Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cole gaat af en vertrekt in januari al naar de Verenigde Staten’

Laatste update:

Ashley Cole maakte naam voor zichzelf bij Arsenal en de nationale ploeg van Engeland en won verschillende grote prijzen, nadat hij in 2006 overstapte naar Chelsea. Afgelopen zomer hadden the Blues hem niet meer nodig en toog de linksback naar Italië. Niet veel Engelse spelers slagen echter over de landsgrenzen en Cole lijkt de volgende te zijn die in het rijtje terecht komt. Mogelijk vertrekt hij in januari alweer bij AS Roma.

/

Cole tekende in de zomer transfervrij voor twee seizoenen in de Italiaanse hoofdstad, maar veel indruk heeft hij nog niet kunnen maken bij i Giallorossi. Dinsdagavond kende hij een dieptepunt in zijn korte tijd in Rome, in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Bij een ruststand van 0-5 besloot trainer Rudi Garcia hem in de kleedkamer achter te laten en verder te gaan met José Holebas achterin.

Cole werd in de eerste helft voortdurend voorbijgelopen en afgetroefd door met name Arjen Robben en ondervond de gevolgen ervan in de rust. In de Italiaanse media wordt nu geschreven dat de 33-jarige linksback na de jaarwisseling weggaat uit Rome en bij Orlando City FC zal tekenen. Die club treedt in het Major League-seizoen 2015 toe tot de hoogste Amerikaanse competitie en kan nog wel wat routine gebruiken.

Orlando City verzekerde zich een paar maanden geleden al transfervrij van Kaká, die een topsalaris gaat verdienen. Op dit moment wordt hij nog verhuurd aan São Paulo, in afwachting van de seizoenstart in de VS. Een maand geleden sloot de club het seizoen in de USL Pro af als kampioen. Mocht Cole er aan de slag gaan, dan wordt het waarschijnlijk zijn laatste club. Hij zou na Kaká de tweede bekende voetballer worden voor de club uit Florida.

Denk jij dat Ashley Cole bij AS Roma moet blijven en moet blijven knokken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In hoeverre dit waar is is afwachten, een speler met klasse kan zich simpel herpakken na een tijdje, en hoeveel backs kunnen zo'n Arjen Robben in hun zak steken? Sowieso niet erg veel.

25 oktober 2014 om 08:46

Idd. Als het alleen door Robben komt dat hij steeds voorbij word gespeeld kan iedere back die tegen over Robben staat vertrekken.

25 oktober 2014 om 09:51

Die van ijsland had hem aardig in de zak

25 oktober 2014 om 10:13

Daar stonden ze.met zn drieën op Arjen

25 oktober 2014 om 10:22

Heb je Robben in de tweede helft nog gezien? Holebas had hem in zijn broekzak voor wat het nog waard was.

25 oktober 2014 om 10:47

Bayern nam ook wel wat gas terug he..

25 oktober 2014 om 11:02

Romafan

zoals hieronder al gezegd, misschien nam Bayern en Robben wat gas terug? Anders werd het 0-10

25 oktober 2014 om 12:26

@romafan98, holebas had Robben zeker niet in z'n broekzak. Kijk even de wedstrijd terug; wie gaf de assist op Ribery? Juist, Robben

Ik denk dat het voor hem gewoon beter is om in de USA te gaan voetballen. Het niveau is daar lager en je krijgt ook minder kritiek. Maar inderdaad is het niet gek dat hij Robben niet kan bijhouden.

25 oktober 2014 om 10:19

Holebas is de beste linksback van de serie a en zit op de bank. Die man is zo goed, een echte laatbloeier.

Wie is eigenlijk de back-up linksback van Cole bij Roma?

25 oktober 2014 om 09:48

Urby toch eigenlijk. Maar die is niet ingeschreven voor de cl

25 oktober 2014 om 10:05

Urby heeft blijkbaar amper minuten (8!!!) gemaakt als de site die ik gebruik het juist heeft. Hij wou zich toch bewijzen? Zal waarschijnlijk vertrekken deze zomer, hopelijk naar Ajax.

De Guzman die nu bij Napoli zit speelt ook amper. Wat een rare keuze hebben beide spelers gemaakt. Bij Swansea speelde hij elke week in de basis en nu bankt hij.

25 oktober 2014 om 09:54

Holebas en Emanuelson.

25 oktober 2014 om 10:25

Balzaretti als hij ooit nog terugkeerd uit zijn blessure. En holebas die een hele goede indruk geeft.

Tja, ik las dat Roma al ging proberen om Santon of iemand anders als nieuwe linksback te halen. Overigens begrijpelijk, want Cole presteert nou niet bepaald naar behoren. Daarnaast ben ik vanaf dag een nooit fan geweest van deze transfer, ze hadden gewoon veel beter Santon kunnen halen. Jonger, Italiaans, kwalitatief verder, genoeg argumenten om voor Santon te gaan. Cole is gewoon over zijn top, dan zie ik nog liever Holebas in de basis.

25 oktober 2014 om 10:25

Elk jaar noemen ze Santon bij Roma

25 oktober 2014 om 10:37

Hopelijk komt hij ook een keer daadwerkelijk! Mimmo Criscito zou trouwens ook wel een goede optie zijn.

Yes, ga asjeblieft weg!

Zelfs de backs van Empoli en Hellas Verona spelen beter dan deze Ashley Cole. Vooral verdedigen is het drie keer niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren