelde maar niet betrokken was bij de doelpunten, maakte twintig minuten voor het einde plaats voor Talisca. De Nederlandse aanvaller begon op 21 december voor het eerst dit seizoen in de basis in de competitie en stond zijn plek sindsdien niet meer af. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Sporting en zal John weer hopen op het vertrouwen van coach Jesus. Concurrent FC Porto speelt zondag thuis tegen Paços Ferreira. Boavista blijft dertiende en zou zondag voorbijgegaan kunnen worden door Vitória Setúbal.

Wordt Benfica weer kampioen van Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Sporting weer eens kampioen kan worden, vind dat toch wel de mooiste club uit Portugal, samen met Sporting Braga.

31 januari 2015 om 20:08

Ik vind Sporting ook de mooiste club uit Portugal, maar ik verwacht daar geen kampioenschap van hoor.

Ze moeten eerst maar eens jaarlijks de Champions League halen en via dat geld en het uitkomen in de Champions League, moeten er langzaam maar zeker weer grote spelers naar groen Lissabon komen.

Dan moet ik dit topic maar een beetje aanvullen.

Lekkere overwinning op Boavista wat echt een goed seizoen kent na hun promotie van vorig seizoen toen ze nog niet eens op het 2e niveau speelden.

Maar de landstitel zit wel in de tas. Het is niet zo dat ik ze zeer intensief volg en ik kijk ook nauwelijks wedstrijden, maar de voorsprong is simpelweg te groot met Porto en Sporting en daarnaast presteert Benfica nationaal ijzersterk.

31 januari 2015 om 20:56

Er is gewoon weinig interesse in Portugees voetbal op voetbalzone. Maar dan doen ze gek genoeg wel een live-meepraten topic van Benfica-Boavista, maar niet van Marseille-Evian, raar.

31 januari 2015 om 21:47

Ja, ik vind het erg vreemd dat er geen live meepraten is van de mooiste club van Frankrijk.
Volgens mij is het nog altijd een grote club met een grote en goede trainer en draait jullie club mee in de top van Frankrijk.

Vreemd genoeg ook niet van Lyonnais.
Met die club heb ik eigenlijk niets, maar eigenlijk vergelijkbaar met Marseille.
Ook de huidige top van Frankrijk en een grote club en dus zelfs koploper.

Ook vreemd dat er geen meepraten is van Monaco.
Vorig seizoen wel, maar dit seizoen niet.

Dan ook van Valencia.
Soms wel en soms niet.
Wees dan zo consequent van of wel of niet.

En dan wel bijvoorbeeld van Hull vs Newcastle.

1 februari 2015 om 10:53

Voor de BPL is veel interesse, en Newcastle heeft aan aardig grote fanbase op Vz.
Dat Vz geen live meepraten heeft van toppers in La Liga/Ligue 1 snap ik ook niet.

Heeft John dan eindelijk een basisplaats daar?? Vind hem nog steeds een hele goede speler met veel potentie en hoop dat hij het alsnog waarmaakt.

Lekkere overwinning, de druk ligt weer bij de concurrentie.

Ze blijven winnen damnit hahahhahah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren