Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon Wout Brama keert in nieuwe rol officieel terug bij FC Twente

Laatste update:

Wout Brama keert terug bij FC Twente, zo maakt de club woensdagochtend bekend via de officiële kanalen. De clubicoon gaat aan de slag als manager in opleiding bij de club uit Enschede.

Twente duidt wat de rol van manager in opleiding inhoudt. “In zijn nieuwe rol gaat Wout Brama de individuele begeleiding verzorgen van de spelers uit de FC Twente/Heracles Academie die reeds aan FC Twente verbonden zijn en talenten die al deel uitmaken van de eerste selectie.”

“Daarnaast gaat Brama een ondersteunende rol vervullen voor het technisch management en wordt hij betrokken bij de scouting van FC Twente”, valt er te lezen op de clubwebsite.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Brama denkt dat zijn nieuwe rol uitstekend bij hem past. “Ik heb de afgelopen seizoenen al op informele wijze wat jonge talenten bij de hand genomen, en dat gaat nu mijn officiële rol worden.”

Ook technisch directeur Arnold Bruggink is in zijn nopjes met de terugkeer van Brama. “Er zijn maar weinig spelers met zoveel ervaring als Brama. Hij heeft ongeveer alles meegemaakt en gespeeld op het hoogste niveau. Het is mooi dat hij nu deze rol gaat vervullen.”

De in Almelo geboren middenvelder is een waar clubicoon van FC Twente. Hij maakte zijn debuut in 2005 en kwam in de achttien seizoenen erna veertien jaar uit voor de Tukkers.

De inmiddels 37-jarige Brama maakte nog wel even uitstapjes naar PEC Zwolle, FC Utrecht en het Australische Central Coast Mariners. In totaal kwam hij 402 keer in actie voor Twente. Hij won zowel de TOTO KNVB Beker, als het landskampioenschap met de club. Tevens werd hij kampioen van de eerste divisie en legde hij beslag op de Johan Cruijff Schaal, dat maakt Brama de enige speler in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal die alle prijzen heeft gewonnen die er te winnen zijn met dezelfde club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar weer door met het lied:

"met Brama redt Twentuuuh het jaaaaar! dang dang dang, dang dang dang!
Hij is een clubicoooon!"

Altijd leuk om te zien dat zulke iconen nog een toekomst hebben bij hun club.

Mooi man! Welkom terug Wout!

Prachtig zo hoort het. Lijkt mij op zich ook wel een capabele man, maar zeker niet minder belangrijk een man van de club.

Die rol is hem ook op het lijf geschreven. Een rol die hij de afgelopen jaren eigenlijk als speler ook in het team al heeft vervuld. Het is een slimme communicatief-vaardige kerel met bakken ervaring. Goed om hem aan boord te houden. Samen met (o.a.) Bruggink en Boschker zit het wel goed met de cultuurbewaarders.

17 april 2024 om 10:16

Zeker. Al ben ik nog niet helemaal overtuigd van Bruggink. Vind zijn aankopen nog niet zo heel best.

17 april 2024 om 12:43

Nee, ik ook nog niet (en dat nog aan de hand van Streuer). We gaan meemaken waar hij deze zomer mee komt.

17 april 2024 om 13:23

Ik denk dat je in deze vooral de invloed van Bruggink nog aardig overschat. Hij zal er vast mee te maken hebben, maar ik denk dat Streuer vorige zomer nog het merendeel van het beleid bepaalde en dat we de komende zomer wat meer van Bruggink gaan zien.

Overigens vind ik vooral Taha gewoon niet zo bijster goed. Ik denk niet dat hij op korte termijn iets gaat toevoegen en dan is 1,2 miljoen euro best veel voor zo'n speler al zou ik hem geen miskoop willen noemen.

De rest van de aankopen vind ik zo gek niet. Eiting is wel goed, Regeer is gewoon een toekomstige basisspeler en het huren van Boadu vond ik ook wel een goede zet. Die heeft al een belangrijk aandeel in zo'n 6 punten gehad. Salah-Eddine vind ik ook geen gekke aankoop. Geen hoogvlieger, maar wel een jongen met potentie.

Toch is alleen Van Bergen een echte flater. Die kan enkel hard rennen, voegt verder niets toe en heeft gewoon een miljoen gekost.

Maar goed, betreft Taha kan het ook snel gaan. Rots was in het begin van het seizoen ook in geen velden of wegen te bekennen, maar is echt stukken volwassener gaan spelen, vooral in aanvallend opzicht. Die speelt al twee maanden prima en lijkt veel mensen (waaronder mij) toch de mond te snoeren.

Fc Utrechts legend dit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren