Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cole schold manager uit: ‘Ik was boos, maar het was niets persoonlijks’

Laatste update:

Carlton Cole leek West Ham United op deadline day te verruilen voor West Bromwich Albion, maar de transfer ketste op het allerlaatste moment af. Omdat zijn club er niet in slaagde om Emmanuel Adebayor te huren van Tottenham Hotspur, moest de 31-jarige Cole toch op Upton Park blijven. De spits ontstak vervolgens in woede.

/

Hij schold manager Sam Allardyce in het bijzijn van de clubleiding van WBA uit voor alles wat vies en lelijk was, zo berichtte de Daily Mirror vorige week dinsdag al. Cole bevestigt nu in de Daily Mail dat hij even niet te genieten was: “Ik was boos, omdat ik niet genoeg aan spelen toekwam. Als een team dan interesse toont en je speeltijd aanbiedt en het gaat vervolgens niet door, dan kun je zo reageren.”

“De manager heeft met me gepraat. Het was niets persoonlijks en dit soort dingen gebeurt gewoon in het voetbal. Ik moet er mee leren leven en als een professional blijven wachten op mijn kans”, aldus Cole, die zijn carrière begon bij Chelsea en later nog uitkwam voor Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic en Aston Villa.

Denk jij dat Carlton Cole na dit seizoen bij West Ham United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij speelt bij West Ham, maar schold de clubleiding van WBA uit? Wat is het nou, waar speelt die gozer?

13 februari 2015 om 09:43

In het bijzijn van de clubleiding van WBA schold hij Sam Allardyce uit

13 februari 2015 om 10:59

Ja sorry, ik volg weinig voetbal buiten de grenzen. Geen idee waar Sam Allardyce coach van is hoor!

13 februari 2015 om 11:47

Als je voetbal over de grenzen niet volgt en dit soort dingen niet weet moet je misschien geen onterechte commentaar lopen leveren.

13 februari 2015 om 15:09

Inderdaad, of het gewoon opzoeken op Google o.i.d.

On:
Begrijpelijke reactie van Cole. Je bent eigenlijk onnodig bij je huidige club, denkt weg te gaan en dan hoor je dat je toch nog moet blijven.. Lijkt me logisch dat je daar boos/gefrustreerd/teleurgesteld over bent.

13 februari 2015 om 23:52

Hoezo onterecht comentaar? Ik vraag alleen iets omdat ik de tekst niet begrijp.. Pfff diepe zucht hier!

15 februari 2015 om 03:10

Jezus gelijk harde stressings hier... iemand weet gwn iets niet en jullie gelijk helemaal ongesteld.

Professioneel gedrag. Ja daar kan je trots op zijn. Ik snap dat je ermee zit, maar zulk gedrag kan eigenlijk niet worden getolereerd. Hij heeft geluk dat Sam Allardyce zo reageert, want het zou ook heel anders voor hem afgelopen kunnen zijn.

13 februari 2015 om 09:58

Wat is anders? Snap jij dit wel of praat jr maar wat..

Die jonge speelt geen minuut of te weinig dus er zal niks veranderen aan zijn situatie en snap zeker weten cole zijn gevoel, heel zuur dit!!

13 februari 2015 om 10:24

@bpreal
Als ik bij mijn baan op het tweede plan wordt gezet en ik heb een kans op een andere baan bij de concurrent en ze laten me niet gaan, dan ga ik mijn manager toch ook niet verrot schelden. Ik snap dus echt wel zijn gevoel, maar een beetje zelfbeheersing mag je toch ook wel verwachten. Als ik zoiets bij mijn baas flik, wat denk je dan dat de consequenties zijn?

13 februari 2015 om 11:04

.. dat je alsnog mag gaan

13 februari 2015 om 15:11

Wat er zo lullig aan is, is dat Cole echt nauwelijks speelt en nu dus alleen maar blijft voor het geval dat ploeggenoten geblesseerd raken. Dat is niet leuk. Ik vind het zelf een alles behalve nette actie van WHU, al gebeurd dit niet alleen bij Cole maar bij heel veel clubs/spelers.

13 februari 2015 om 15:42

@bentini123
Het is echt heel vervelend en absoluut geen nette handelwijze van West Ham en het is goed te begrijpen dat hij gefrustreerd is, maar het op zo'n manier uiten is gewoon onprofessioneel en onbeschoft naar Allardyce toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren