Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coentrao sipt: ‘Ik was het lelijke eendje bij de Madrileense media’

Laatste update:

Real Madrid betaalde in 2011 dertig miljoen euro voor Fábio Coentrao, maar de Portugees kon het in de Spaanse hoofdstad nooit helemaal maken. Coentrao had pech met blessures en bovendien moest hij strijden tegen Marcelo, die door velen gezien wordt als beste linksback ter wereld. Voorafgaand aan het huidige seizoen koos Coentrao ervoor om Real Madrid te verlaten.

/

De Portugees stapte over naar AS Monaco. “Misschien had ik te weinig vertrouwen, maar vergeeet niet dat de concurrentie enorm was. Ik heb best veel gespeeld, maar ik had nog meer kunnen spelen en meer bij kunnen dragen. Ik denk ook dat de media te hard voor mij was. Als ik een keer niet fantastisch speelde, werd ik direct aangepakt.”

“Als ik wel goed speelde, kreeg ik geen enkel krediet. Ik was het lelijke eendje bij de pers, maar ik weet nog steeds niet waarom. Het is onmogelijk om te zeggen wat er gebeurd zou zijn als ik wel was gebleven. Ik wilde meer spelen, dus ging ik naar AS Monaco”, aldus Coentrao in Marca.

Is Marcelo veel beter dan Fábio Coentrao?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft zijn goede wedstrijden gehad, maar kan niet tegen Marcelo op. En hij was ook wel een beetje dom als hij wel de kans kreeg. Dan ging hij domme rode kaarten pakken of werd helemaal kreupel gekapt door Lahm in de halve finale van de CL.

9 oktober 2015 om 14:31

Ik heb het ook nooit zo met hem gehad. Marcelo is mijn ogen gewoon de beste links back van de wereld

9 oktober 2015 om 15:05

ik vind marcelo echt een overschatte ragbol, die aanvallend leuk is, maar tegen echte tegenstand, gewoon weggespeeld wordt. Brazilie tegen Duitsland op het wk vond ik typisch in dat opzicht.

9 oktober 2015 om 15:09

Dus dat, vind marcelo de boilessen van Spanje, beetje rennen als kip zonder kop..

9 oktober 2015 om 15:16

Je kijkt echt te weinig wedstrijden dan denk ik, ik vind het naar elkaar napraten. Zijn aanvallende kwaliteiten zijn ten eerste super belangrijk voor het spel van Real Madrid. Ronaldo kruipt naar binnen maar de flank is altijd bezet. En verdedigd doet hij het ook gewoon goed. Heeft een sliding en snelheid en nog belangrijker: hij heeft de schijt om voor de bal te springen als het moet, als er maar niet gescoord wordt.

9 oktober 2015 om 15:21

Marcelo is zo belangrijk voor dit real. Ik begrijp wat je bedoeld als je praat over het terughoudende spel. Maar als je als team constant in de aanval bent dan speel je met Marcelo gwn met een man extra aan de linkerkant

9 oktober 2015 om 16:20

Aanvallend is Marcelo misschien wel de beste back die er is maar verdedigend vind ik hem gewoon erg matig kan in mijn ogen niet typen aan een Alaba, Rodriguez of Azpillicueta.

9 oktober 2015 om 17:30

Welke Rodriguez bedoel je nou..?

9 oktober 2015 om 23:59

Boilessen is natuurlijk wel iets beter!

10 oktober 2015 om 00:00

Die van wolfsburg lijkt mij

9 oktober 2015 om 14:37

Ieder zijn eigen menig natuurlyk.
Marcelo is voor het samen met Ronaldo essentieel. Ronaldo en Marcelo zijn als waren een daarom.
Word Marcelo geprezen.
Maar alaba heeft wel de potentie om uit te groeien tot de beste back ooit.
Maar dan zal je toch de stap naar Barca of Madrid maken.
De Spaanse competitie is nou eenmaal de beste.
Dat doe niks af van de grootheden bij Bayrn maar die laten het weer zien by het duitselftal.

Fabio Coentrao vind ik een goede linksback, die bij elk top club mee kan draaien. Hij heeft gewoon pech dat hij C. Ronaldo voor zich heeft. Er zit ook geen chemie tussen, wat Marcelo wel heeft met C. Ronaldo.

Elke keer als ik Coentrao zie heb ik een beeld voor me waar hij in een Spaanse bananasplit voor de camera ging huilen. Niks mis mee dat je emotioneel bent, maar kom op een volwassen man huilen als een klein kind? Echt een pussy op dat moment. Misschien is dat de reden dat de media hem afkraakt.

Bij Real Madrid moet je gewoon presteren. Het is je taak om te presteren en dat zal niet groot in de media komen. Echter als je daar niet presteert heeft de media het er wel over. Je praat over (een van) de grootste club(s) van de wereld.

Presteren moet!
Niet presteren is slecht en word niet getollereerd.

Ik had altijd het gevoel dat hij niet goed in de groep zat. Zonderde zich altijd af en zat zegmaar alleen met de Portugezen of Brazilianen. Wanneer de media merkt dat je sociaal zwak ben maken ze je kapot. Toch vind ik het jammer, hij is gewoon een ijzersterke back up voor Marcelo en heeft in de jaren echt leren verdedigen en ik vind hem ook verdedigend beter dan Marcelo. Ik had ze beide gerouleerd. Want met Marcelo en Coentrao heb je op de linksback positie gewoon een van de beste spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren