Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu: ‘Ik ben natuurlijk niet bij Oranje, ik ken hem als een professional'

Laatste update:

Jeroen Zoet was afgelopen dinsdag volgens bondscoach Dick Advocaat licht geblesseerd, waardoor de doelman van PSV geen kans maakte om onder de lat staan bij het Nederlands elftal bij het treffen met Roemenië (0-3). Phillip Cocu zegt vrijdag op de persconferentie dat Zoet komende zondag tegen PEC Zwolle 'gewoon' inzetbaar is.

"Jeroen is deze week nadat hij terugkwam meteen aan de slag gegaan met de fysiotherapeut en stond vandaag weer op het trainingsveld. We verwachten hem er zondag gewoon bij, net als de rest van de groep", aldus Cocu, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. De trainer van PSV heeft meegekregen dat Zoet niet begreep waarom Jasper Cillessen de eerste doelman was onder Advocaat.

Cocu verwacht niet dat de sluitpost mentaal zwakker is geworden nadat Zoet afgelopen week wederom niet in actie kwam voor Oranje: "Ik ben daar natuurlijk niet bij, bij Oranje. Ik ken Jeroen in ieder geval als een heel professionele speler. In alle opzichten is hij stoïcijnser, sterker en bewuster geworden. Jeroen maakt dit seizoen een heel overtuigende indruk en straalt dat ook uit op zijn medespelers."

Jeroen Zoet hoort de eerste doelman van Oranje te zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoet keept wat mij betreft zijn beste seizoen tot nu toe. In de oefenduels had hij best een wedstrijd mogen keepen om ook het signaal af te geven dat hij goed bezig is. Het zijn immers oefenduels. Maar goed, als hij (licht) geblesseerd was, dan houdt dat op.

Ik vind Zoet niet beter dan Cilessen. Maar ik vind wel dat Cilessen moet gaan keepen bij een club en elke week wedstrijden gaat spelen. Leuk dat je traint met Messi enzovoort maar het is oneerlijk tegenover keepers die ook presteren en elke week het goed doen in wedstrijden. In 2014 deed Cilessen het prima op het WK, maar als we daarna gaan kijken dan kunnen we ook Stekelenburg opstellen omdat hij het in 2010 zo lekker deed.
Dus tijd voor een transfer voor Cilessen. En anders Zoet of een andere presterende keeper opstellen bij het Nederlands elftal om een signaal af te geven.

Ik vind dat spelers die niet zeer regelmatig bij hun club spelen, nooit in de basis van Oranje mogen spelen. Oftewel: bij je club op de bank zitten = ook bij Oranje op de bank zitten! Lijkt me eigenlijk vrij simpel, toch...

17 november 2017 om 16:04

Ik vind dat je het best mogelijke elftal moet opstellen. Lijkt me ook niet al te moeilijk....

Zoet heeft pech dat ie zich niet ook Europees kan laten zien. Clubs kijken meer naar een paar Europese wedstrijden dan een heel seizoen eredivisie, net als toen er intresse was na z’n optredens in de CL ( 2 jaar geleden). Cilessen speelde in het begin van z’n laatste seizoen matig bij Ajax, toch heeft Barca hem gehaald door zijn uitstekende prestatie op het WK. Hetzelfde bij Younis, bakte er vorig jaar niks van, maar wel goede weds in knock-out fase van EU-league. Zoet moet naar de Bundesliga of naar een Porto/Benfica, daar is hij direct basis en haalt ie elk jaar de CL.

18 november 2017 om 08:22

Weet niet of je dat onder pech moet scharen. Die Europese uitschakeling kwam volgens mij ook voor een deel door de onkunde van Zoet zelf.

Ik vind Cillessen en Zoet qua kwaliteit niet zoveel verschillen, maar Cillessen doet het nu prima bij oranje dus waarom zou je hem wisselen? Ik ben er voor om niet elke wedstrijd te wisselen van keeper maar gewoon steeds dezelfde op te stellen. Het liefst ook dezelfde verdediging maar dat gaat moeilijk met die blessures. Ik zou het liefst Cillessen, Fosu-Mensah, De Vrij, Van Dijk, Willems zien. Prima verdediging toch? Als je die de komende wedstrijden laat spelen en aan een goed voetballend team gaat werken kan je de komende jaren prima vooruit en kan je met een beetje geluk een keer hoge ogen gooien op een eindtoernooi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren