Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu spreekt trots uit over uitblinker: ‘Ik heb wel invloed op hem gehad’

Laatste update:

Adam Maher had het vorig seizoen niet gemakkelijk bij PSV. In zijn eerste jaar in Eindhoven werd er direct veel van hem verwacht, maar de middenvelder voldeed niet aan de verwachtingen. Bovendien moest hij Ola Toivonen onverwacht nog een tijd voor zich dulden en een onvoorzichtige tweet daarover bracht hem nog in de problemen ook. Dit seizoen gaat het stukken beter met de getalenteerde middenvelder.

/

Maher maakte in negen wedstrijden vijf doelpunten in de Eredivisie, waaronder twee tegen zijn oude club AZ. Hoewel PSV als collectief nog wisselend presteert, haalt Maher wel een constant niveau. Trainer Phillip Cocu is blij om te zien dat de vijfvoudig international van Nederland de draad weer heeft weten op te pikken. Wel geeft hij Maher in gesprek met de NOS een nadrukkelijke missie mee: een seizoen lang een bepalende speler zijn bij PSV.

Dat het beter gaat met Maher dan vorig seizoen, komt mede door de moeite die Cocu zelf nam voor zijn middenvelder. “Ik heb wel invloed op hem gehad. Niet alleen deze zomer, maar ook daarvoor al. Eigenlijk vanaf het moment dat hij ernaast kwam te staan vorig seizoen. Daarna is hij zijn vak op een andere manier gaan benaderen. Ik heb kunnen zien dat hij stapjes in de goede richting zet. Denk aan dingen als voeding. En hij pakt meer rust. Hij heeft een individueel programma en zijn functie en taak in het team zijn anders. Hij is er een stuk professioneler mee omgegaan.”

Denk jij dat Adam Maher het hele seizoen belangrijk blijft voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speeld dit seizoen vrij constant en goed alleen wij weten dat hij beter kan. Vind hem in iederen geval beter spelen dan Wijnaldum dit seizoen (ook voor zijn blessuren dus zeggen maar hij is geblesseerd geld niet)
Adam zal snel die 5 interlands verdubbelen als je het mij vraagd.

25 oktober 2014 om 13:07

Ik denk niet dat hij dat snel zal verdubbelen. Kans daarvoor zal uiteindelijk weer krijgen, dat wel. Tegen pana vond ik hem niet heel geweldig. Normaal zeik er niet over, maar let even op je spelling

25 oktober 2014 om 13:26

Wijnaldum blijft na Memphis de beste.

25 oktober 2014 om 14:56

Het is nog steeds niet echt goed hoor. Maar een kinderhand is blijkbaar snel gevuld. Zeker bij PSV waar ze iedereen die een bal recht vooruit kan trappen meteen supertalent noemen.

25 oktober 2014 om 15:15

@ustjwe

Klopt helemaal bij psv zijn ze snel tevreden .
Wat dat aangaat zijn ze bij jouw clubje meer kritisch gezien de binnengehaalde toppers zimling hoesen sana vd hoorn etc etc.

Die beheersen de basisprincipes prima:rechtop staan.
En ik nog wel denken dat verstand met de jaren komt(47??)
Maar blijkbaar niet dus.

Er wordt door psv en maher keihard gewerkt om het maximale rendement eruit te halen.
Niemand neemt het woord supertalent daarbij in de mond dat doet de kortzichtige buitenwacht.

Mooi dat hij hem weer aan het voetballen heeft gekregen, maar is dat ook niet zijn werk, het lijkt er een beetje op dat hij naar complimentjes vist.

25 oktober 2014 om 09:47

Mooi om te zien dat Maher nu beter begint te presteren. Jammer dat Cocu zijn eigen bijdrage hieraan wilt benadrukken. Cocu moet maar eens kampioen worden met dit materiaal, dat is hij wel verplicht. Wordt hij het niet dan is zijn tijd i.i.g. wel voorbij.

25 oktober 2014 om 10:26

En nu cocu? Wil je ballon? Gertjan verbeek haalde meer uit maher xn potentie

25 oktober 2014 om 13:26

Als het aan Verbeek lag had Maher nooit basis gespeeld hoor, was een noodoplossing destijds omdat Martens geblesseerd was. Maher deed het gewoon te goed om eruit te halen

Nou cocu, mag je trots op jezelf zijn. Heb je toch nog iets goeds gedaan

25 oktober 2014 om 09:34

Volgens mij doet hij nog wel wat meer goed, staan niet voor niks eerste.

25 oktober 2014 om 11:37

Dat komt doordat de rest van de top matig presteert niet omdat psv nou zo goed is. Zwak countervoetbal is wat ze vertonen

25 oktober 2014 om 11:56

Dus die 4 kampioenschappen van Ajax dan? Hahahaha

Op maandag en vrijdag spouwen een paar galbakken hun van enige inside kennis gespeende onzin over nederland uit en zie hier de meningloze meute die niet eens weet waar de herdgang ligt loopt weer even zo dom mee .

Maher is stappen aan het maken dat ziet iedereen,dat een coach (welke dan ook ) invloed kan uitoefenen op een speler die in de knoop zat lijkt me overduidelijk en normaal.

25 oktober 2014 om 10:11

Als dat overduidelijk en normaal is, waarom moet cocu dit dan nog even benadrukken?

25 oktober 2014 om 10:29

Omdat hem in een intervieuw gevraagd werd of hij ook een bijdrage had in de positieve ontwikkeling van Maher.
Niet meer niet minder maar ja schijnbaar is het ff teveel gevraagd voor sommige om dingen te checken.

Matige speler ben blij dat hij niet voor Marokko kiest word niks met deze jongen werd gehyped in zijn Az tijd. Ziyech daaraantegen vind ik een veel groter talent denk dat Ziyech het verder gaat schoppen dan deze Maher.

25 oktober 2014 om 11:35

Ziyech is evengoed nu het talent wat maher twee jaar geleden was. Wil hem over pakweg n jaar zien, als ie dit zo doorzet wordt t n hele grote maar die jongen gaat ook nog n terugval krijgen

Heb het ook niet zo op Maher... vind zichzelf heel wat... ze kunnen niet eens winnen van een Griekse middenmoter.

Tegen AZ was hij goed. De andere wedstrijden was hij beter dan vorig jaar maar nog niet de Maher van AZ. Ik twijfel of hij goed en constant genoeg is voor PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren