Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cocu verlegt aandacht na klappen van deal met Leicester naar Eredivisie’

Laatste update:

Phillip Cocu wil op de laatste dag van de transferwindow zakendoen in de Eredivisie. TC Tubantia meldt donderdagavond dat Derby County concrete belangstelling heeft voor Mike te Wierik. Het is echter onduidelijk of FC Groningen op de valreep nog bereid is om mee te werken aan een vertrek van de 27-jarige verdediger, die tevens de aanvoerdersband draagt.

Derby County had de hoop aanvankelijk gevestigd op de komst van Filip Benkovic. De 22-jarige Kroatische verdediger werd vorig seizoen door Leicester City verhuurd aan Celtic, maar komt in deze jaargang voorlopig niet in de plannen voor bij the Foxes. Benkovic, die in de zomer van 2018 voor een kleine vijftien miljoen euro werd overgenomen van Dinamo Zagreb, speelde in de eerste seizoenshelft slechts één wedstrijd.

Desondanks zijn Derby County en Leicester City volgens de Daily Telegraph niet tot een akkoord gekomen over de tijdelijke overgang van Benkovic. Om die reden heeft Cocu naar verluidt zijn aandacht verlegd richting de Eredivisie. De huidige nummer zestien van de Championship is niet de enige met belangstelling voor Te Wierik, daar ook FC Twente eerder deze maand al informeerde naar de beschikbaarheid van de verdediger.

Te Wierik is bij FC Groningen in het bezit van een aflopende verbintenis, al wordt er volgens Voetbal International gesproken over contractverlenging. De Telegraaf meldde eerder dat Te Wierik een akkoord had bereikt over een zomerse overstap naar FC Twente, maar dat deed hij tegenover TC Tubantia af als onzin. “De club heeft alleen geïnformeerd naar me bij mijn zaakwaarnemer, verder is er niks. Ik zou niet weten waar het vandaan komt, maar de bronnen van die berichten zijn erg slecht.”

Zie jij Mike te Wierik naar Derby County vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 januari 2020 om 22:00

Ik zie Groningen Te Wierik niet meer laten gaan op deadline day. Wie gaat dat gat opvullen dan?

Cocu lijkt zich pas weer te gaan scheren wanneer hij met Derby een uitoverwinning boekt in de competitie. Maar Te Wierik zou wel passen bij Derby en voor hem is een avontuur ook wel leuk lijkt me. Als Groningen zijnde zou ik of nee verkopen of een extreem hoog bedrag noemen.

Weet verder niet hoe Te Wierik het doet bij Groningen, maar Derby County lijkt me nu wel een leuk team om als Nederlandse speler uit het rechterrijtje naar toe te gaan. Heb recentelijk wat wedstrijden gezien en ze spelen lang niet slecht, en nu met Rooney erbij wordt het nog interessanter. Daarnaast natuurlijk een super Nederlandse coach

Ik denk zo maar dat Cocu niet heel lang nog op de bank gaat zitten. Ze spelen niet eens zo slecht, maar er moeten punten gepakt worden. Nu met Rooney erbij heeft hij er een goede optie bij natuurlijk, maar automatisch ook meer druk en hogere verwachtingen. Wat betreft Te Wierik, zou een leuke stap voor hem zijn, die hem qua spel en mentaliteit wel lijkt te liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren