Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu haalt recordaankoop van Swansea City op huurbasis naar Turkije

Laatste update:

Swansea City en Fenerbahçe maken woensdagavond melding van een akkoord over André Ayew. De aanvaller heeft het traininskamp van de Welshe club in Oostenrijk verlaten om een medische keuring in Turkije te ondergaan. Ayew vertrekt, als hij de keuring met succes doorstaat, voor een seizoen op huurbasis naar de club van trainer Phillip Cocu.

Fenerbahçe heeft tevens een optie tot koop op Ayew bedongen, aan het einde van de verhuurperiode. Zo komt er voor de 28-jarige aanvaller voorlopig een einde aan zijn tweede periode bij Swansea City. De club betaalde op 31 januari een recordbedrag van 23 miljoen euro voor Ayew, die anderhalf jaar eerder voor 24,5 miljoen euro naar West Ham United was vertrokken. Ondanks zijn aanwezigheid kon Swansea degradatie niet voorkomen.

“Ik snap de omstandigheden van deze transfer”, vertelt manager Graham Potter op de clubsite van Swansea City. “Het maakt deel uit van de restructurering om vooruit te kunnen gaan. Mijns inziens is hij briljant geweest. Hij heeft op de trainingen alles gegeven en had een zeer professionele instelling. We wensen hem het allerbeste.”

Ayew is zeker niet de eerste nieuweling van Fenerbahçe voor komend seizoen. Eerder gaven ook Berke Ozer, Baris Alici en Ferdi Kadioglu hun jawoord aan de Turkse topclub, die sinds deze zomer onder leiding van Cocu staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen idee wat ik moet verwachten van hem. Je record aankoop weghuren met optie tot koop zet me alleen maar aan het twijfelen over deze transfer.

25 juli 2018 om 22:26

Swansea is gedegradeerd dus ze moeten saneren en verschillende spelers hebben een vertrekwens. Die verdienen teveel om in de tweede divisie te spelen plus dat ze ook niet die ambitie hebben. Dan is verhuren niet gek, want promoveer je weer en Fener ligt de optie niet dan heb je hem weer erbij in de Premier League

25 juli 2018 om 22:56

Volgens mij heeft Fener een verplichte koopoptie, geen vrijwillige. Dat las ik ergens dacht ik, hopelijk is het niet waar.

25 juli 2018 om 23:03

Ik gok op een vrijwillige, ik denk niet dat Koc en Comolli zo dom zijn om een verplichte op te laten nemen in het contract met deze financiele omstandigheden.

Ben benieuwd of dit nu de spits is die Cocu nog graag wilde, want daar kan hij namelijk ook meer dan prima spelen. Leuke allround - zeker ook kopsterke - aanvaller die het wel eens goed kan gaan doen bij Fener.

26 juli 2018 om 00:21

Ik denk dat je het verward met zijn broertje, want deze Ayew speelt meerendeel van zijn carriere als buitenspeler. Hij heeft maar 21 wedstrijden als spits gespeeld. Zijn broertje is wel een spits namelijk, Jordan Ayew.

26 juli 2018 om 16:47

Mwa eerlijk gezegd niet. Wil ook nergens stellen dat Andre Ayew een spits is, maar alleen dat hij daar wel prima kan spelen. Als buitenspeler is hij ook altijd al veel in de 16 te vinden. Z'n broertje is inderdaad wel een spits, al kan hij net als Andre op alle plekken voorin wel uit de voeten. Maar vandaar dat ik me ook afvraag of dit nou de spits is die Cocu zocht, omdat het dus geen 'echte' spits is.

Ik heb er zelf niet echt een goed gevoel bij. Zal niet echt veel toegevoegde waarde hebben denk ik. Maar we zullen het zien.

Bij Marseille destijds echt een geweldige voetballer, maar sinds zijn eerste transfer naar Swansea is het niet heel veel meer, af en toe iets leuks, maar niet meer dan dat. Bij West ham echt totaal gefaald eigenlijk, gehaald als de gehoopte redder in januari bij Swansea, maar ook nu liet ie niks zien. Ik weet niet wie de vleugelspelers zijn bij Fener, maar ik verwacht niet dat die heel veel minder zijn dan Ayew.

25 juli 2018 om 22:27

Dan heb jij Nabel Dirar nog niet zien spelen op de vleugels

25 juli 2018 om 22:30

Nabil dirar is al wissel achter baris alici. En ik denk niet dat ayew het beter gaat doen dan valbuena op links.

25 juli 2018 om 22:32

Of Aatif, Dirar en hij zijn letterlijk de enige twee Marokkanen op de wereld zonder techniek, en die moeten uitgerekend bij ons spelen. Al moet ik wel zeggen dat Aatif in de voorbereiding niet slecht speelt en wel soms overdreven wordt bekritiseerd door onze achterban (ikzelf ook btw).En Dirar wil ik wel een keertje op rechtsback zien.

25 juli 2018 om 22:34

Na één leuk potje tegen Feyenoord staat Alici echt niet meteen in de basis hoor broer, alhoewel ik wel hoge verwachtingen van hem heb. Ayew is juist lekker veelzijdig, die kan je overal in de aanval gooien.

25 juli 2018 om 22:39

Ik denk niet dat Cocu blind is, die ziet ook wel dat de 32-jarige Dirar er niks van bakt. Alici staat denk ik wel een rangetje hoger hem, maar ik denk dat Alper weer de voorkeur boven Alici zal krijgen.

25 juli 2018 om 22:43

Haha, die heb ik inderdaad nog nooit zien spelen. Weet alleen dat het een rechtsmid is, maar Ayew is wel echt een linksmid. Wie staat daar dan bij Fener?

25 juli 2018 om 22:56

Valbuena, die ken je wel denk ik.

25 juli 2018 om 23:04

Dan volg jij blijkbaar of het Marokkaans elftal niet goed of Fenerbache zelf. Nabil Dirar heeft zelfs een uitmuntende techniek en mensen die hem van ze tijd in Brugge nog kennen zullen dat zeker bevestigen. Let voortaan beter op voor je iemand de grond in boort.

On: Ayew zelf mits hij ze vorm terugkrijgt van ze eerste Swansea periode is een welkome versterking, kan met zijn creativiteit meer dan genoeg toevoegen.

25 juli 2018 om 23:10

Dirar had idd een goede techniek ja(vooral in zn Bruggetijd), maar de laatste jaren is hij een gespierde statische kast geworden. Ik volg elke wedstrijd van Fener dus ik zie dat wel. Daarentegen vond ik hem bij Marokko op de rechtsback positie best wel aardig spelen, terwijl hij bij ons op de rechtsbuiten speelt en geen man voorbij komt, geen actie in huis heeft maar opzich wel een goede strakke voorzet in huis heeft. Maar op de rechtsbackpositie is het bij Fener ook voldoende bezet, dus ik ben benieuwd wat er met Dirar zal gebeuren dit seizoen.. wel een sympathieke hardwerkende gozer.

Nu Fener financieel zo in zwaar weer zit is het ideaal om een speler van dit kaliber te kunnen huren. Bij Marseille was het een beest, maar na zijn eerste seizoen bij Swansea was het niet heel best meer. Maar de Super Lig is de ideale competitie om op te leven voor dit soort spelers. Ben wel tevreden hiermee!

25 juli 2018 om 22:34

Op wie de plaats zou je hem willen zien spelen dan in de basiself. Valbuena en baris op de flanken is toch echt prima en de wissels atif, nabil en alper zijn meer dan genoeg. En ik denk niet dat dit de speler is om in de spits te gebruiken. Ik vind dit echt een onnodige speler, maar ik hoop dat ik mis ben.

25 juli 2018 om 22:36

Ik vind het nog wat te vroeg om Alici een basisplek toe te schrijven, wel een ruw diamantje maar hij heeft nog heel veel aspecten om te verbeteren. Elif daarentegen zie ik wel een basisplek veroveren dit seizoen. Een voorhoede Valbuena - Soldado - Ayew lijkt me het meest waarschijnlijke nu, maar het is nog niet helemaal duidelijk wat Cocu in zijn hoofd nog heeft. Ik ben benieuwd wat hij vrijdag gaat neerzetten tegen Altinordu.

25 juli 2018 om 22:37

Ik hoop dat je een grap maakt. Dirar en Aatif is het slechtste wat ons is overkomen. Alper is de enige speler die voldoet als wissel. Na Baris en Valbuena hebben we gewoon geen absolute topper op de flanken. Met Ayew is daar zeker goed op ingespeeld. Vooral omdat hij ook als spits kan spelen.

25 juli 2018 om 22:40

Ik vind Alper eigenlijk nog dramatischer dan Dirar en Aatif, die man lijkt met de jaren steeds slechter te worden. Heb ook het idee dat hij op de flank eigenlijk een beetje wordt misbruikt, toen die bij Eskisehir speelde was het ook meer een CM eigenlijk. Hopelijk gaan Ferdi en Baris zich goed ontwikkelen en worden ze fijne explosieve back-ups voor Valbuena en Ayew, zou perfect zijn.

25 juli 2018 om 22:41

Ik maak geen grap een speler als ayew haal je niet om op de bank te laten zitten. Dan is de vraag word valbuena weer wissel? Ik zal het eerst moeten zien dat hij het beter doet dan valbuena. En dit aankoop zal niet ten koste moeten gaan van de ontwikkeling van baris. Baris moet gewoon basis spelen om zichzelf te kunnen ontwikkelen en niet verloren gaan achter een gehuurde speler. En ja dan blijft er spits over, daar heb ik wel me twijfels over bij ayew.

25 juli 2018 om 22:45

Waarom zou Valbu wissel staan bro? Bij OM hebben Ayew en Valbu altijd samen gespeeld en dat verliep uitstekend ook nog.

25 juli 2018 om 22:49

Dat is precies wat ik bedoel. Dan gaat baris wissel en dat is het laatste wat ik wil zien. Het moet baris gewoon gegund worden om zichzelf te bewijzen. Baris en elif elmas moeten gwn altijd in de basis zodat ze zich kunnen ontwikkelen. En niet afgeschreven worden voor gehuurde spelers die een jaartje komen spelen.

25 juli 2018 om 23:02

Alper speelde altijd als 10 bij eskisehir, hij is inderdaad misbruikt, puur omdat hij leuk kon dribbelen en een beetje snel was, maar die jonge is gewoon het niveau Volkan Sen, leuk voor Konyaspor, maar niks voor ons. Ik zie hem volgend jaar ook gewoon vertrekken. Ozan, Salih en Alper moeten z.s.m. vertrekken.

25 juli 2018 om 23:05

Ozan, Salih en Alper, de drie musketiers. Het moet een gewoonte worden om jonge spelers bij hun eerste training gelijk te verbieden met die drie om te gaan. Vooral Salih, hoe kan je je talent zo vergooien.. Ozan moet dit jaar zijn laatste kans krijgen, hij is ook behoorlijk afgevallen, hopelijk laat hij dit jaar iets zien. Anders is het ook exit voor hem imo.

25 juli 2018 om 23:19

Fenerfan37, stel dat Alici zich goed ontwikkeld dit seizoen dan zou het kunnen dat hij Ayew of Valbuena uit de basis speelt. Maar hoewel Alici zeker talent heeft zijn er ook best wel veel punten waar hij zich kan verbeteren, zoals zijn fysiek en zijn afwerking. Dat is niet erg, hij is jong maar tot hij helemaal klaar is voor een basisplek is het fijn om een speler als Ayew erbij te hebben die er direct staat met zijn ervaring en zijn kwaliteiten. Met het langetermijnplan van Cocu, Ali Koc en Comolli gaan Kadioglu, Alici, Özer en Elmas (die wel heel dichtbij een basisplek zit) zeker tijd krijgen om zich te ontwikkelen tot volwaardige basisspelers, daar heb ik wel vertrouwen in.

25 juli 2018 om 23:20

Ayew kan gewoon spits daarvoor is die ook gehaald problem solved.

Na 3 talenten, eindelijk een speler met wat ervaring en ook niet te oud. Kan op de gehele aanvalslinie spelen, zal waarschijnlijk als spits spelen, met Valbuena, Giuliano en Alici hopelijk achterhem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren