Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon en voorganger van Jonker keert terug in dienst van Arsenal

Laatste update:

Arsenal-legende Liam Brady maakt een ‘emotionele terugkeer’ bij Arsenal, zo melden diverse Engelse media. De 59-jarige Brady trad in 2014 terug als directeur van de jeugdopleiding om daar opgevolgd te worden door Andries Jonker. Brady was 25 jaar in dienst van Arsenal en nu keert hij terug bij de club.

Brady, die tussen 1973 en 1980 in totaal 307 wedstrijden voor the Gunners speelde, gaat aan de slag als ambassadeur van de vereniging. Hij zal zijn aandacht richten op de jeugdopleiding, daar waar hij voor zijn vertrek ook al actief was.

De oud-middenvelder was in het verleden betrokken bij de ontwikkeling en doorstroming van talenten als Jack Wilshere, Cesc Fàbregas, Kieran Gibbs en Ashley Cole. Zondag was Brady al aanwezig in het Emirates, om de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester United (3-0) bij te wonen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Andries Jonker heeft wel steeds leuke baantjes gehad.
Maar wat zijn kwaliteiten zijn Joost zal het weten.

9 oktober 2015 om 14:46

Kennelijk zal hij wel degelijk kwaliteiten hebben, anders kom je niet op zulke posities terecht.

On: Kennelijk kon hij de club toch niet missen, wel mooi dat hij de mogelijkheid krijgt om terug te keren. Heeft ons veel gebracht, als je ziet wie er allemaal gedebuteerd zijn bij Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren