Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Clubs uit Engeland en Duitsland informeren en zijn me komen bekijken’

Laatste update:

Tjaronn Chery wacht geduldig af wat de toekomst voor hem in petto heeft. De 26-jarige middenvelder beleeft zijn productiefste seizoen ooit in de Eredivisie en werd in de winterstop begeerd door Fred Rutten, die hem graag naar Feyenoord wilde halen. Die transfer ging niet door, omdat de Rotterdammers de vraagprijs niet op tafel wilden leggen. Chery sluit niet uit dat hij FC Groningen straks verruilt voor een club over de grenzen.

/

In een interview met het Algemeen Dagblad herhaalt Chery dat hij zich klaar voor voelt voor een volgende stap. Hij is bijna aan het einde gekomen van zijn tweede seizoen in Euroborg en wil weten waar zijn top ligt. Hij is beter dan hij zelf dacht, zegt Chery. “Er is de laatste weken vanuit het buitenland veel belangstelling getoond. Clubs uit Engeland en Duitsland informeren naar me en zijn me komen bekijken.”

Toch zal Chery niet op korte termijn een keuze maken. Het seizoen 2014/15 tot een goed einde brengen heeft nu de hoogste prioriteit voor hem. “Ik heb tegen mijn management gezegd dat ik de komende maand niet met clubs wil spreken. Er komen belangrijke wedstrijden aan en daar wil ik me op focussen”, benadrukt de middenvelder. FC Groningen staat voor hem op één en de bekerfinale is heel belangrijk. Wat daarna komt, is nog ongewis. “Ik hoop komend seizoen voor een nog grotere club te schitteren, maar wil deze club wel met de beker verlaten.”

Tjaronn Chery kan het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij de ambitie heeft om in een grote competitie te voetballen is nu wel het moment om te gaan. Ik denk dat hij geen tijd meer heeft voor nog een tussenstap.

25 april 2015 om 11:45

Precies, daarom slaat het ook nergens op dat de meerderheid van de stemmers zegt dat hij het beste hogerop kan in de Eredivisie. Chery is deze zomer 27 jaar oud, dan moet je die stap naar het buitenland gaan maken. Als je wil dat het op een beetje niveau is althans en niet China of Qatar.

Chery is een goede voetballer, maar hij praat alleen maar over zichzelf en ,op een subtiele wijze, hoe goed hij is.
Merken jullie dit ook ?

25 april 2015 om 12:32

Nee. Als je zo'n in elkaar geplakt stukje zoals deze leest dan lijkt dat inderdaad zo, maar Chery is over het algemeen best bescheiden in z'n interviews. Zeker wel iemand die barst van het zelfvertrouwen, maar echt niet een eigengeiler oid.

En ja, als je zo goed speelt zoals hij dan mag je jezelf ook wel eens op de borst kloppen wanneer je gevraagd wordt of je een stap hogerop aan kunt. De eredivisie is hij al wel een tijdje ontgroeid.

25 april 2015 om 12:52

Daar ben ik het volledig niet mee eens. Ik heb op valentijnsdag bij de Japanner gegeten in Groningen. Chery zat toen met zijn vriendin bij ons aan de bakplaat. Ik moet eerlijk toegeven dat hij een zeer bescheiden indruk op ons maakte. Zat gezellig te kletsen en plaatste zichzelf absoluut niet op de voorgrond. Ik heb andere voetballers wel eens anders meegemaakt.

Misschien iets voor Southampton/West Ham?

Als ie nou zorgt dat ie naar top Championship gaat, speelt ie een jaar later misschien in de Premier League. Ik denk dat hij een Tadic-achtige rol kan vervullen, hij is uiterst creatief

25 april 2015 om 12:44

Of hij kan naar een club uit de Premier league en dan speelt hij meteen in de Premier league.

lekker naar engeland en eens flink de bankrekening vullen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren